Pozdrav curke 😀evo i mene medu vama...imam jedno pitanje ako mi koja moze odgovoriti?
Mengu sam imala 29.8 do 2.9 i sad vec 3 dana kicma uzasno boli al ne klasicna bol pritisak i stalno je tu,vrtoglavice,zile na cicama i bedrima su jako izrazene,temperatura je 37...a lj menga mi je tek krajem mj(ja i decko pokusavamo djete par mjeseci) 😍😍😍 h
Pozdrav curke 😀evo i mene medu vama…imam jedno pitanje ako mi koja moze odgovoriti?
Mengu sam imala 29.8 do 2.9 i sad vec 3 dana kicma uzasno boli al ne klasicna bol pritisak i stalno je tu,vrtoglavice,zile na cicama i bedrima su jako izrazene,temperatura je 37…a lj menga mi je tek krajem mj(ja i decko pokusavamo djete par mjeseci) 😍😍😍 h
I da bolovi u donjem dijelu trbuha koda cu dobit 2 dana a do menge imam jos 😀kas bi mogla napraviti test? Hvala vam
Pozdrav Helena, ako sam dobro izracunala tebi je tek 16 dc. Koliki su ti inace ciklusi? To sto osjetis mozda je tek ovulacija bila. Kad si mjerila temperaturu? I kad je bio zadnji odnos? U svakom slucaju prerano je za i najranije simptome jer i ako je doslo do trudnoce treba jos implantacija da se desi a to sve nije moguce u samo 16 dana. Test mozes raditi najranije 4 dana prije menstruacije, a najsigurnije na dan izsotanka M.
Mislim da ti je jos rano, ako imas jos pola mjeseca do neocekivane m. Osim ako ti ciklusi bas jako setaju??Kod mene ovaj put nije bilo nikakvog implantacijskog krvarenja, samo neki blagi bolovi na otprilike 6,7dpo. I na kraju m izostala i test pozitivan. Sretno, da sto prije ugledate plusic!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Znam da je rano ali inace nikad tak nisam osjetila pogotovo kicma,taj pritisak je stalno na ledima zadnja 3 dana..jako sam napuhuta...prosli mj mi se menstruacija pomakla dobila sam je ranije i bila je kraca...i nije bila bolna sta jw za mene cudno jer imama jakoo bolne...tak da i sama neznam
Jakoo bi to htijeli...😍😍😊
Pozdrav Helena, ako sam dobro izracunala tebi je tek 16 dc. Koliki su ti inace ciklusi? To sto osjetis mozda je tek ovulacija bila. Kad si mjerila temperaturu? I kad je bio zadnji odnos? U svakom slucaju prerano je za i najranije simptome jer i ako je doslo do trudnoce treba jos implantacija da se desi a to sve nije moguce u samo 16 dana. Test mozes raditi najranije 4 dana prije menstruacije, a najsigurnije na dan izsotanka M.
Zadnjih tj dana mjerim svaki dan i bila je normalna i prije 3 dana imam ujutro tem0 37 do 37.7 prek dana padne i navecer opet poraste..zadnji odnos je bio prije menszruacije prosli mj
Ako sumnjaš da je prošli mjesec bila lažna menstruacija napravi test mora biti jasno pozitivan nakon toliko vremena. Pošto si napisala da planirate dijete, malo se educiraj,na internetu imas jako dobrih članaka o plodnim danima i planiranju trudnoće, isto tako posjeti ginekologa,najbolje cim prođe menstruacija otprilike 10 dana poslije menstruacije da vidiš da li imaš uredne ovulacije, isto tako postoje trakice i aparati za mjerenje plodnih dana i ovulacije. Ovo što mjeris temperaturu nemože biti mjerodavno ukoliko barem pola godine unazad nisi konstantno mjerila svaki dan u isto vrijeme odmah nakon buđenja. Nekima uspije od prve, a neki moraju dobro paziti na plodne dane makar ni to nije 100% sigurno da ćeš taj mjesec ostati trudna, ipak se vise toga mora poklopiti.
Drage moje,ovako glasi moja priča..
Pokušavam zatrudnjeti nekih 4mjeseca,nakon drugog mjeseca menga je počela kasniti. Išla sam ginekologu,policistični jajnici. Dobila uputnicu pa kad dobijem iduću mengu 3.-5. dan trebam vaditi krv..
Moja zadnja menga bila je 22.9,ovulaciju sam mjerila trakicama i bila je oko 16.-17.10. još uvijek nema menge,uredno imam bolove kao da ću dobiti,ali ništa. Par dana su me boljele bradavice pa je i to prestalo. Test sam radila u srijedu,negativan. Međutim jutros sam primjetila lagano smeđkasti iscjedak,u tragovima onako. Kroz dan možda 2 ili 3 puta. Koja su vaša mišljenja,ima li neka iskustva s ovako dugim ciklusima i da je uspjela ostati trudna? ili da se ipak javim ginekologu,ili da pričekam još koji dan pa ponovim test?
Pozdrav drage sadašnje i buduće mame :) Ako može pomoć, naime zadnju mengu sam imala 12. marta, odnose 15,16 i 17. Nismo se cuvali, sada 31. krvarim, ne znam da li moguce da tako rano dobijem il je to implatacijsko krvarenje, tri dana su ostajali svijetlo smedjkasti tragovi, a sada krv. Dobijala sam svalih 26 dana, ne znam da li je poranila ili je u pitanju trudnoca. Nikad prije mi se ovo nije desilo. Hvala
Its a boy 💙 A .
Zdravo cure :) imam pitanje :) ovako radimo na bebi i osjetila sam vec par dana ko lagane grceve u trbuhu al skroz lagane, i jucer mi je poceo iti smeđkasti i rzni iscjedak i dosao je 2 dana prije menge i imala sam lagane bolove koji su prestali za par sati i citala sam da je to implatacijsko krvarenje, ali danas mi je krenulo jaci iscjedak i sad izgleda kao menga dok inace imam i imam jace bolove ali ne toliko jake koliko imam dok inace dobim mengu. Pa me sad zanima dal je imala koja takvo slicno iskustvo i dali je to znak rane trudnoce ili ipak obicna menstruacija?? Unaprjed hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji