Mamice bas ste se krasno opremili. Koje boje si uzela stvarcice? Koju boju ste uzeli za zid?
I mi cemo mozda ovaj tjedan bojiti zidove, bas se veselim tim radovima u kuci, obozavam kad muz nesto prcka po kuci ili radi pa mu ja pomazem. Mene ovo proljece jako psihicki dize i raduje, ali me i dalje bole koljena pa puno odmaram.
2410 hvala ti, da to sam ja od neki dan😊
Zapravo nemam ni jednu svoju sliku osim te otkako se mi trbuh vidi, a mislim da bi slika mogla biti lijepa uspomena jednog dana.
pozdrav cure,kako ste?
mm jesi uspjela rijesit papire ?
pandice da,nije tako komplicirano kako se cini.ok,nek kupi viper😆,al poanta marame je da je beba uz mamu da ne place, ne mora znacit da ces i ti imat takvu bebu.moja se znaci nije htjela vozit u kolicima,pa ajde vuci kolica jednom rukom u drugoj bebu nosi,po kuci-plakanje i nacicavanje,pa bokte nisam mogla na wc otic a da se ne pocme derat..u mom slucaju me marama spasila..i na kraju marama je namjenjena za nosenje bebe..kuzim ja da ti to sve kopcas i znas o cem ti pricam-al muski su muski.mm se npr uopce nije ni mjesao ni protivio tome-ja rekla treba mi on reko ok,kupi😅😁..
anabanana uzivateee😄😄😄😄🤗
ivana i kod mene lijepo ovih dana-napokon😎
ninche lijepa profilna,si to ti na njoj ?
2410, sori sto gnjavim al ovaj elterngeld me muci. Koliko si ti cekala?
ne gnjavis😉,oko 3 mj,naganjanje oko papira,pa mi slali nazad kuci sto sam popunila pa dok su oni sve to rijesili..😩
E da,meni su poslali da ispunim neke formulare kao gdje mi je srediste zivota sad, gdje mi muz radi i to.
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
pozdrav cure,kako ste?
mm jesi uspjela rijesit papire ?
pandice da,nije tako komplicirano kako se cini.ok,nek kupi viper😆,al poanta marame je da je beba uz mamu da ne place, ne mora znacit da ces i ti imat takvu bebu.moja se znaci nije htjela vozit u kolicima,pa ajde vuci kolica jednom rukom u drugoj bebu nosi,po kuci-plakanje i nacicavanje,pa bokte nisam mogla na wc otic a da se ne pocme derat..u mom slucaju me marama spasila..i na kraju marama je namjenjena za nosenje bebe..kuzim ja da ti to sve kopcas i znas o cem ti pricam-al muski su muski.mm se npr uopce nije ni mjesao ni protivio tome-ja rekla treba mi on reko ok,kupi😅😁..
anabanana uzivateee😄😄😄😄🤗
ivana i kod mene lijepo ovih dana-napokon😎
ninche lijepa profilna,si to ti na njoj ?
2410, sori sto gnjavim al ovaj elterngeld me muci. Koliko si ti cekala?
ne gnjavis😉,oko 3 mj,naganjanje oko papira,pa mi slali nazad kuci sto sam popunila pa dok su oni sve to rijesili..😩
E da,meni su poslali da ispunim neke formulare kao gdje mi je srediste zivota sad, gdje mi muz radi i to.
I jesi dobila.sve od rodenja?
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Ninche svee je bijelo,posteljina je sa zvjezdicama,a jos jednu cemo uzet malo veseliju kao i zavjesu za prozor,kad bebac malo poraste dragi ce nacrtati autice po zidu ili cemo uzeti fototapete sa auticima..u nasoj spavacoj sobi je bio jedan veliki zid u boji ciklame,jadan namucio se i nazivcirao dok je to prekrio tako da nisam htjela spominjati nikakve boje vise 😂😂 hah
Samo ti odmaraj dok koljena ne produ..sve se to stigne napravit..mi smo ovaj tjedan na pauzi sto se tice krecenja ostatka stana,taman dok malo odmorim 😊
Ii da svida mi se tvoja profilna 🖒😊😊
2410 gledala sam kak se vezu te marame i bas su mi fora, tako da sve mi se cini da cu se odluciti za maramu..
Kako si ti? Jesu prosle mucnine? Kako je malena? 😊
Bijelo je lijepo i mozes poslje koristiti ako cete ici na drugo dijete..
Hej cure! Nemam bas puno vremena za pisati, ali zato redovno procitam sta pisete. Osjecam se jako lose, imam neprestane mucnine i uzasne probleme s vjetrovima, ne znam jel to od magnezija sto uzimam uz folnu i prenatal ili se fakat tak crijeva pomicu zbog trudnoce... to mi je nevjerojatno, bas neugodan osjecaj i stalan osjecaj napuhnutosti. Jel imala koja takve nuspojave?? I dalje je prisutan onako tupi osjecaj boli u donjem dijelu trbuha, procitala sam da je to normalno za prvo tromjesecje tak da ne mogu bas reci da se osjecam u blazenom stanju... Danas me uhvatila temperatura 38 pa sam ostala doma mirovati. Ovaj tj imam pregled, bas me zanima hoce li mi Dr raditi uzv da opet vidimo bebu 😊😊😊 nekako mi je rano jos se uzbudjivati i gledati kolica i sve stvarcice za bebu, ali zato mi je super citati vase komentare tako da budem spremna kad dodje vrijeme!
Mamice tek sad vidim tvoju profilnu sliku. Jel to s posljednjeg pregleda? Predivno.. bas ga je lijepo uspio doktor poslikati.
Moja doktorica slika vecinom samo medunozje hehe, zamolit cu iduci put sliku lica ako uspije
jutro cure
nincheja imam mozda 3-4 slike iz prve trudnoce
mmma da,moras to sve popunit-poslat im,kompliciraju stalno,a i skuzila sam vec par puta da puno znaci na koga naletis-neki ce pomoc bez problema a neki se drze kao da su bogovi-katasrofa.dobila sam za 3 mj u komadu uplaceno na racun.
mamicemala dobro-zajebava,ja sam u tolikoj zurbi svaki dan da nemam vremena za mucnine,stalno su tu al ih ignoriram..bravo kako ste vec puno toga sredili-i tvoja profilna je 😍
marijana drzi se zeno,bol je normalna😉..ne zaj se s temp-imala sam u prvoj trudnoci temp i prehladjena bila pa su mi rekla da je dobro sto sam dosla-dobila antibiotike i proslo😚
kako ste danas?imate li kakvih planova ?
2410, Guten Morgen :) A da, zvala sam ih i rekli su da to ispunim i posaljem
Cak sam nabavila potvrdu iz HR. Pa sad cekam.
Super sto se dobiju zaostaci.
300 eur mjesecno plus neki bonus na starije dijete od 3 god. Znas mozda nesto o tome?
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Ninche a tak sam odlucila bar za te vece stvari da budu neutralne bas zbog toga da za sljedeci put imam sve pripremljeno..
I ja sam opet dobila slikicu medunozja i to nikad ne skriva hahaha al mi je bas drago sto se tako lijepo namjestio za slikanje 😊
Marijana sve je to normalno pa cak i ti vjetrovi i podrigivanje,smjesna sam sama sebi s tim podrigivanjem hahah..
Nadam se da ti je prosla temperatura al msm da bi svejedno trebala otic kod doktora...
2410 nadam se da ce se situacija poboljsat kod tebe pa da ti bude bar malo lakse uz te silne obaveze sto imas..jel pocela malena hodati? 😊
Ma ima jos puno toga za sredivati i pripremati,al dobro ima i vremena za sve 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji