Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    16. Ožujak 2017. 15:07

Hvala ti Ivana i tvoja slika je super 

Mamice zaboravila sam ti odgovoriti, hehe i mi isto nesto sredujemo ali bebanu je svejedno, glavno da sve bude cisto i uredno kad stigne. Ja sam jucer oprala kolica ali su mi ostale fleke od vode kako se susilo pa smo danas opet morali prati. Oko imena naseg prvog djecaka se jos nismo dogovorili.

larimara
    16. Ožujak 2017. 18:24

Hvala vam na "drzanju palceva" i podrskama! Javim vam sutra kako je prosao pregled. Imam termin tek poslije podne.
    Ivana zao mi je da i vi prolazite tu kalvariju sa stanom;((( koliko god da zakon stiti podstanara,ako je gazda odlucio prodati stan ili mu treba za osobnu upotrebu,dobije se otkaz samo tako...Nama se to sigurno nece dogoditi,ali zam jednu osobu koja je zavrsila u prihvatilistu za beskucnike jer je na taj nacin izgubila stan i u roku od 6 mjeseci (toliko je bilo vremena za iseljenje) nije uspjela naci drugi smjestaj. Gdje god dodes za stan gomila ljudi koji bi ga isto htjeli. Iako zadovoljavas sve kriterije ne iznajme ti  jer im je netko drugi samo simpaticniji...
    Sta da kazem...SRETNO NAM SVIMA S POTRAGOM!

Mamicaaa
    16. Ožujak 2017. 18:58

Larimara i Ivana bas mi je zao sto imate tolike j**ade sa pronalazenjem stana..nadam se da budete nasli stan koji vam odgovara...i Lari javi nam se stra nakon pregleda nadam se da je sve super 😊
    Pandice kako mi mozak u trudnoci sporije radi sad sam se sjetila da mi je sestrica rekla da cemo vadit krv 3 puta,tak da mislim da vise neces hah
    2410 e bas i mene zanima kakvu maramu si ti uzela pa isto cekam da slikas kutiju 😜
    Ninche ma i ja kazem da je najbitnije da je sve cisto i uredno,al dragi je zapeo da to sve mora bit nez ni ja kak hah jos imam jedan mali sprej kao za dezinficiranje stana pa kaze da prije neg sto bebac stigne doma i sve bude cisto da treba kupit jos tog spreja pa sve naspricat i prebrisat jos s tim haha presmjesan mi je kako on oko tog svega razmislja 😂😂 

Ivana1906
    16. Ožujak 2017. 20:58

Hvala vam curke na podrsci, to puno znaci :) 
    nego da vas pitam, jeste vi sebi nasle babice? 
    Danas mi je kuma pricala da je danas nazvala 50 babica!!! haha al 50!!! i sve su je odbile, sad je trudna 26 tjedana i rekle su joj sve da je zakasnila, da se to treba zvat cim se napravi test i bude pozitivan i sad ona meni govori da vec sad zovem, meni se to nekako cini prerano :S 

Buduca mlada mama :)

Ivana1906
    16. Ožujak 2017. 20:58

I ja sam uspjela cak nac i nasu jednu, al samo jednu :S ne igra mi ulogu bas jel naša ili ne, al opet lakse je to nekak s nasima haha :D 

Buduca mlada mama :)

16. Ožujak 2017. 21:57

Mamice a onda valjda nece cijelu trudnicku popunit haha
    Ivana ja sam pocela trazit tak u 15tt i jedva sam nasla. Mislim da smo ih isto tako 20tak nazvali. 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa
    17. Ožujak 2017. 11:07

Ivana ja jos nisam jer moj grad nije veliki tak da i tu nije neka navala za babice kao u vecim gradovima..
    Pandice msm da taj prostor cuvaju za drugu trudnocu ak sacuvas trudnicku,al to je samo moje nagadanje haha 😂😂

17. Ožujak 2017. 11:40

Jutro cure :) kako smo danas?
    Ja mirujem jer mi se beba pocela spustat i imam uzasan pritisak na mjehur. Jucer smo otisli rucat u grad i jedva sam izdrzala dva tri sata bez wc s tim da nisam nista pila jer sam znala sta ce bit.. popila par guca cole samo a i pocela sam imati kontrakcije koliko sam primjetila tako da mislim da do kraja trudnoce idem hodat i obavljati samo ono nuzno.. 
    Mamica imam jos 2 prazna mjesta al mislim da to onda nece ni popunit, a inace u mojoj trudnickoj ima posebno za prvo i drugo dijete.. za drugo vidim da cak imaju i neke drugacije pretrage.. ne znam, vidjet cemo iduce godine kad budem na drugom bebacu :D 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Marijana12345
    17. Ožujak 2017. 15:28

Bok cure! Evo da i ja napisem par rijeci... jucer smo bili na pregledu i imamo malog medvjedica koji se ceskao po glavi 😂😂 uzela sam onaj paket od 120eura za uzv na svakom pregledu jer mi ga Dr nije planirala jucer raditi. Sve je u redu i u skladu s mjerama obzirom na period. Nego, jel zna koja jel se onaj nuhalni nabor i mjerenje nosne kosti radi ovdje u Njemackoj po defaultu ili je to posebna pretraga? Dr mi je rekla da je dapace dobro napraviti termine do kraja trudnoce ako vec znam kad me nema u Njemackoj, tako da sam to napravila. Sudeci po svemu morat cu anomaly test i 3d u 22.tj napraviti u Hrvatskoj, i pregled sa CTGom u 30.tj takodjer. Imate li kakve preporuke za privatnog ginica u Zagrebu? 
    Ivana1906 i meni se nekako cinilo rano kontaktirati babicu prije 12tj trudnoce, ali vidim da je navala pa cu poceti cim prije... odakle tvojoj kumi svi ti kontakti babica, napisala si da je zvala 50ak? Ja sam od Dr dobila mozda 7-8 imena i brojeva...

Ninche9
    17. Ožujak 2017. 16:54

Marijana na koliko dana ces ici na godisnji u Hrv? Ja kad sam isla za Hrvatsku rekla sam doktorici i uvijek mi je kod sebe napravila termin tako da sve odgovara..npr zadnji screening se radi sad izmedu 28 i 31+6tt, ona je htjela radit sto kasnije da bude sto vjerodostojnije mjerenje, ali mi idemo za Hrvatsku pa ce raditi u 30tt.. i prvi CTG cu dobiti u 33tt (izmedu 30 i 33tt sam na GO) i nije me trazila da negdje nesto u Hrvatskoj dodatno obavim
    I taj Anomaly Scan nije obavezno raditi u 22tt nego se radi izmedu 18 i 21+6 tt.. i ne moze biti obicni UZV (moja ima obicni UZV) Tako da bih ja prvo s njom razgovarala nego da negdje platim gdje mi to mozda nije nuzno. Ipak smo platile tih 120€ vec dodatno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.