Nista vise ne moze biti isto kad vam dođe mala bebica hmmm...meni se npr.ni ne mazi toliko kao prije(mislim s dragim),a kamoli sta drugo-sex recimo..
tj.mislim da je ipak sve u glavi,samom opustanju,i onda ce valjda i volja doci,nadam seeee...uhhh...
Molim da mi odgovore mame,posto mi je prvi porod :)
Rodila sam prije 2mj,nakon mj dana od poroda sam bila na kontroli,i sve je bilo u redu,osim sto sam prokrvarila u toku pregleda,sto kaze dr da je normalno. 40-ti dan sam dobila mengu,trajala normalno 7 dana,2.mj od poroda opet na kontrolu,opet prokrvarila u toku pregleda,radjen papa test,kaze dr da je normalno.E,pitanje je,koliko dugo cu krvariti u toku pregleda,nisam jos imala spolni odnos,pa me strah da cu i tu krvarit i da ce boljet
Eto, nisam ni ja od sretnica koje su bez mjesecnice za vrijeme dojenja-iznenadila me jučer... Jos sam trebala ovaj tjedan na pregled jer mi je prošlo 6 tjedana od poroda, i sad nista... Btw, jel netko zna, jel problem ako odem privatno na taj prvi pregled nakon poroda, a ne svojoj ginekologinji koja mi je vodila trudnoću?
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji