Hvala melly :)
E curke cula sam jednu pricu od frendice da joj je jedna zena uletila na maksimiru i pitala ju jel možda trudna i ona rekla da te ju pitala da kak je skuzila posto je u 2mj bila,zena joj rekla da je skuzila po veoma raširenim zjenicama. Što vi mislite o tome?
A i meni se pocinje cinit kako mozda ipak jesam,al test jos ne zelim radit :)
znam da sam mlada,ali malog anđela želim baš sada! <3
Baš mi dragi kaze da ce pocet pratit mi zjenice od budenja pa do spavanja heh al bih voljela od jos nekog cut kaj misli o tome
Ja nisam cula za zjenice,ali je mene jedan gospodin pitao jesam li ja trudna,da su mi bjeloocnice mutne..ja bila trudna 5tj i mislila sam da mi samo,iz nekog razloga, vjestica kasni.
ma kažu da zena zrači nekom tom energijom...zaista ima puno priča. ja odustajem od testa,danas idem kod doktorice opće,tražim ju uputnicu za vađenje krvi. razgovarala sam s dragim,i eto shvatili da bolje vađenje krvi i provjera bHCG-a. tako da bi u ponedjeljak mogla znat zaista što je u pitanju :)
Tinceeeek drzimo figeeee
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
nisam,po noom opća praksa nema veze s ginekologijom, tako da u utorak idem do ginice
Sortiraj odgovore
Najstariji