Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    20. Ožujak 2017. 19:01

Pandice slazem se. Nikad necemo dobit tolko savjeta kolko u trudnoci i kad dijete bude malo. Ja na sve klimnem glavom, ali kad smo muz i ja sami i razgovaramo o tome, onda donosimo odluke.
     Sve se moze naknadno kupiti, danas kad su nam dm i slicni ducani nadohvat ruke.

Mamicaaa
    20. Ožujak 2017. 21:37

Ja valjda imam srece pa oko mene nema tih pametovanja sto i kako..za sad..jedino je bilo joooj ja sam u trudnoci sve radila i uopce mi nije bio problem (zene koje jedva znaju gdje im je kuhinja,a posao uredski i nisu imale mucnine nit povracale) i tako te gluposti koje su me bas zivcirale jer ispada da ja izmisljam i jadam se piih...
    Al slazem se treba radit po svome i ne kupovat previse..tako da ni s robicom ni s nicim necu pretjerivat..kako ninche kaze sve nam je nadohvat ruke tako da je najmanji problem otic i kupit ono sto treba...

• Anabanana0
    21. Ožujak 2017. 02:27

Halo curke kako ste :)
    Evo i ja trazim stan valjda cemo imat sa ovimdanas srece 
    A sto se ulozaka tice ja sam te gacice samo u bolnici koristila 
    Ajme ja sam dobila mengu i danas sam isla na pregled u ginekologice i svi su me pitali dojim li. Ovdje svi govore svoje misljenje ja sam skuzila 😂 medicinske sestre u bolnici, babice, pedijatar 😅

• Elisa
    21. Ožujak 2017. 07:00

Pozdrav cure jos jedna nova trudnica u njemackoj s puno pitanja ☺ Mene zanima posto sam ja iz Bosne i tamo smo vodili preglede do prije mjesec dana jel mi ti papiri vaze ovdje...moj ginekolog mi je piso sve na papir jer zna da cu radjat ovdje pa da citko bude da bi ovdje razumili sad me zanima dali to priznaju ovdje p.s mi smo 31 tjedan trudnoce 

• MM2245
    21. Ožujak 2017. 09:14

Drage moje dobro jutro.
    Jel ima koja od vaa popis babica, posto mi je ovo prva trudnoca u Njemackoj?

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

Ninche9
    21. Ožujak 2017. 09:28

El-Isa mislim da doktori pisu te kratice po latinskom tako da bi doktor tu trebao moci iscitati, ali najvazniji je taj prvi pregled tu i da se tvoj novi doktor sam uvjeri da je sve ok i da beba lijepo napreduje
    P.S. dobrodosla 
    MM2245 upisi na google ime tvog grada i pokraj Hebamme (babice) i izbacit ce ti neku web stranicu s imenima, tako sam ja. I onda probaj jednu po jednu zvati dok te neko ne uzme. Pitat ce te vjerojatno u kojem si tjednu trudnoce. 
    Sretno 

• MM2245
    21. Ožujak 2017. 12:25

Hvala Ninche.

Jel zna netko koji datum sjeda Wohngeld?

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

21. Ožujak 2017. 14:05

El-Isa Hisa ono sto ti mogu reci iz svog iskustva je da mi gin ovdje nije htjela niti pogledat papire iz hr jer kaze ne moze vjerovat da u 21.st doktori jos pisu rukom sve i da tako bilo tko moze nesto napisat. Ovdje mi se sve radilo iskljucivo preko racunala i printalo na poseban papir sa zigom i potpisom gin i ljepilo u trudnicku. 
    MM i popis babice i ovo kada sjeda ti sve ovisi o gradu u kojem zivis. Morat ces sama to guglati ;)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa
    21. Ožujak 2017. 16:42

El-Isa msm da ce ti svejedno pogledat trudnicku knjizicu jer si 31tt..
    MM2245eto vec su ti cure odgovorile..mislim da sve ovisi od grada do grada kad nesto sjeda..

Mamicaaa
    21. Ožujak 2017. 16:47

Anabanana zelim ti srecu u pronalazenju stana!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.