Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola123
    28. Listopad 2019. 13:45

Samo se nemoj zivcirat,pricekaj jos 2 3 dana ak je nema kupi test,ako pokaze - idi gin.
    Drzim figee da bude +❤

Alisanazemlji
    28. Listopad 2019. 19:19

lola123

Samo se nemoj zivcirat,pricekaj jos 2 3 dana ak je nema kupi test,ako pokaze - idi gin.
    Drzim figee da bude +❤

Hvala ti puno 💕

Curka je ❤

Alisanazemlji
    28. Listopad 2019. 19:21

lola123

Drzim figee da bude +❤

Ma totalno sam kul. Ni najmanje se ne živciram..  U pms-u sam inače koma.. Zato se nadam da je ovo trudnoća. ☺️

Curka je ❤

Beabi
    29. Listopad 2019. 10:39

Imam pitanje. Zadnja menstruacija 24.9.,inace redovna dode 28-32dana.bila sam na godisnjem pregledu kod gin 24.10.na 30dan ciklusa. Endometrij troslojan 1.1cm, vidi cistu od 2cm na lijevom jajniku koja ce nestati sad za par dana kad dobijem menstruaciju, desni jajnik ok. Danas je 36.dan ciklusa i nisam dobila menstruaciju. Radila sam jucer test popodne i negativan je. Idem mokriti bar 15puta na dan, grudi me bole onako bradavice kao kad sam rodila svoje prvo dijete pa mi naviralo mlijeko, cudan osjećaj kad tkanina prode preko njih. Osjećam se lose kao i pms kad imam, i tad puno mokrim. Ali iscjedak mokri sad imam a inace pred menzis budem suha dolje. Inace ja i mm radimo na drugom djetetu vec 2.5god. Uvijek se nesto nadam i radim test skoro svaki mjesec ali nije mi tako kasnio menzis. Kako ta cista utjece na menstruaciju? Rekla je da nema kontrole to je mala cista koja sam pukne. Guglam jucer danas i citam troslojna maternica bude u doba ovulacije, pa mozda je ovulacija tek bila na 28 dan ciklusa pa zapravo menstruacija jos ne kasni? Sta vi mislite? Kad bi trebala ici opet kod gin? Ne kazem ja da sam trudna ali svakako kad se ide na pregled ako se ne dobije menzis uz cistu? 

M (48)- oligoasthenozoospermia
    Ja (35)-ex thyca (op2016), hipo haši
    👨‍👩‍👧Curica 5god, prirodno začeta
    Pokušavamo 4god
    Rijeka 4/21 prirodni ICSI-1 j.s.-0 zametka
    5/21-Ivf-decapeptyl, overleap, što. brevactid - 16j.st.-->10🥚m2-7zametka 3.dan, ETništa, 1blastica7.dan za jesen

klupko_srece
    29. Listopad 2019. 12:34

Pozdrav. Molim vaša iskustva. U 4 mj ustanovljena mi je trudnoća. Za par tjedana morala sam na kiretažu. Točnije 9.5. Od od tada je evo prošlo skoro 6 mj. I natrag radimo na bebi. Papa test uredan,  nalazi od kiretaže isto. Imam policistične jajnike. Do operacije redovne cikluse ko vurica svaka 28 dana. Od operacije 33,34,35,36 i 37 dana ciklus. Danas je 37.dan znači najdulji ciklus nema menstruacije….prije toga evo prije 2 tjedna sam, pila klavocine. Možda zato još nema ciklusa. Ne znam kako računati ciklus, plodne dane, po čemu se ravnati ništa. Napravila test negativan. Ima ko iskustva sa negativnim testom a da je na kraju bila trudnoća…. Nerodovitim ciklusima…. Jako hoćemo bebu… Molim iskustva. Hvalaa🍀

• Twix12
    05. Studeni 2019. 23:32

Eo bok curke, imam problem i molim brzi odgovor. 
    Naime zadnju mjesecnicu sam imala 6.10 trajala je 6 dana, medutim decko i ja smo imali ne zasticen odnos 14. I 16.10(bas za vrijeme plodnih dana, barem tako pise na kalendarui svrsio je u mene. Radili smp testove 2 3 puta sve negativno menst. sam trebala dobit 1.11 kasnila je 2 dana i radili smo test pokazao je jedva vidljivu crtcu da je +. Sad nisam sigurna da li je to siguran + ili lazna uzbuna. Nisam napomenula da si mu menstruacije tocne u dan. Cure molim vas sto brzi odg, imam samo 18 godina nije da je trudnoca nezeljena ali ipak jos je rano. Hvalaa❤️

zadranka86
    05. Studeni 2019. 23:37

Twix12

Naime zadnju mjesecnicu sam imala 6.10 trajala je 6 dana, medutim decko i ja smo imali ne zasticen odnos 14. I 16.10(bas za vrijeme plodnih dana, barem tako pise na kalendarui svrsio je u mene. Radili smp testove 2 3 puta sve negativno menst. sam trebala dobit 1.11 kasnila je 2 dana i radili smo test pokazao je jedva vidljivu crtcu da je +. Sad nisam sigurna da li je to siguran + ili lazna uzbuna. Nisam napomenula da si mu menstruacije tocne u dan. Cure molim vas sto brzi odg, imam samo 18 godina nije da je trudnoca nezeljena ali ipak jos je rano. Hvalaa❤️

Ukoliko je crtica tu makar jedva vidljiva test je pozitivan...kod jakoo rane trudnoce bude jedva vidljiva..sretnoo...

url=https://lilypie.com]

• Twix12
    05. Studeni 2019. 23:52

zadranka86

Twix12

Ukoliko je crtica tu makar jedva vidljiva test je pozitivan…kod jakoo rane trudnoce bude jedva vidljiva..sretnoo…

E hvalaa punoo, joj vise ne znam sta da mislim sutra radimo test pa javim 

zadranka86
    06. Studeni 2019. 00:03

Twix12

zadranka86

Twix12

Ukoliko je crtica tu makar jedva vidljiva test je pozitivan…kod jakoo rane trudnoce bude jedva vidljiva..sretnoo…

E hvalaa punoo, joj vise ne znam sta da mislim sutra radimo test pa javim

Naj bolje ti je s prvim jutarnjim urinom a izvadit betu bi ti bilo sto posto naj sigurnije....

url=https://lilypie.com]

• stelich@
    06. Studeni 2019. 00:16

pozz zenice, s danasnjim danom sam trebala dobiti,iako je kod mene normalno da kasni dan ili dva. U zadnjih tjedan dan sam sama sebi cudna,i tako popodne iz shopping donesen test. Pojavi se skroz blaga crta. Ne znam jel prerano veselit se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.