Mame poslije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    31. Listopad 2014. 16:34

Žene, jeste normalno lakirale nokte poslije poroda? Ja ih tako volim nalakirane, a bojim se da bi miris laka mogao smetati bebici pa ih ne lakiram.. 
    Nemojte me zafrkavati zbog pitanja 

Krešimir 19.08.2014. <3

LuKi5
    31. Listopad 2014. 18:45

Ja se isto ne usudim lakirat nokte posto malac stalno nesto prcka po rukama mi I jos ih stavlja u usta,  pa da mu mrvica koja od laka ne ostane. Kad bude veci bit ce mi I nokti veci I lakirani. Hehe Mozda jesam malo zatucana sto se toga tice ali nekako mi je tako lakse. :)

14.06.2014. L ♥

MarijaŠ
    01. Studeni 2014. 18:19

To sto se tiče dezica, mlijeka za tijelo, kreme za ruke, to od početka koristim stalno isto, da ga ne zbunjujem bas tim mirisima...
    Al kako kažeš, bas volim lakirati noktice, i imam brdo boja... Morat cu se zadovoljit lakiranjem onih na nogama.

Krešimir 19.08.2014. <3

chocolate
    02. Studeni 2014. 14:08

Ja sam najnormalnije lakirala nokte nakon poroda, i sada 5 mjeseci nakon sto sam rodila nokti su mi lakirani svaki dan.. Jednostavno dok malena spava to odradim na balkonu, nakon toga dobro operem ruke i to je to.. Niti se osjeti miris laka niti acetona..

tena123
    02. Studeni 2014. 16:35

baš sam neki dan gledala koje bi proizvode, mlijeko za tijelo, gel za tuširanje i dezić našla nešto blaže i također koristila uvijek isto zbog bebe, ima nekakav u dm knjižići s popustima kao malo blaži pa sam taj mislila uzet i naravno neki s mlijekom za tijelo možda mazala vrat, prsa i taj dio da ipak osjeti moj miris, ali ostatak tijela bi mazala jer imam suhu kožu..

LuKi5
    02. Studeni 2014. 18:19

Tena, nama je pedijatrica preporucila od eucerina uljnu kupku, da je super I za bebe I za mame, ona ju koristi I kaze da joj je odlicna za kozu. :)

14.06.2014. L ♥

brcka1902
    03. Studeni 2014. 20:57

Da li koju od vas boli trtica od poroda? Ja se ne smijem sjesti na tvrdi stolac jer me boli da znam jauknut i zasuze mi oči od boli. Brinem se jer je prošlo točno mjesec dana od poroda i još uvijek me boli kao i na početku.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.