Implantacijsko krvarenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gagili21

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Cao dcima htela dam da cas pi am kako izglefa implatacijsko krvarenje. Dedilo mi se fa mi je kadbilo 10dana sa grčevima u stomaku medjutim 11 dan kašnjenja kao divijem bez ikakvih bolova i bas ni je malo islo ne znam sta da nislim trajalo je svega tri dana sad samo kad idem u vc pa se obrisem. Radila sam test za trudnocu i kao pokazalo drugu liniju ali vrlo slabo vidnjivu! Sta vi mislite? 

• Iva1989

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

Pozdrav cure. Molim pomoc. Test na trudnocu 3 dana prije ocekivane pokazao blago vidljivu crticu. Danas je dan prije ocekivane, sva sam luda i u neizvjesnosti. Odem izvadit betu ona 44. Cijeli dan imam osjecaj da cu dobit i maloprije na wc na papiru kad se pobrisem krv, blago crvena. Da li bi se tu radilo o impl?
    Hvala svima n odgovorima.

• hortensia

Broj poruka: 274

Prijavi adminu

Nisam skuzila koji ti je danas dan ...meni je bilo blago roskasto na dan ocekivane i dan iza...i to je bilo to.

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• hortensia

Broj poruka: 274

Prijavi adminu

Aha nisam pazljivo citala , moglo bi biti to :-))

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• Iva1989

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

hortensia

Aha nisam pazljivo citala , moglo bi biti to :-))

A bojim se da nije. Danas je bilo malo obilnije. Opet ne kao menstruacija ali je bilo i ugrusaka tako da se ipak bojim da nista. Ici cu sutra opet vadit betu da vidim jel pala. :(

• zagorac99

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Pozdrav cure. Znaci tjedan dana nakon odnosa pojavio se smedi iscjedak i neko blago krvarenje prilikom odlaska na wc. I to je trajalo 3 dana. Inace u normalnoj menstruaciji prilikom krvarenja izlaze mi i ugrusci sto ovaj put nije bilo. Zadnjih par dana imam mucnine nakon svega sto pojedem, stalno odlazim na wc i umor me stalno hvata, te su mi grudi malo natecene. Radila test nakon 8 dana i bio je negativan i radila ga usred dana. Da li je moguce da se ovdje radi o trudnoci? Hvala na odgovoru.

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Oprosti test si radila 8 dana nakon cega? Odnosa? Tog "krvarenja"? Izostanka menge? Koji ti je dan ciklusa? To smedje tjedan nakon odnosa moze biti implantacijsko. 

• zagorac99

Prijavi adminu

8 dana nakon odnosa, znaci dan nakon krvarenja.

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

To ti je prerano za test. Najranije ti moze pokazat 5 dana prije kasnjenja menge. Ako je to bila implantacija test moze pokazat rezultat za 7 dana nakon toga. Tako da ti ne prostaje nista nego pricekat jos koji dan. Sretno

• zagorac99

Prijavi adminu

Pricekat cu jos par dana pa cemo vidjeti. Hvala.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.