Mame poslije poroda

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

bjap

Broj poruka: 1100

Prijavi adminu

Krivo sam se izrazila, to je njegovo misljenje da sta ce on s bebom.

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Slažem se sa svime što ste napisale... I baš dobro da ste to tako isprezentirale - onako baš surovu istinu. Niti ja ne očekujem lagan porod, a život kasnije još manje. Ali to sam JA htjela, zar ne? I kad to pomislim, odmah mi je lakše. 
    Nisam neka šminkerica nikad bila, ali naravno da ne planiram zapustiti neke svoje navike (redovno bojanje kose, lakiranje nokti ili šminkanje kad mi se hoće). Stvari sigurno neće biti ni približno onakve kakvima ih zamišljam, ali se baš zato i divim svim mamama sa malim bebama koje izgledaju uredno, počešljano, našminkano i što je najvažnije - uvijek imaju osmijeh na licu.

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Drage mame imam pitanje vezano za seks poslije poroda..Dakle mame koje ste imale epiziotomiju,,koje ste pucane iznutra,sivane ,, kada ste se poceli seksat,da li vas je bolilo? Da li ste prije otisli na pregled kod ginekologa ili ste na svoju ruku jer ste se dobro osjecali? Ja sam rodila prije 6tj i nekako me strah i imam neobicnu bol kada se popisam sve me unutra krene bolit? One koje je bolilo da li ste sta koristile da vam olaksa? Imam zelju za seksom ali strah prevladava? Hvala svima na odgovorima :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

bjap

Broj poruka: 1100

Prijavi adminu

Tea, ako te tak boli pricekaj pregled. Ja sam imala dogovoren pregled sa 6 tjedana, ali sexali smo se s 5 tjedana (na pregled nisam otisla jer mi se vecer prije pojavila sukrvica). Imala sam epiziotomiju, isli smo polako i bilo je ok.

Tejuska♡

Prijavi adminu

Bjap hvala ti :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Tea ista stvar je bila kod mene rezana izvana, popucala iznutra, bolilo me zatezalo jako, jako dugo... Pokusali smo jednom prije nego sto sam otisla na pregled, ali ja sam imala totalnu blokadu i nisam se mogla opusit. Zabrijala sam si cak da su me previse zasili :-D.
    Onda sam pricekala da odem na pregled i ginicu sam iskreno rekla kakva je situacija. Pregledao me i rekao da je sve ok, da je fakat problem u mojoj glavi. Moram se opustiti i to je to. Prvi seks je bio koma, i drugi, i treci... Ajmo reci da se nakon 10ak puta vratilo u normalu. Odnosno nakon nekog vremena me je pustila paranoja da ce mi sve popucat tokom seksa :-D

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡

Prijavi adminu

Heh proudmomy tnx onda izgleda da se moram opustiti samo :)
    Medutim ja sam vam krvarila nekih 2 tjedna i prestalo nosila dnevne uloske jer je bilo kao nekak zuckasto i to i jucer vam je meni na ulosku bilo smede kao da mi menstruacija zavrsava,da li se to jos cistim ili? Kak ste vi s time?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

Tea2803

Heh proudmomy tnx onda izgleda da se moram opustiti samo :)
    Medutim ja sam vam krvarila nekih 2 tjedna i prestalo nosila dnevne uloske jer je bilo kao nekak zuckasto i to i jucer vam je meni na ulosku bilo smede kao da mi menstruacija zavrsava,da li se to jos cistim ili? Kak ste vi s time?

moguće da se čistiš još.. naime zadnje lohije su upravo takve boje, kao skroz svijetlo, žučkaso smećkaste.. a eto ja sam rodila prije 3 tjedna i po dan, dva ide takav recimo iscjedak, onda 3 dan opet krv, baš krv, rekla meni patronažna da je to sve normalno.. kaj se sexa tiće, ja sam isto prvi put bila skroz zblokirana, ništa se ne može dogoditi vjeruj, samo glava polako mora to prihvatiti, a slobodno se poslužite pomagalom jer obićno žene od svog tog straha znaju biti ko barut, ako me kužiš

url=https://lilypie.com]

Tejuska♡

Prijavi adminu

Kuzim draga mmama tnx :)
    Evo danas to smedkasto stalo vidit cemo kak ce biti dalje :D
    Izgleda da je stvarno sve u glavi ali treba se opustit hee da,,..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

budeš, polako.. neka ti je beba nahranjena i da znaš da bude spavao ko top, da još ne brineš o tome, i ne očekuj previše za prvi put, razgovaraj sa dragim, i p o l a k oooo

url=https://lilypie.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.