Cao dcima htela dam da cas pi am kako izglefa implatacijsko krvarenje. Dedilo mi se fa mi je kadbilo 10dana sa grčevima u stomaku medjutim 11 dan kašnjenja kao divijem bez ikakvih bolova i bas ni je malo islo ne znam sta da nislim trajalo je svega tri dana sad samo kad idem u vc pa se obrisem. Radila sam test za trudnocu i kao pokazalo drugu liniju ali vrlo slabo vidnjivu! Sta vi mislite?
Pozdrav cure. Molim pomoc. Test na trudnocu 3 dana prije ocekivane pokazao blago vidljivu crticu. Danas je dan prije ocekivane, sva sam luda i u neizvjesnosti. Odem izvadit betu ona 44. Cijeli dan imam osjecaj da cu dobit i maloprije na wc na papiru kad se pobrisem krv, blago crvena. Da li bi se tu radilo o impl?
Hvala svima n odgovorima.
Nisam skuzila koji ti je danas dan ...meni je bilo blago roskasto na dan ocekivane i dan iza...i to je bilo to.
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Aha nisam pazljivo citala , moglo bi biti to :-))
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Aha nisam pazljivo citala , moglo bi biti to :-))
A bojim se da nije. Danas je bilo malo obilnije. Opet ne kao menstruacija ali je bilo i ugrusaka tako da se ipak bojim da nista. Ici cu sutra opet vadit betu da vidim jel pala. :(
Pozdrav cure. Znaci tjedan dana nakon odnosa pojavio se smedi iscjedak i neko blago krvarenje prilikom odlaska na wc. I to je trajalo 3 dana. Inace u normalnoj menstruaciji prilikom krvarenja izlaze mi i ugrusci sto ovaj put nije bilo. Zadnjih par dana imam mucnine nakon svega sto pojedem, stalno odlazim na wc i umor me stalno hvata, te su mi grudi malo natecene. Radila test nakon 8 dana i bio je negativan i radila ga usred dana. Da li je moguce da se ovdje radi o trudnoci? Hvala na odgovoru.
Oprosti test si radila 8 dana nakon cega? Odnosa? Tog "krvarenja"? Izostanka menge? Koji ti je dan ciklusa? To smedje tjedan nakon odnosa moze biti implantacijsko.
To ti je prerano za test. Najranije ti moze pokazat 5 dana prije kasnjenja menge. Ako je to bila implantacija test moze pokazat rezultat za 7 dana nakon toga. Tako da ti ne prostaje nista nego pricekat jos koji dan. Sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji