Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Twix12
    05. Studeni 2019. 23:52

zadranka86

Twix12

Eo bok curke, imam problem i molim brzi odgovor.
    Naime zadnju mjesecnicu sam imala 6.10 trajala je 6 dana, medutim decko i ja smo imali ne zasticen odnos 14. I 16.10(bas za vrijeme plodnih dana, barem tako pise na kalendarui svrsio je u mene. Radili smp testove 2 3 puta sve negativno menst. sam trebala dobit 1.11 kasnila je 2 dana i radili smo test pokazao je jedva vidljivu crtcu da je +. Sad nisam sigurna da li je to siguran + ili lazna uzbuna. Nisam napomenula da si mu menstruacije tocne u dan. Cure molim vas sto brzi odg, imam samo 18 godina nije da je trudnoca nezeljena ali ipak jos je rano. Hvalaa❤️

Ukoliko je crtica tu makar jedva vidljiva test je pozitivan…kod jakoo rane trudnoce bude jedva vidljiva..sretnoo…

E hvalaa punoo, joj vise ne znam sta da mislim sutra radimo test pa javim 

zadranka86
    06. Studeni 2019. 00:03

Twix12

zadranka86

Twix12

Eo bok curke, imam problem i molim brzi odgovor.
    Naime zadnju mjesecnicu sam imala 6.10 trajala je 6 dana, medutim decko i ja smo imali ne zasticen odnos 14. I 16.10(bas za vrijeme plodnih dana, barem tako pise na kalendarui svrsio je u mene. Radili smp testove 2 3 puta sve negativno menst. sam trebala dobit 1.11 kasnila je 2 dana i radili smo test pokazao je jedva vidljivu crtcu da je +. Sad nisam sigurna da li je to siguran + ili lazna uzbuna. Nisam napomenula da si mu menstruacije tocne u dan. Cure molim vas sto brzi odg, imam samo 18 godina nije da je trudnoca nezeljena ali ipak jos je rano. Hvalaa❤️

Ukoliko je crtica tu makar jedva vidljiva test je pozitivan…kod jakoo rane trudnoce bude jedva vidljiva..sretnoo…

E hvalaa punoo, joj vise ne znam sta da mislim sutra radimo test pa javim

Naj bolje ti je s prvim jutarnjim urinom a izvadit betu bi ti bilo sto posto naj sigurnije....

url=https://lilypie.com]

• stelich@
    06. Studeni 2019. 00:16

pozz zenice, s danasnjim danom sam trebala dobiti,iako je kod mene normalno da kasni dan ili dva. U zadnjih tjedan dan sam sama sebi cudna,i tako popodne iz shopping donesen test. Pojavi se skroz blaga crta. Ne znam jel prerano veselit se

Amy2019
    06. Studeni 2019. 10:24

Stelich, svaka crtica je crtica, a svakako ponovi za dan dva opet, mora debljati crticica ako je trudnoca :) sretno i pridruzi nam se na ljetnim bebama ako bude pozitivno :) 

• maya2224
    08. Studeni 2019. 02:09

Cao drage...imala sam nezasticen odnos sa deckom 4 dana prije no sam trebala dobiti menstruaciju.Medjutim sa danasnjim danom menstruacija mi kasni 5 dana.Imala sam osjecaj kao da cu dobiti ali ne kao do sada...sve je bilo blaze.Danas sam predvecer prilikom odlaska u toalet na papiru primijetila smedji iscjedak,evo i nakon nekoliko sati nista drugo se nije pojavilo samo to na papiru kada odem u toalet.Stomak me povremeno zaboli kao da cu dobiti i to je sve.Inace imam uredan ciklus zna nekada kasniti dan dva ali nikada do sada nije ovoliko kasnila.Da li je neka imala slicno iskustvo? Da li je ipak moguce da je trudnoca? Izvinjavam se da predugom postu 😘😘

Tommyfame
    08. Studeni 2019. 07:17

maya2224

Cao drage…imala sam nezasticen odnos sa deckom 4 dana prije no sam trebala dobiti menstruaciju.Medjutim sa danasnjim danom menstruacija mi kasni 5 dana.Imala sam osjecaj kao da cu dobiti ali ne kao do sada…sve je bilo blaze.Danas sam predvecer prilikom odlaska u toalet na papiru primijetila smedji iscjedak,evo i nakon nekoliko sati nista drugo se nije pojavilo samo to na papiru kada odem u toalet.Stomak me povremeno zaboli kao da cu dobiti i to je sve.Inace imam uredan ciklus zna nekada kasniti dan dva ali nikada do sada nije ovoliko kasnila.Da li je neka imala slicno iskustvo? Da li je ipak moguce da je trudnoca? Izvinjavam se da predugom postu 😘😘

Aaaa sve je moguce..najbolje da si kupis test i testiras ;)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Bebac24
    08. Studeni 2019. 07:52

Meni je rijetjo kad kasnila a radili na bebi, ali te pute kad je kasnila a trebala je doc, onda vi dan dva imala samo smedarenje i tek onda bi procurila. 

• stelich@
    09. Studeni 2019. 13:21

Amy2019

Stelich, svaka crtica je crtica, a svakako ponovi za dan dva opet, mora debljati crticica ako je trudnoca :) sretno i pridruzi nam se na ljetnim bebama ako bude pozitivno :)

Hvala puno 😘
    Pridrujem se na ljetne bebe, jos 2 testa su bila pozitivna. Iako je to sve jos jako rano,jer na jednom pise trudna 1-2 tjedna. Za 2 dana idem kod doktora da potvrdi 🥰

• Bebac24
    09. Studeni 2019. 15:54

stelich@

Amy2019

Hvala puno 😘
    Pridrujem se na ljetne bebe, jos 2 testa su bila pozitivna. Iako je to sve jos jako rano,jer na jednom pise trudna 1-2 tjedna. Za 2 dana idem kod doktora da potvrdi 🥰

Cestitke, samo nemoj ocekivati oc ce nesto vidjet jer je to jako rano. Ako vidi gv da je u maternici to je super ☺️

• MinniMamma
    10. Studeni 2019. 18:27

Pozdrav radila sam test za trudnocu 5 dana prije menstruacije i pozitivan je. Crtica se vidi ali ne jako bljeda je.  Mislite li da je lazno pozitivan?! Vadila sam betu sutra bi trebala dobiti rezultate.Vec 5 dana imam temperaturu koja ne prelazi 37.3 i curi mi nos. Radimo na bebi inace :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani