Menstruacija a trudna😮😮

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monna

Broj poruka: 21

Prijavi adminu

Pozdrav ja sam već pisala ali ne tu.. 
    Evo ovako 
    Prošle godine u 3 mj sam imala van mat trudnocu. Da pojasnim 13.2.2021. Dobila sam na Vrijeme M no međutim nastavila sam krvariti uz posao koji radim naravno nisam pazila ništa.. da bi se ustanovili nakon mj dana krvarenja da sam trudna ali da se sumnja na  biokemisku ili van.m trudnocu.. nakon dugo praćenja bete ipak je bila van. Maternicna trudnoca cijelo vrijeme puna w mj sam krvarila  .. i to smo riješili metrotreksatom.. 
    Tad sam željela jako da ostanem trudna no nije se dogodilo.. Ovog puta ništa nismo planirali.. menstruacija mi je bila redovita .. 
    17.01. M 
    36 Dana ciklus 7 dana traje (prosjek) 
    Kako sam otišla na teren trebala sam ju dobiti 12.02. No međutim kasnila mi je jedno 4-5 dana i odlučila sam kad sam došla doma napraviti 2 testa.. pokazali su mi pozitivno (trakica i clear blue) 16.02. Sutradan sam ponovila clearbluom opet pozitivno.. 
    No 17.02 sam primijetila ujutro smeđi iscjedak popodne svijetlo rozo.. ne puno.. 
    Kako sam obavijestila svoju ginek. Ona mi je rekla posto ne radi da odem na hitnu što sam i napravila.. 
    Beta mi je 27, pijem tablete duphaston.. ( 4 odmah i svaki dan 3) .. 
    Rečeno mi je da je to jako mala trudnoca 1-2 tj..  
    Dns me ništa puno ne boli osim sto imam lagane grčeve i popraćenih su laganim krvarenjem dok se brisem i na ulošku je rozkasto ... no najviše me zabrinulo to što u nekim trenutcima je bilo tamnija malo krv dok sad je opet svijetlija, boli me kicma u gornjem djelu, malo glava..spava mi se i još uvijek sam umorna  ... čekam ponedjeljak da ponovno uradim betu.. 
    Sad se pitam dal da se nadam ili ne..dal ipak postoji sansa da budem trudna i sve oke.. ili će biti biokemiska.. :/ 🤔. 
    Iskreno zeljela bih to jako bez obzira na sve .. 
    Cula sam svakakva iskustva.. 
    Da nisam napravila taj tes ne bih ni znala eto da sam trudna.. možda sam ipak trebala cekat sad bi mislila da je menga mi samo malo kasnila i da je čudna radi vježbanja i svega zbog posla.. 
    Ps. Zbog krvarenja odlučila sam napraviti ponovno jutros test i to onaj sto pokazuje tjedne 
    I pokazao je plus i 1-2 tj.. dal da ga ponovim u nedjelju pa da lakše mi bude ? Nez 

👩27 🧔30
    3 mj 2021. -van.mat T 😮😞😱
    2 mj 2022. -biokemiska 😐😔
    6 mj 2022. - ➕️ ?! ❤🍀

• Monna

Prijavi adminu

Hej Simba2.. I dalje krvarim. Nez promjenile su se sve moguće boje od smeđe,do točkastog pa do svijetlo roze .. pa do crvene, čak i sa sluzi.. tako da nisam pametna sta da mislim.. nez palo mi je napamet da to se nije izmješalo sa spermom jer smo imali normalno seks.. pa da nije i to utjecaj same teksture krvi. Ugl po onome sta sam zaključila ako sam i 1-2 tj ostala sam trudna poslije ove menstruacije 17.01. Iskreno bilo bi mi lakše da bude biokemiska nego van. Mat. Trudnoca ponovno.. eto toga me najviše strah. No opet drugačiji je bio početak.. pa opet ono nez al se nadam svjedno da će biti oke.Nemam nikakve bolove, ne krvarim kao kad imam M nego čist malo onako ovisi kako kad.E sad nap sam ja testic još jedan dns i vidi se onako blijeda puna linija (od 25 očitava)Trenutno imam ko neke vrtoglavice i glava me boli.. i na trenutke mi dođe slabo .. još uvijek leđa. E sad sise me više ne bole tj nisu me boljele nego su bile ko naotekle sad me sam bole na dodir i o ako isto bole me bradavice. Ugl eto osjecam se rastrgano malo plačem malo se smijem malo sam zivcana malo tuzna. Upon ću znati više idem ponovo betu vaditi

👩27 🧔30
    6 mj 2022. - ➕️ ?! ❤🍀

• Monna

Prijavi adminu

Kejsy  ❄️ ☃️

Monna

Hej Simba2.. I dalje krvarim. Nez promjenile su se sve moguće boje od smeđe,do točkastog pa do svijetlo roze .. pa do crvene, čak i sa sluzi.. tako da nisam pametna sta da mislim.. nez palo mi je napamet da to se nije izmješalo sa spermom jer smo imali normalno seks.. pa da nije i to utjecaj same teksture krvi. Ugl po onome sta sam zaključila ako sam i 1-2 tj ostala sam trudna poslije ove menstruacije 17.01. Iskreno bilo bi mi lakše da bude biokemiska nego van. Mat. Trudnoca ponovno.. eto toga me najviše strah. No opet drugačiji je bio početak.. pa opet ono nez al se nadam svjedno da će biti oke.Nemam nikakve bolove, ne krvarim kao kad imam M nego čist malo onako ovisi kako kad.E sad nap sam ja testic još jedan dns i vidi se onako blijeda puna linija (od 25 očitava)Trenutno imam ko neke vrtoglavice i glava me boli.. i na trenutke mi dođe slabo .. još uvijek leđa. E sad sise me više ne bole tj nisu me boljele nego su bile ko naotekle sad me sam bole na dodir i o ako isto bole me bradavice. Ugl eto osjecam se rastrgano malo plačem malo se smijem malo sam zivcana malo tuzna. Upon ću znati više idem ponovo betu vaditi
    Beta ce ti dati neke odgovore. Tebi je nakon odnosa pocelo krvarenje?

Sutradan ujutro .. uopće nisam razmišljala da ne smijemo ili nešto... jbg ... 

👩27 🧔30
    6 mj 2022. - ➕️ ?! ❤🍀

• Monna

Prijavi adminu

Kejsy  ❄️ ☃️

Monna

Kejsy ❄️ ☃️

Monna

Beta ce ti dati neke odgovore. Tebi je nakon odnosa pocelo krvarenje?
    Sutradan ujutro .. uopće nisam razmišljala da ne smijemo ili nešto… jbg …

Pa dobro nisi mogla znati, odnos se izbjegava samo ako je trudnoca rizicna.. Nadam se da ipak sve bude bolje, miruj sto vise, nemoj se naprezati i nesto tesko dizati, javi sutra kakva je beta. Znas kako je to kod mene (prosla razne situacije, pa se drzim ovog) : spremi se na najgore, a uvjek se nadaj najboljem.. Mozda grozno zvuci, ali… zivot je takav.. zelim ti da se bude duplala kako treba i da sve bude ok..

Hvala... ma et ma nadala sam se ak već je lose da bude ta biokemiska.. no ništa I dns mi je test poz ... ništa sad cekam sutra ... kako bude neka bude.. 

👩27 🧔30
    6 mj 2022. - ➕️ ?! ❤🍀

• Monna

Prijavi adminu

Hej evo da javim došao nalaz moja beta iznosi 67 Iu/L
     A 17.02. Bila je 27 iu/L 
    Sad cekam da mi se javi ginekologica. I dalje imam suhi smeđkasti iscjedak onako bas je suho na ulošku i ono točkasto malo ga ima.. i dalje naravno pijem tablete .. eto nez sto da kažem.. 

👩27 🧔30
    6 mj 2022. - ➕️ ?! ❤🍀

• Monna

Prijavi adminu

Da da znm sve i prepostavljam i kad sam ostala.. tak da na neki način mi se to poklapa..
    Menstruacija 17.01. 
    Ciklus 26 dana; 7 dana prosjek krvarenja! 
    Plodni dani od 24.01.-do 30.01. 
    Ovulacija 29.01. 
    Sljed. Men. Trebala bit 12.02. 
    Kasnila 16.02. (S tim da kad sam došla imala sam normalno seks bez zaštite i suzdržavanja jer ono dugo smo se pazili pa reko ajmo se opustiti skroz)  Prvi test u popodnevnim satima oko 16 17h i plus drugi opet plus.. 
    Ujutro 17og ponovila opet + !!
    No taj dan sam oko 10 h dobila smeđi iscjedak 
    U popodnevnim satima svjetlo roskasto .. 
    Otišla na hitnu uz preporuku ginek. 
    Beta 27  odma su sumnjali kao na biokemisku.. 
    Dobila duphaston 
    Radila testice svaki dan + do dns... 
    Otišla na betu eto dns 67 
    Nez što reći.. osim što pokušavam biti pozitivna :) 
    Neke frendice su isto krvarile čak i jače nego ja pa je na kraju sve bilo oke.. 
    Mene je uspanicilo msm da je bio 19ti bilo je crveno i malo sluzavog i jako sitni ugrusci.. al poslije toga nista nego samo malo krvi onak opet svježe pa sad je opet kažem suha smeđkasta... 
    Et to me buni jako
    Nez eto mene samo strah da nije opet. Van.mat.. 
    Ndm se da se dobro je ugnjezdio plod.. ! 

👩27 🧔30
    6 mj 2022. - ➕️ ?! ❤🍀

• Monna

Prijavi adminu

Moja 1 Van. Mat trudnoca bila je ovako: 
    13.02. Sam dobila REDOVNO M .. No taj dan sam imala motoriku na poslu i dosta sam se naprezala.. menga je bila mi normalno do dana kad je prešla preko 10 dana... no posto ja imam poso kakv imam nisam mogla doma i na pregled morala sam ostat nešto odraditi .. i tako nazvala sam priv dok i on je odma posumnja na van. Mat... ugl reko mi je da nap 2 testa što i jesam i pokazala su pozitivno ... 8.03.. i onda sam otišla odma na hitnu tamo su opet mislili da je biokemiska.. no kao što je prvi rekao bila je van.mat .. za vrijeme menge mi je bilo normalno jako krvarenje kao i uvijek.. no kroz tih 2 mj sve je to počelo "curkati" .. ugl pratili smo betu bila je 185 pa 154 pa 195 nisam sad sig tako se je kretala i to je bio signal da je van. Mat... no moram napomenuti da sam ja tijekom svakih pregleda imala jake bolove i sjecanje i bilo je grozno. Zatim su mi dali 3 opcije i ja sam odlučila se na metrotreksat .. i tako sam bila još mj dana doma uz praćenje bete dok nije pala na 0... eto otprilike .. tako mi je bilo ...

👩27 🧔30
    6 mj 2022. - ➕️ ?! ❤🍀

• Monna

Prijavi adminu

Kejsy 
    Ne kuzim kako misliš da je mala.. 
    Pa ne može se točno znat dan oplodnje koliko sam ja upućena..  
    Pogotovo meni koja imam 26 dana ciklus .. i ispada da sam ostala trudna poslije menstruacije ... sto se meni poklopa ako oplodnja traje od 12 do 16 dana i opet ovisi jel će biti kasnije ili ranije.. Gle nez   ...vidjet ćemo.. kako bude bude .. 

👩27 🧔30
    6 mj 2022. - ➕️ ?! ❤🍀

• Monna

Prijavi adminu

Da da to si upravu.. a nez vidjet ćemo ne nadam se puno al opet se nadam.. i ja sam zbunjena iskreno... ja se ndm da je bila kasnije onda.. a jbg vidjet ćemo.. nez sta bi rekla osim da me strah.. Hvala što si mi tako detaljno i sve napisala... 
    Ugl sad opet 24.og idem na betu pa ćemo vidjet.. užasno se osijecam al se ndm da bi moglo biti oke... 

👩27 🧔30
    6 mj 2022. - ➕️ ?! ❤🍀

• Monna

Prijavi adminu

Hvala mila ma .. mene to sve dosta muci inače nisu mi ono menstruacije neki put mi je 7 dana neki put traje 9 dana i svasta .. prvo mi je pisalo od 26 -29 dana ciklus i dani trajanja mi se stalno mjenjaju...  svakako ti kažeš 09 10 nez znm da sam imala odnos 08.02... i par dana prije tj ne sjećam se baš al znm da sam ga imala...
    E sad dal se sve odigralo oke ne znam.. dal ce biti sve oke ne znam.. al ndm se da se radi o okasnjeloj ovulaciji... 09 sam otišla na teren i et... 160g kako je kao kasnila nap test i et.  Nez moguće stvarno da je baš bas mala skroz trudnoca I da će biti sve uredu i da se odvilo tako kako je .. a u suprotnom a i loše što god bilo preživjeti ću..  

👩27 🧔30
    6 mj 2022. - ➕️ ?! ❤🍀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.