Teeeest :)
Ipak nista ovaj mjesec...dosla vjestica nakon kasnjenja... vise srece drugi mjesec 😁
Hej djevojke
Evo ovako.... odnos sam imala 31.10, 07.11 dva dana pred mengu sam imala neke smećkaste tockice.
e ja i mm već neko vrijeme smo se uhvatili posla, čitala sam i piše sa bi to moglo biti implatacijsko krvarenje... menstruaciju sam trebala dobiti 09.11 , međutim isto tako na ulošku sam imala smećkaste točkice ne puno... znaci nema nikakvih simptoma, ni bolnih grudi ni grčeva ničega... a uvijek 10-tak dana pred menstruaciju sve ove gore navedene simptome imam... odmah sam napravila test 19.11 negativan, evo danas mi dva dana kasni jucer sam imala neke grčeve kao da ce mi vještica doci ali nista.... evo kasno sam se danas ustala i otišla u ljekarnu po primastick test napravila oko podne negativan.... 🙄 Jel bio tko u takvoj situaciji?
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Bok!
Evo da i ja napisem svoje simptome pa se nadam da ce kome kasnije pomoci kad budem sigurna u ishod.Ja i mm vec neko vrijeme radimo na bebi,malo manje od godine dana,za sada nista,oboje smo ok,vec imamo jedno dijete.Inace sam osluskivajuci simptome mislila to je to pa bi vještica došla.Menstruacija je bila 13.11. ,ovulacija po kalendaru 29.11(stim da sam imala rastezljivu sluz tek 04.12) odnose smo imali oko oba datuma.Test napravljen 11.12-negativan no nadam se da je ipak rano ako je ovulacija kasnila.Menst. bih trebala dobit 13.12(danas).Temperatura normalna,ali se osječam malo lošije nego inače,umorno,živčano,lagana mučnina,podrigivanje.Cicke bole samo na dodir,izgledaju ko i uvijek.Iscjedak bijeli gušći ,a jedan dan je bio žut,bolovi kao pred mens.Gladna većinom vremena,a sve to skupa je slično pms-u tako da neznam umišljam li ili ima nešto...?
Nastavljamo...još imam grčeve kao pred menstruaciju,još se osjećam loše,veceras sam dobila lagani smedjkasti iscjedak(moguce implatacijsko)nadam se da do sutra necu procurit..Cuvam test za ujutro,ako ne bude vještice...Fingers crossed
Zamišljala sam ishod malo drugačije,ovaj put mi se činilo drugačije,mučnine,bol u želucu su vjerojatno izazvane nekom hranom ili stres djeluje na zeludac,a ostali simptomi pms-om.Unatoč osjećaju test jutros negativan i popodne došla vještica
Drage mamice
Ja sam imala nešto ko Mengu 7.4 trajalo tri dana prvi dan smeđi iscijedak drugi i treći malo krvarila ali ništa strašno.Radila test negativan ali imam neki osijecaj da je i tolko sam sretna a ni Neznam dal je ima li neka iskustva da je bilo pozitivno?
Drage mamice
Ja sam imala nešto ko Mengu 7.4 trajalo tri dana prvi dan smeđi iscijedak drugi i treći malo krvarila ali ništa strašno.Radila test negativan ali imam neki osijecaj da je i tolko sam sretna a ni Neznam dal je ima li neka iskustva da je bilo pozitivno?
Kad si radila zadnji test?
Drage mamice
Test sam radila 13.4 bio negativan sad razmišljam dali da odem do dm i ponovim jer jednostavno Nezelim se razočarat 😭😭😭😭
Drage mamice
Test sam radila 13.4 bio negativan sad razmišljam dali da odem do dm i ponovim jer jednostavno Nezelim se razočarat 😭😭😭😭
Neznam, iskreno, ne vidim ovdje baš puno nade za plusićem jer da je to 7og 4. bilo implatacijsko krvarenje, test bi 13og pokazao pozitivno..ali nikad se nezna..otiđi do dm, kupi test i napravi da se umiriš i znaš na čemu si, ako nije pozitivan, ništa zato, bit će idući ciklus, samo pozitivno.
Sortiraj odgovore
Najstariji