Mame poslije poroda

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

lucek

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Moguće da je menstruacija ja sam dobila 5 tj poslije poroda taman prije pregleda i dalje redovito bez problema....

Lucija i roko

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Žene, jeste normalno lakirale nokte poslije poroda? Ja ih tako volim nalakirane, a bojim se da bi miris laka mogao smetati bebici pa ih ne lakiram.. 
    Nemojte me zafrkavati zbog pitanja 

Krešimir 19.08.2014. <3

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Ja se isto ne usudim lakirat nokte posto malac stalno nesto prcka po rukama mi I jos ih stavlja u usta,  pa da mu mrvica koja od laka ne ostane. Kad bude veci bit ce mi I nokti veci I lakirani. Hehe Mozda jesam malo zatucana sto se toga tice ali nekako mi je tako lakse. :)

14.06.2014. L ♥

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

MarijaŠ

Žene, jeste normalno lakirale nokte poslije poroda? Ja ih tako volim nalakirane, a bojim se da bi miris laka mogao smetati bebici pa ih ne lakiram.. 

nisam noktiće namazala već 3 godine  od prve trudnoće.. obožavam nokte mazat imam barem 43 razl boje laka ali eto znam da smrdi bar još dan, dva na noktima pa ne mažem.. ali ja sam frik pa ni ruke ne mažem obićnom kremom, ni tijelo da "mirišim" malom po sebi a ne po kemiji kojekakvoj.. isti dezić od početka trudnoće, isto mlijeko za tuširanje.. pošto je njima miris još uvijek primarno osjetilo... ok fakat sam frikuša

url=https://lilypie.com]

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

To sto se tiče dezica, mlijeka za tijelo, kreme za ruke, to od početka koristim stalno isto, da ga ne zbunjujem bas tim mirisima...
    Al kako kažeš, bas volim lakirati noktice, i imam brdo boja... Morat cu se zadovoljit lakiranjem onih na nogama.

Krešimir 19.08.2014. <3

chocolate

Broj poruka: 413

Prijavi adminu

Ja sam najnormalnije lakirala nokte nakon poroda, i sada 5 mjeseci nakon sto sam rodila nokti su mi lakirani svaki dan.. Jednostavno dok malena spava to odradim na balkonu, nakon toga dobro operem ruke i to je to.. Niti se osjeti miris laka niti acetona..

tena123

Broj poruka: 633

Prijavi adminu

baš sam neki dan gledala koje bi proizvode, mlijeko za tijelo, gel za tuširanje i dezić našla nešto blaže i također koristila uvijek isto zbog bebe, ima nekakav u dm knjižići s popustima kao malo blaži pa sam taj mislila uzet i naravno neki s mlijekom za tijelo možda mazala vrat, prsa i taj dio da ipak osjeti moj miris, ali ostatak tijela bi mazala jer imam suhu kožu..

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Tena, nama je pedijatrica preporucila od eucerina uljnu kupku, da je super I za bebe I za mame, ona ju koristi I kaze da joj je odlicna za kozu. :)

14.06.2014. L ♥

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

MarijaŠ

Nemoj mazati, njima je miris i okus još uvijek najizraženije osjetilo i skužit će ti promjenu. Meni S ako sam stavila dezić poslije tuširanje redovito divljala po cici ili jednostavno sam osjetila kako mirno diše i miriši me pogotovo ako je neka promjena mirisa...

brcka1902

Broj poruka: 186

Prijavi adminu

Da li koju od vas boli trtica od poroda? Ja se ne smijem sjesti na tvrdi stolac jer me boli da znam jauknut i zasuze mi oči od boli. Brinem se jer je prošlo točno mjesec dana od poroda i još uvijek me boli kao i na početku.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.