Mame poslije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cedevita2
    04. Listopad 2014. 23:25

Nista vise ne moze biti isto kad vam dođe mala bebica  hmmm...meni se npr.ni ne mazi toliko kao prije(mislim s dragim),a kamoli sta drugo-sex recimo.. tj.mislim da je ipak sve u glavi,samom opustanju,i onda ce valjda i volja doci,nadam seeee...uhhh... 

PhotoArtGirl
    05. Listopad 2014. 21:57

Molim da mi odgovore mame,posto mi je prvi porod :)
    Rodila sam prije 2mj,nakon mj dana od poroda sam bila na kontroli,i sve je bilo u redu,osim sto sam prokrvarila u toku pregleda,sto kaze dr da je normalno. 40-ti dan sam dobila mengu,trajala normalno 7 dana,2.mj od poroda opet na kontrolu,opet prokrvarila u toku pregleda,radjen papa test,kaze dr da je normalno.E,pitanje je,koliko dugo cu krvariti u toku pregleda,nisam jos imala spolni odnos,pa me strah da cu i tu krvarit i da ce boljet

LuKi5
    06. Listopad 2014. 16:15

MissXmas

Molim da mi odgovore mame,posto mi je prvi porod :)
    Rodila sam prije 2mj,nakon mj dana od poroda sam bila na kontroli,i sve je bilo u redu,osim sto sam prokrvarila u toku pregleda,sto kaze dr da je normalno. 40-ti dan sam dobila mengu,trajala normalno 7 dana,2.mj od poroda opet na kontrolu,opet prokrvarila u toku pregleda,radjen papa test,kaze dr da je normalno.E,pitanje je,koliko dugo cu krvariti u toku pregleda,nisam jos imala spolni odnos,pa me strah da cu i tu krvarit i da ce boljet

Zasto si isla 4 tj. nakon poroda na kontrolu. Jesi imala neke poteskoce ili?

14.06.2014. L ♥

MarijaŠ
    06. Listopad 2014. 15:12

Eto, nisam ni ja od sretnica koje su bez mjesecnice za vrijeme dojenja-iznenadila me jučer...  Jos sam trebala ovaj tjedan na pregled jer mi je prošlo 6 tjedana od poroda, i sad nista... Btw, jel netko zna, jel problem ako odem privatno na taj prvi pregled nakon poroda, a ne svojoj ginekologinji koja mi je vodila trudnoću?

PhotoArtGirl
    06. Listopad 2014. 15:47

MarijaŠ

Eto, nisam ni ja od sretnica koje su bez mjesecnice za vrijeme dojenja-iznenadila me jučer…  Jos sam trebala ovaj tjedan na pregled jer mi je prošlo 6 tjedana od poroda, i sad nista… Btw, jel netko zna, jel problem ako odem privatno na taj prvi pregled nakon poroda, a ne svojoj ginekologinji koja mi je vodila trudnoću?

Zasto nista od pregleda?Zbog menge?Meni je moja rekla iako dobijem da moram doci.Tako da obavezno odi iako je imas.Mislim da nije problem,bitno da obavis pregled,to je  za tvoje zdravlje,nema veze dr s tim.

LuKi5
    06. Listopad 2014. 16:09

MarijaŠ

Eto, nisam ni ja od sretnica koje su bez mjesecnice za vrijeme dojenja-iznenadila me jučer…  Jos sam trebala ovaj tjedan na pregled jer mi je prošlo 6 tjedana od poroda, i sad nista… Btw, jel netko zna, jel problem ako odem privatno na taj prvi pregled nakon poroda, a ne svojoj ginekologinji koja mi je vodila trudnoću?

Ja sam isla kod druge ginekologinje posto smo se preselili poslije poroda. Tako da ti ne bi trebao biti problem, to je tvoj izbor. Inace sam trudnocu vodila privatno I svaki pregled idem privatno jer sam se u soc. ginekologe duboko razocarala. :)))

14.06.2014. L ♥

mmama2
    06. Listopad 2014. 18:27

MarijaŠ

Jesi sigurna da je m, jer moguće da su lohije stale, pa opet krenule to znaš.. ja sam sa P 3 mj nakon poroda otišla prvi put na kontrolu, osjećala sam se super pa... sad još nisam bila a znam da bi trebala god damnit... ipak je vakuum bio u pitanju.. ugl da baš sam neodgovorna znam.. kaj se tiče pregleda pa možeš di hoćeš, nema ti ko kaj branit ili kenjkat kaj si bila tu ili tamo..

url=https://lilypie.com]

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani