Stelich, svaka crtica je crtica, a svakako ponovi za dan dva opet, mora debljati crticica ako je trudnoca :) sretno i pridruzi nam se na ljetnim bebama ako bude pozitivno :)
Cao drage...imala sam nezasticen odnos sa deckom 4 dana prije no sam trebala dobiti menstruaciju.Medjutim sa danasnjim danom menstruacija mi kasni 5 dana.Imala sam osjecaj kao da cu dobiti ali ne kao do sada...sve je bilo blaze.Danas sam predvecer prilikom odlaska u toalet na papiru primijetila smedji iscjedak,evo i nakon nekoliko sati nista drugo se nije pojavilo samo to na papiru kada odem u toalet.Stomak me povremeno zaboli kao da cu dobiti i to je sve.Inace imam uredan ciklus zna nekada kasniti dan dva ali nikada do sada nije ovoliko kasnila.Da li je neka imala slicno iskustvo? Da li je ipak moguce da je trudnoca? Izvinjavam se da predugom postu 😘😘
Cao drage…imala sam nezasticen odnos sa deckom 4 dana prije no sam trebala dobiti menstruaciju.Medjutim sa danasnjim danom menstruacija mi kasni 5 dana.Imala sam osjecaj kao da cu dobiti ali ne kao do sada…sve je bilo blaze.Danas sam predvecer prilikom odlaska u toalet na papiru primijetila smedji iscjedak,evo i nakon nekoliko sati nista drugo se nije pojavilo samo to na papiru kada odem u toalet.Stomak me povremeno zaboli kao da cu dobiti i to je sve.Inace imam uredan ciklus zna nekada kasniti dan dva ali nikada do sada nije ovoliko kasnila.Da li je neka imala slicno iskustvo? Da li je ipak moguce da je trudnoca? Izvinjavam se da predugom postu 😘😘
Aaaa sve je moguce..najbolje da si kupis test i testiras ;)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Meni je rijetjo kad kasnila a radili na bebi, ali te pute kad je kasnila a trebala je doc, onda vi dan dva imala samo smedarenje i tek onda bi procurila.
Stelich, svaka crtica je crtica, a svakako ponovi za dan dva opet, mora debljati crticica ako je trudnoca :) sretno i pridruzi nam se na ljetnim bebama ako bude pozitivno :)
Hvala puno 😘
Pridrujem se na ljetne bebe, jos 2 testa su bila pozitivna. Iako je to sve jos jako rano,jer na jednom pise trudna 1-2 tjedna. Za 2 dana idem kod doktora da potvrdi 🥰
Hvala puno 😘
Pridrujem se na ljetne bebe, jos 2 testa su bila pozitivna. Iako je to sve jos jako rano,jer na jednom pise trudna 1-2 tjedna. Za 2 dana idem kod doktora da potvrdi 🥰
Cestitke, samo nemoj ocekivati oc ce nesto vidjet jer je to jako rano. Ako vidi gv da je u maternici to je super ☺️
Pozdrav radila sam test za trudnocu 5 dana prije menstruacije i pozitivan je. Crtica se vidi ali ne jako bljeda je. Mislite li da je lazno pozitivan?! Vadila sam betu sutra bi trebala dobiti rezultate.Vec 5 dana imam temperaturu koja ne prelazi 37.3 i curi mi nos. Radimo na bebi inace :)
Pozdrav djevojke.Drago mi je sto jos uvijek postoje aktivni forumi kao sto je ovaj.Nikada nisam imala odnos,dosta sam neiskusna u svemu ovom iako imam 19 godina.Jednom prilikom mi je na rukama ostalo malo sperme,to se osusilo i nakon nekih pola sat/sat otisla u toalet i obavila malu nuzdu.Plasim se da li su spermiji mogli za to vrijeme prezivjeti na ruci i dospjeti u vaginu kada sam nakon male nuzde prelazila rukom po spolovilu.Misljenja o njihovom zivotnom vijeku su dosta razlicita.Neki kazu da umiru za koju minutu na zraku,a drugi da mogu prezivjeti 3 sata pa i vise.To je bilo krajem 8.mjeseca.Nakon toga sam 12.9.dobila normalnu menstruaciju,12.10.sljedecu koja je bila sto se tice boje,trajanja potpuno ista samo malo oskudnija prva dana dana.Citala sam da uzrok tome moze biti stres.Evo 9.11.sam dobila menstruaciju,istu kao i prosli mjesec,osjecam grceve u donjem dijelu stomaka.Uradila sam clearblue test za trudnocu,ne na prvi jutarnji urin koji je pokazao negativno ali sam drzala test u urinu vise nego sto pise u uputstvu pa sam odlucila ponoviti test i uradila jos jedan na prvi jutarnji urin koji je pokazao negativno.Prije 3 dana sam uradila test trakicu,pise da se rezultat ocita nakon 3 minute,a da se ne ocitava nakon 10 minuta.Prve 3 minute je stojala samo jedma crtica,ali oko 5.minute se pojavila jos jedna ali ne do kontrolne crte gdje se treba pojaviti vec udaljenije od nje.Sta vi mislite drage moje? Znam da ce nekima biti smjesno ali stvarno trudnocu ne zelim.
Pozdrav djevojke.Drago mi je sto jos uvijek postoje aktivni forumi kao sto je ovaj.Nikada nisam imala odnos,dosta sam neiskusna u svemu ovom iako imam 19 godina.Jednom prilikom mi je na rukama ostalo malo sperme,to se osusilo i nakon nekih pola sat/sat otisla u toalet i obavila malu nuzdu.Plasim se da li su spermiji mogli za to vrijeme prezivjeti na ruci i dospjeti u vaginu kada sam nakon male nuzde prelazila rukom po spolovilu.Misljenja o njihovom zivotnom vijeku su dosta razlicita.Neki kazu da umiru za koju minutu na zraku,a drugi da mogu prezivjeti 3 sata pa i vise.To je bilo krajem 8.mjeseca.Nakon toga sam 12.9.dobila normalnu menstruaciju,12.10.sljedecu koja je bila sto se tice boje,trajanja potpuno ista samo malo oskudnija prva dana dana.Citala sam da uzrok tome moze biti stres.Evo 9.11.sam dobila menstruaciju,istu kao i prosli mjesec,osjecam grceve u donjem dijelu stomaka.Uradila sam clearblue test za trudnocu,ne na prvi jutarnji urin koji je pokazao negativno ali sam drzala test u urinu vise nego sto pise u uputstvu pa sam odlucila ponoviti test i uradila jos jedan na prvi jutarnji urin koji je pokazao negativno.Prije 3 dana sam uradila test trakicu,pise da se rezultat ocita nakon 3 minute,a da se ne ocitava nakon 10 minuta.Prve 3 minute je stojala samo jedma crtica,ali oko 5.minute se pojavila jos jedna ali ne do kontrolne crte gdje se treba pojaviti vec udaljenije od nje.Sta vi mislite drage moje? Znam da ce nekima biti smjesno ali stvarno trudnocu ne zelim.
Ne,nisi trudna. Heeh trebalo se malo bolje slusat na biologiji 🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji