Pozdrav žene moje, evo nalaz stigao. Beta je 1373.61. a po kalendaru tek sam 4 sedmice. Gledala sam da ova beta odgovara 5 sedmici trudnoće. A meni se u utorak vidjelo saml zadebljanje maternice. Šta vi mislite?
Trudna si i uživaj sad😀😘, sve je ok, prerano je bilo da ti vidi išta drugo osim zadebljanja, na pregled je najbolje ni ne ići prije 7tjedana kad se sve lijepo vidi, tj treba vidjeti, i plod i srčana akcija(ako nije bila kasna ovulacija, desi se da se ni onda ne vidi nekim curama), ak ideš ranije samo se stresiraš bezveze. Sretno do kraja trudnoće😘
Pozdrav žene, ja zvog bola u lijevoj strani išla danas u bolnicu. Doktor mi je rekao da je moja mrvica u maternici, da je jako mala, i da je sve oke. Samo moram mirovati zbog dva spontana. Tako sam sretna. Samk još da pređem ona prva trk mjeseca koja su najgora.
Evo ima tema zimske bebe 2018, baš je jedna cura ovorila pa se možete laganini tamo okupljati i tipkati😀
Pozdrav damice :) Trebala bi savjest ili ako je netko imao iskustva sa ovim problemcicem.. 1.5 sam pravila test jer mi je menga kasnila i imala sam mucnine i glavobolje i kao sto vidite ispao je pozitivan, 2.5 ujutro sam imala jak tamno smeđi iscjedak i do poslijepodne nista,poslijepodne mi se pojavila svijetla krv i smeđi iscjedak zajedno i nije bilo ni pola uloska, tokom noci nista,jucer tokom dana je bio dovoljan jedan ulozak jer nije bilo ni pola uloska i imala sam sluzavu svijetlu krv ,i tokom noci isto nista, s tim da sam sinoc imala odnose s deckom, danas samo jedna crta krvi i neke sitne zilice, a kad se obrisem ima nesto malo sluzave svijetle krvi,prvi dan sam imala blage grceve, osjecam se naduto toliko da jedva disem, i zna me zabolit dolje u stomaku, s tim da sam jucer cijelo jutro imala proljev i morala ici piskiti jedno 30 puta do 2 sata.. kod ginekologa me narucila tek za 2 tjedna,dali da napravim jos jedan test? ili? Ne znam sta da radim cijela sam zbunjena, cemu pozitivan test, a prokrvarila sam. Da nadodam da mi je zadnja menga bila 25.3 i trajala je svega 5 dana ali je bilo puno obilnija i s dosta ugrusaka, dok ovdje nema ugrusaka nego su se danas pojavile samo male krvave zilice..
Zamolila bih vas za malu pomoc :) svaki savjet bi dobrodosao :) hvala vam..
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Pozdrav damice :)Trebala bi savjest ili ako je netko imao iskustva sa ovim problemcicem.. 1.5 sam pravila test jer mi je menga kasnila i imala sam mucnine i glavobolje i kao sto vidite ispao je pozitivan, 2.5 ujutro sam imala jak tamno smeđi iscjedak i do poslijepodne nista,poslijepodne mi se pojavila svijetla krv i smeđi iscjedak zajedno i nije bilo ni pola uloska, tokom noci nista,jucer tokom dana je bio dovoljan jedan ulozak jer nije bilo ni pola uloska i imala sam sluzavu svijetlu krv ,i tokom noci isto nista, s tim da sam sinoc imala odnose s deckom, danas samo jedna crta krvi i neke sitne zilice, a kad se obrisem ima nesto malo sluzave svijetle krvi,prvi dan sam imala blage grceve, osjecam se naduto toliko da jedva disem, i zna me zabolit dolje u stomaku, s tim da sam jucer cijelo jutro imala proljev i morala ici piskiti jedno 30 puta do 2 sata.. kod ginekologa me narucila tek za 2 tjedna,dali da napravim jos jedan test? ili? Ne znam sta da radim cijela sam zbunjena, cemu pozitivan test, a prokrvarila sam. Da nadodam da mi je zadnja menga bila 25.3 i trajala je svega 5 dana ali je bilo puno obilnija i s dosta ugrusaka, dok ovdje nema ugrusaka nego su se danas pojavile samo male krvave zilice..
Zamolila bih vas za malu pomoc :) svaki savjet bi dobrodosao :) hvala vam..
Ja bi savjetovala odlazak ginekologu na hitan ginekološki prijam ili negdje privatno da se vidi što je posrijedi, ali s obzirom da je danas subota bolje na ginekologiju. Čudno mi ta slika izgleda, kontrolna crta je OK ali testna mi izgleda jako razmuljana.
Pozdraav, nova sam ode i molim vas za pomoc sa svojim iskustvima. Ovo mi je prva trudnoca, doktorica mi je u petak 11.5 rekla za trudnocu i da se na ultrazvuku vidi gestikacijska vrecica bez vidljivod odjeka (tako je napisala) i da odem izvadit beta hcg odma taj dan i u ponedjeljak. U petak mi je beta iznosia 7374.0 a u ponedjeljak 16236.0
Nazvala me u ponedjeljak da mi rece da je to dobro i da se vidimo u petak na ultrazvuku. I sad dolazimo do problema jer mi se u nedjelju pojavia svijetlo smeđkasti iscjedak par puta kad sam isla na wc i to sam joj jucer i rekla i onda mi je ona rekla da to nije dobar znak i da odem i u srijedu izvadit betu. Sad sam u tolikoj panici i strahu...molim vas za pomoc sa svojim iskustvima ili sta ste cule od drugih zena. 😔
Draga Karla,
bila sam u gotovo istoj situaciji.
Trudna 6+4 kada mi se pojavio smedi iscjedak(prosli tjedan.) Na uzv se vidjela GV, ali plod dosta malen za taj tjedan trudnoce. Dobila sam duphaston 3×1 i morala sam strogo mirovati. Taj iscjedak je trajao od srijede do nedjelje kada je presao u svjezu krv, a javili su se i grcevi. Odmah sam isla na ginekologiju, no vise nisu vidjeli trudnocu. U ponedjeljak sam imala spontani.
Nekim curama/zenama je takav ili slican iscjedak bio normalan, neke prati kroz cijelu trudnocu, ali ja bih na vasem mjestu svakako isla na hitnu jer zapravo nikakav iscjedak u boji u trudnoci nije zdrav.
Nadam se da ce sve biti dobro. Sretno!:)
Slicno mi se dogodilo u 4 tjednu. Medutim kod nas u irskoj ne obracaju paznju prije 13 tjedna niti da te pregledaju. Nisu me htjela primit pa sam odletila u zg i isti veceru dobila utrogestan i strogo mirovanje
Nije bio siguesn dal je implatacijsko ali je za tjedan dana nasao srceko. Nazalost prestalo kucati nakon dva tjedna tihi sponatni takoder nisu marili u irskoj. Preporucam odlazak na ginekologiju trazi ginekologa da te nadzire tjedno da vidi da je srceko dovoljno jako i da se uvjeri da je implatacijsko. Drzim fige
Sortiraj odgovore
Najstariji