Ja sam uzela Dietpharm centravit postnatal,ok su rastapaju se u vodi.Moj problem je jako slabi apetit,ništa mi ne paše i nisam gladna,imate neki savjet?I kod mene oslabljen apetit, jedva na silu bi pojela malo kuhanog, sad je vec bolje, ja uzmim vitamin b komplex cuclaju se..tek nakon mjesec dana mi se vratila zelja za hranom..
zebrica
Cure, prošlo je 4,5 mjeseca od poroda, M jos nisam dobila. U zadnjih par dana sam primjetila pojačan iscjedak i to u tolikoj mjeri pojacan da sam ulozak morala staviti… Je li to normalna pojava, ili? Mozda vec ima negdje pitanje, nisam sve prelistavala…
Meni ti je bilo tako isto. Gacice su mi bile ko da sam se upisala doslovno. Imala sam dva ipo mj. od poroda neko krvarenje, ako se to moze nazvat tako, doslovno par kapi u jedan dan I stalo. I oko 3, 5 mj. od poroda taj obilan iscjedak, nekad skroz proziran I rijedak, a nekad smeckast I gust.Trajalo je tako par dana I samo od sebe stalo.
14.06.2014. L ♥
Cure, prošlo je 4,5 mjeseca od poroda, M jos nisam dobila. U zadnjih par dana sam primjetila pojačan iscjedak i to u tolikoj mjeri pojacan da sam ulozak morala staviti… Je li to normalna pojava, ili? Mozda vec ima negdje pitanje, nisam sve prelistavala…Meni ti je bilo tako isto. Gacice su mi bile ko da sam se upisala doslovno. Imala sam dva ipo mj. od poroda neko krvarenje, ako se to moze nazvat tako, doslovno par kapi u jedan dan I stalo. I oko 3, 5 mj. od poroda taj obilan iscjedak, nekad skroz proziran I rijedak, a nekad smeckast I gust.Trajalo je tako par dana I samo od sebe stalo.
Hm, kažeš-kako došlo, tako otišlo... A valjda ce i kod mene, bas kako kažeš-nekad su mi gaćice skroz mokre ako ne stavim ulozak... Kod mene je samo proziran/bijel... Ah, vidjet cu kroz par dana. Hvala ti, srce si!
Krešimir 19.08.2014. <3
Cure, prošlo je 4,5 mjeseca od poroda, M jos nisam dobila. U zadnjih par dana sam primjetila pojačan iscjedak i to u tolikoj mjeri pojacan da sam ulozak morala staviti… Je li to normalna pojava, ili? Mozda vec ima negdje pitanje, nisam sve prelistavala…Meni ti je bilo tako isto. Gacice su mi bile ko da sam se upisala doslovno. Imala sam dva ipo mj. od poroda neko krvarenje, ako se to moze nazvat tako, doslovno par kapi u jedan dan I stalo. I oko 3, 5 mj. od poroda taj obilan iscjedak, nekad skroz proziran I rijedak, a nekad smeckast I gust.Trajalo je tako par dana I samo od sebe stalo.Hm, kažeš-kako došlo, tako otišlo… A valjda ce i kod mene, bas kako kažeš-nekad su mi gaćice skroz mokre ako ne stavim ulozak… Kod mene je samo proziran/bijel… Ah, vidjet cu kroz par dana. Hvala ti, srce si!
Nema na cemu Kroz par dana je skroz stalo, bas kako doslo tako I proslo hihi :)))
14.06.2014. L ♥
Cure, prošlo je 4,5 mjeseca od poroda, M jos nisam dobila. U zadnjih par dana sam primjetila pojačan iscjedak i to u tolikoj mjeri pojacan da sam ulozak morala staviti… Je li to normalna pojava, ili? Mozda vec ima negdje pitanje, nisam sve prelistavala…
Moguće da je ovulacija, tu se slažem s mmamom,, hormoni rade svoje, ali dosta još intenzivno dojiš pa se gospodićnica u crvenom još nije pojavila, stigne, ne mora žuriti!
Ma ne trebam ju uopće, sto se mene tiče ne mora jos skoro doci…
Malo me iznenadio taj obilan iscjedak pa sam ju skoro i očekivala, ali ipak ne.
To ti je onaj period kad ima ovulacije ali nema menge zbog dojenja i velike količine hormona koji još uvijek to prate u stopu! To ti je onaj slatki period kad žene misle da ne mogu ostati trudne, jer kao nema menge, pa se čuvaj, jedino ako misliš da je K vrijeme za bracu ili seku??
Ma ne trebam ju uopće, sto se mene tiče ne mora jos skoro doci…
Malo me iznenadio taj obilan iscjedak pa sam ju skoro i očekivala, ali ipak ne.To ti je onaj period kad ima ovulacije ali nema menge zbog dojenja i velike količine hormona koji još uvijek to prate u stopu! To ti je onaj slatki period kad žene misle da ne mogu ostati trudne, jer kao nema menge, pa se čuvaj, jedino ako misliš da je K vrijeme za bracu ili seku??
I ja sam pomislila da je ovulacija u pitanju, jer su mi i bradavice dosta osjetljive zadnjih dana kad K siki. E sad, to moze biti i rani znak trudnoće
Iskreno, ne bih imala nista protiv, ali je ipak malo rano zbog CR. Pa se nadam da je ipak samo ovulacija i mm držim na distanci. Hihihihi
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji