Hmm...mene boli otvoric za nuzdu kao da je popucalo nesto I nikako da zaraste, tako da me zna to nekad boliti kad sjedim, peckati tocnije, stalno se mislim da ce proc, ali evo vise od 4 ipo mj. ne prolazi nit se smanjuje bol. Jeste imale smetnje probavne nakon poroda? Ja imam uzasne, svaki odlazak na nuzdu najavi uzasna bol I tek kad obavim prestane. Vecinu stvari ne mogu jesti, a da me ne pocne boliti odmah I odmah moram na wc jer se sva zgrcim od boli.
14.06.2014. L ♥
E da, trazila sam ali nisam nasla jos po forumu. Al zanima me da li netko ima "problema" sa farbanjem kose? ja sam vec dva puta pokusala, kupujem inace L'oreal Casting Creme Gloss. I nikako mi ne hvata boja. Onako imam vec 4 nijanse, kao nekakav tigar :( Pretpostavljam da je to od hormona, al nisam sigurna. A ne bi tila neku "jacu" boju. Jer ova nema amonijaka i poprilicno ima fin miris :/
22.07.2014. <3
Meni je slicno tako. S tim da svako malo neki hemeroid iskoci i poprilicno mi je tvrda stolica. tako kad god moram na wc imam osjecaj ko da iden u radjaonu :(
Meni je meka pa im je to cudno, dobila sam sad neke tablete ako su u pitanju hemoroidi, ako mi se nastavi unatoc tabletama cekaju me one zabavne pretrage I endoskopija od koje se jezim. Uf.....Sto se tice farbanja, ja sam se vec dvaput farbala bez ikakvih problema. Mozda je to do hormona I kako utjecu na pigmentaciju, nisam pametna oko toga. Vjerujem da ce se vratit u normalu. :)
14.06.2014. L ♥
Hej:)
Ja sam rodila carskim.Nisu bili jako strašni bolovi i ja sam imala konce koji se ne vade...Sami nestanu ili tako nešto.Normalno smo se tuširale i doma i u bolnici.Kada ti pregledaju rez kažu da je sve ok,to brijem da drugi dan dođe sestra ti ga pogledati i možeš u kadu.
Najbitnije u bolnici čim više zvati one pedijatriske tete da pokažu kako staviti ciku u usta,jer kada dođeš doma nećeš znati.Ja sam drugi dan poslije poroda imala mlijeko,znači beba je popila ono prvo i već je mlijeko krenulo.Bitno je naučiti i bebu i sebe na prsa jer uslijed pogrešnog hvata bradavice dešavaju se ranice.Mi to nismo imale.Treći dan smo išle doma...Mislim da je jako bitno isto bebu ostaviti sa sobom u sobi.Prvu noć su mi je odnijele gore ,logično jer sam imala kateter i kanilu ali drugi dan je ostala samnom i tako 9mj.Još uvijek dojimo ......
Ja sam uzela Dietpharm centravit postnatal,ok su rastapaju se u vodi.Moj problem je jako slabi apetit,ništa mi ne paše i nisam gladna,imate neki savjet?
I ja sam bila slobog apetita nakon poroda, doslovce mi se nije ništa jelo, dojila sam i to me još dodatno iscrpljivalo, kod mene je bilo i dosta stresa u to vrijem pa mislim da je on bio krivac za sve. Tek nakon par mjeseci apetit se popravio, do tad sam jela isključivo što mi je pasalo. Nekad i po cijeli tjedan istu hranu Jednostavno nije išlo u mene.
Sortiraj odgovore
Najstariji