Pa...prvo mu se cinili da su me previse zasili, onda je bilo ok, onda je jesnom reko da grebe iznutra gdje je sav, za dva dana nije grebalo. I jos nesto, kad krenete u akciju, budite sigurni da beba cvrsto spava, jer, kao i u svemu, i u tome beba ometa. Sto se krvarenja tice, krvarila 5 tjedana, pa 2 tjedna zuto, pa 5 dana krv sto sam pripisala mengi...i onda tjedan dana svrbilo i sad opet malo krvi...i sad pojma nemam jesam pokupila kakvu infekciju tijekom sexa i kada se uopce naruciti na pregled jer vec sam jednom otkazala zbog novog krvarenja.
drage zene :) pozz za sve :)
moze neki savjet...rodila sam prije mjesec i 3dana vag, bez savova i sve super proslo i bilo do prije tjedan dana kad sam opet pocela krvarit i to jako...posli poroda krvarila 2tjedna i posli smećkasto i zuto, i skoro bilo nestalo...i prije tjedan dana se ujutru probudim ulozak pun krvi...pocele su i glavobolje, neka slabost prije 3 dana, neznam jeli od neispavanosti i umora il ima veze s tim krvarenjem...ginekologica na godisnjem :S zanima me jel se kojoj tako nesto il slicno dogodili i imam li razloga za zabrinutost? help
:)
mene je boljelo sve :))posto su mi radili vakum ,epizijotomiju,pokusaj prirodnog poroda i onda carski .Menstruacija je stigla nakon 6 mj i redovna je od tada.Rane su zarasle i ne boli vise ,samo na promjenu vremena .Ono sto me boli jest sto su mi neke stvari nepotrebno radili i cijeli zivot cu ih osjecati.Mada zbog djece smo spremne na sve ,svaka mama..
Mene jajnici I donji dio opcenito evo nakon 3 mj. jos bole za pop***it da prostite na izrazu. U setnju ne mogu normalno ici. Cim malo hodam kao da me netko reze iznutra. Na prvom pregledu nakon poroda ginekologinja mi je rekla kako mi se tumor na lijevom jajniku vratio kojeg sam prije godinu ipo operirala. Sad ne znam je li to bol od toga ili...prije operacije mi je bio 11 cm promjera pa me nista nije bolilo, a sad je 6 cm I svaki dan imam osjecaj kao da cu se raspasti, a o hormonima da ne pricam. Raspolozenje mi se mijenja u sekundi I vecinom na lose.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji