Cao dcima htela dam da cas pi am kako izglefa implatacijsko krvarenje. Dedilo mi se fa mi je kadbilo 10dana sa grčevima u stomaku medjutim 11 dan kašnjenja kao divijem bez ikakvih bolova i bas ni je malo islo ne znam sta da nislim trajalo je svega tri dana sad samo kad idem u vc pa se obrisem. Radila sam test za trudnocu i kao pokazalo drugu liniju ali vrlo slabo vidnjivu! Sta vi mislite?
Pozdrav cure. Molim pomoc. Test na trudnocu 3 dana prije ocekivane pokazao blago vidljivu crticu. Danas je dan prije ocekivane, sva sam luda i u neizvjesnosti. Odem izvadit betu ona 44. Cijeli dan imam osjecaj da cu dobit i maloprije na wc na papiru kad se pobrisem krv, blago crvena. Da li bi se tu radilo o impl?
Hvala svima n odgovorima.
Pozdrav cure. Znaci tjedan dana nakon odnosa pojavio se smedi iscjedak i neko blago krvarenje prilikom odlaska na wc. I to je trajalo 3 dana. Inace u normalnoj menstruaciji prilikom krvarenja izlaze mi i ugrusci sto ovaj put nije bilo. Zadnjih par dana imam mucnine nakon svega sto pojedem, stalno odlazim na wc i umor me stalno hvata, te su mi grudi malo natecene. Radila test nakon 8 dana i bio je negativan i radila ga usred dana. Da li je moguce da se ovdje radi o trudnoci? Hvala na odgovoru.
Sortiraj odgovore
Najstariji