Žene, jeste normalno lakirale nokte poslije poroda? Ja ih tako volim nalakirane, a bojim se da bi miris laka mogao smetati bebici pa ih ne lakiram..
Nemojte me zafrkavati zbog pitanja
nisam noktiće namazala već 3 godine od prve trudnoće.. obožavam nokte mazat imam barem 43 razl boje laka ali eto znam da smrdi bar još dan, dva na noktima pa ne mažem.. ali ja sam frik pa ni ruke ne mažem obićnom kremom, ni tijelo da "mirišim" malom po sebi a ne po kemiji kojekakvoj.. isti dezić od početka trudnoće, isto mlijeko za tuširanje.. pošto je njima miris još uvijek primarno osjetilo... ok fakat sam frikuša
url=https://lilypie.com]
baš sam neki dan gledala koje bi proizvode, mlijeko za tijelo, gel za tuširanje i dezić našla nešto blaže i također koristila uvijek isto zbog bebe, ima nekakav u dm knjižići s popustima kao malo blaži pa sam taj mislila uzet i naravno neki s mlijekom za tijelo možda mazala vrat, prsa i taj dio da ipak osjeti moj miris, ali ostatak tijela bi mazala jer imam suhu kožu..
Žene, jeste normalno lakirale nokte poslije poroda? Ja ih tako volim nalakirane, a bojim se da bi miris laka mogao smetati bebici pa ih ne lakiram..
Nemojte me zafrkavati zbog pitanja
Nemoj mazati, njima je miris i okus još uvijek najizraženije osjetilo i skužit će ti promjenu. Meni S ako sam stavila dezić poslije tuširanje redovito divljala po cici ili jednostavno sam osjetila kako mirno diše i miriši me pogotovo ako je neka promjena mirisa...
Sortiraj odgovore
Najstariji