Mame poslije poroda

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

mama842

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

ProudMomy

MarijaŠ

Super su iskustva i savjeti… No, imam i jedno pitanje (prije nego se ostale mame jave sa svojim iskustvima poslije poroda). Malo sam čitala o kontracepciji poslije poroda. Dojenje je jedan oblik kontraceptiva, ali ne i najpouzdaniji, pa me zanima što ste koristili?
    Nista :-), metodu izvadi na vrijeme :-)

Tako neštoi kondomi..dojenje nije pouzdano,a u biti ni izvadi na vrijeme..

Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.

mama842

Prijavi adminu

ProudMomy

Pa cura je lijepo pitala sto koristimo, a ja sam joj lijepo odgovorila. :-))))))

Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.

mama842

Prijavi adminu

DarijaZ

ProudMomy & Bjap,hvala na ovakvom iskrenom komentaru, jer ja sam vec mislila da sam luda.. 
    Ponekad se vec sad osjecam kao nemajka kad pomislim i kazem drugima da vjerujem da  to sve nece biti tako " ruzicasto" kao sto svi pricaju…
    Palac gore i od mene..sve smo mi od krvi i mesa..

missha

Broj poruka: 689

Prijavi adminu

mama84

DarijaZ

ProudMomy & Bjap,hvala na ovakvom iskrenom komentaru, jer ja sam vec mislila da sam luda.. 
    Ponekad se vec sad osjecam kao nemajka kad pomislim i kazem drugima da vjerujem da  to sve nece biti tako " ruzicasto" kao sto svi pricaju…
    Palac gore i od mene..sve smo mi od krvi i mesa..

Hehehe :D Mene su isto tak gledali ko da sam s kruške pala jer sam bila iskrena, pogotovo s drugom jer je pravi cicoovisnik i nisam mogla mjesecima od nje nikud mrdnut :D Ko da sam neka zlobnica jer tak pričam... Ma, babske priče...

missha

Broj poruka: 689

Prijavi adminu

mama84

ProudMomy

MarijaŠ

Super su iskustva i savjeti… No, imam i jedno pitanje (prije nego se ostale mame jave sa svojim iskustvima poslije poroda). Malo sam čitala o kontracepciji poslije poroda. Dojenje je jedan oblik kontraceptiva, ali ne i najpouzdaniji, pa me zanima što ste koristili?
    Nista :-), metodu izvadi na vrijeme :-)
    Tako neštoi kondomi..dojenje nije pouzdano,a u biti ni izvadi na vrijeme..

Dojenje nije nikakva kontracepcija jer iako nema krvarenja, može doći do začeća, a ondak ste tek u gabuli jer ni ne sumnjate na trudnoću. Apstinencija je najbolja :D :D :D
    Šalu na stranu, al ja se nisam pošteno poseksala više od godine nakon rođenja manje cure jer em što sam bila premorena, nisam imala ni volje ni želje, pa me bolilo, pa sam bila živčana, depresivna i tak... Nikak da se opustim konačno... I ondak me ulovila želja konačno, a poslje sam i mengu dobila, daklem da su stvari došle nekak na svoje :) Inače, mengu sam dobila tek nakon 15 mjeseci :D Cicoovisnica :D

cedevita2

Broj poruka: 138

Prijavi adminu

Nista vise ne moze biti isto kad vam dođe mala bebica  hmmm...meni se npr.ni ne mazi toliko kao prije(mislim s dragim),a kamoli sta drugo-sex recimo.. tj.mislim da je ipak sve u glavi,samom opustanju,i onda ce valjda i volja doci,nadam seeee...uhhh... 

PhotoArtGirl

Broj poruka: 70

Prijavi adminu

Molim da mi odgovore mame,posto mi je prvi porod :)
    Rodila sam prije 2mj,nakon mj dana od poroda sam bila na kontroli,i sve je bilo u redu,osim sto sam prokrvarila u toku pregleda,sto kaze dr da je normalno. 40-ti dan sam dobila mengu,trajala normalno 7 dana,2.mj od poroda opet na kontrolu,opet prokrvarila u toku pregleda,radjen papa test,kaze dr da je normalno.E,pitanje je,koliko dugo cu krvariti u toku pregleda,nisam jos imala spolni odnos,pa me strah da cu i tu krvarit i da ce boljet

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Eto, nisam ni ja od sretnica koje su bez mjesecnice za vrijeme dojenja-iznenadila me jučer...  Jos sam trebala ovaj tjedan na pregled jer mi je prošlo 6 tjedana od poroda, i sad nista... Btw, jel netko zna, jel problem ako odem privatno na taj prvi pregled nakon poroda, a ne svojoj ginekologinji koja mi je vodila trudnoću?

Krešimir 19.08.2014. <3

PhotoArtGirl

Broj poruka: 70

Prijavi adminu

MarijaŠ

Eto, nisam ni ja od sretnica koje su bez mjesecnice za vrijeme dojenja-iznenadila me jučer…  Jos sam trebala ovaj tjedan na pregled jer mi je prošlo 6 tjedana od poroda, i sad nista… Btw, jel netko zna, jel problem ako odem privatno na taj prvi pregled nakon poroda, a ne svojoj ginekologinji koja mi je vodila trudnoću?

Zasto nista od pregleda?Zbog menge?Meni je moja rekla iako dobijem da moram doci.Tako da obavezno odi iako je imas.Mislim da nije problem,bitno da obavis pregled,to je  za tvoje zdravlje,nema veze dr s tim.

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

MarijaŠ

Eto, nisam ni ja od sretnica koje su bez mjesecnice za vrijeme dojenja-iznenadila me jučer…  Jos sam trebala ovaj tjedan na pregled jer mi je prošlo 6 tjedana od poroda, i sad nista… Btw, jel netko zna, jel problem ako odem privatno na taj prvi pregled nakon poroda, a ne svojoj ginekologinji koja mi je vodila trudnoću?

Ja sam isla kod druge ginekologinje posto smo se preselili poslije poroda. Tako da ti ne bi trebao biti problem, to je tvoj izbor. Inace sam trudnocu vodila privatno I svaki pregled idem privatno jer sam se u soc. ginekologe duboko razocarala. :)))

14.06.2014. L ♥

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.