jutro cure,kako ste ?kako je vrijeme-tu je kao nesto sunca doslo al puse i opet zahladilo..
ninchee nemam link,kupila sam je pred 7 mj.mogu ti jedino poslikat kutiju u kojoj je bila ako nadjem😅-ako bi ti to pomoglo..
mmsta si im ti sve predala?koji k kompliciraju😣 stalno nesto..ja sam znaci isla na jobcenter prvo,pa su me uputili tamo gdje se to predaje-morala sam ispunit neki obrazac (4 strane)donjet im od male rodni list(dobila sam 3 rodna lista-internacionalni,za djeciji i za roditeljski),svoju putovnocu,potvrdu od prijave i dat im broj racuna..jesi ih pitala gdje bi ti trebala nabavit tu ausland potvrdu
Kao traze me neku potvrdu iz hrvatske jesam li dolje predavala za elterngeld. Sve to sto ti spominjes sam i ja ispunila i predala. I sad mi salju kao da trebaju rodni list od starijeg djeteta (i njega sam im vec poslala?!) i od muza potvrdu poslodavca, platnu listu i tu potvrdu iz hr. Ne razumijem.
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
jutro cure,kako ste ?kako je vrijeme-tu je kao nesto sunca doslo al puse i opet zahladilo..
ninchee nemam link,kupila sam je pred 7 mj.mogu ti jedino poslikat kutiju u kojoj je bila ako nadjem😅-ako bi ti to pomoglo..
mmsta si im ti sve predala?koji k kompliciraju😣 stalno nesto..ja sam znaci isla na jobcenter prvo,pa su me uputili tamo gdje se to predaje-morala sam ispunit neki obrazac (4 strane)donjet im od male rodni list(dobila sam 3 rodna lista-internacionalni,za djeciji i za roditeljski),svoju putovnocu,potvrdu od prijave i dat im broj racuna..jesi ih pitala gdje bi ti trebala nabavit tu ausland potvrdu
Ej odg sam nize greskom
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Heej cure :))
Kako smo? :) kako bebice? ;)
2410 bas sam gledala po yt videe i jako mi se svidjela marama cak sad i vise nego klokanica i nije uopce tak tesko povezat ali je onda dosao muz i ubio mi raspolozenje hahaha njemu se to nimalo ne svida i protivi se da tako nosim bebu i kaze da ce mi kupit najbolji viper ako treba samo da drzim bebu u tome a ne u marami .. ehh..
Mamica ja evo na srecu ne moram vise toliko brinuti o kuhanju haha muzu je pocela sezona treninga pa on sad sam sebi vodi prehranu i jede ne znam ni ja sta preko dana hahah tak da ja sebi uvijek nesto smislim na brzinu al se zato trudim svaki dan obvezno jest voca raznog. Pravim si kao salate onako. Neki dan sam se tako najela jagoda bas su mi jako mirisale u trgovini haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Jutro cure, gdje smo sve nestale? :(
Bok Pandice, kako si ti, kako beban? Jel jos tako aktivan?
Mi smo dobro, osim sto me vec 2 dana bole koljena.
Pozz mame mi smo se vratile iz setnje 😊
Joj i ja zelim maramu od sinoc ih gledam po internetu a sutra mi babica dolazi pa cu je pitat za savijet
Pozdrav curke kako ste? :)
stvarno je nekako pusto ovdje...
Kod nas je tako lijepo vrijeme, docekala sam konacno vikend da mi je muz slobodan pa smo i jucer i danas dan koristili samo za setnju... :)
kako je kod vas? :))
Buduca mlada mama :)
Ninche moram priznat da mi je bas dobro u ovom predporodajnom periodu hehe
Malo sam se bacila u rekreaciju i evo ova dva dana prehodala dobrih 24km :D tako radim vec par vikenda i primjetila sam da je i beba mirnija po noci nekako a i meni je lakse. Kao da se i beba umori kad ja hodam haha
Anabanana ajoooj vidi malu mrvicu :D :D uziva
Ivana bome nam je zatoplilo ovdje ;)
Hej hej zenice kako ste 😊
Pandice tako i moj,ako se njemu ne svida ne dolazi u obzir da on to svom bebacu kupi haha
Blago tebi kad za rucak ne moras brinut 😜
Ana jooj bas uzivate u setnjici..jeste to u zoo isli 😊
Ivana eto i ti si ovaj vikend provela u setnjici i uzivanju 😊
Za vikend smo imali radnu akciju,dragi je radio za vikend pa kad je dosao smo se uhvatili krecenja spavacih soba..ciscenje nakon krecenja me izmorilo nisam znala sto me vise boli noge,leda ma sve haha a gdje je jos sredivanje ostatka stana 😥
Dns smo kupili krevetic,madrac,posteljinu, onu zavjesu za krevetic i komodu za presvlacenje..jedva cekam da dragi uhvati vremena da to slozi i smontira..kod nas je isto napokon lijepo vrijeme,a bas ovaj tjedan dragi radi popodne..
Danas smo bili na pregledu,neznam koliki mi je secer,al su rekli da je super,bebac se odlicno razvija i napreduje,sad ima oko 1100 grama mozda i malo vise tako dr rekao..
Doktor priblizi uzv prema glavici a bebac digne ruke u gard,doktor pomakne on spusti rukice ovaj opet krene pa bebac opet ruke u gard haha 😊😊 kaze doktor on vec sad boksa 😂😂
Od zadnjeg pregleda sam dobila oko 2kg..sto znaci da sam od pocetka do sad dobila 3.3kg..😊
pozdrav cure,kako ste?
mm jesi uspjela rijesit papire ?
pandice da,nije tako komplicirano kako se cini.ok,nek kupi viper😆,al poanta marame je da je beba uz mamu da ne place, ne mora znacit da ces i ti imat takvu bebu.moja se znaci nije htjela vozit u kolicima,pa ajde vuci kolica jednom rukom u drugoj bebu nosi,po kuci-plakanje i nacicavanje,pa bokte nisam mogla na wc otic a da se ne pocme derat..u mom slucaju me marama spasila..i na kraju marama je namjenjena za nosenje bebe..kuzim ja da ti to sve kopcas i znas o cem ti pricam-al muski su muski.mm se npr uopce nije ni mjesao ni protivio tome-ja rekla treba mi on reko ok,kupi😅😁..
anabanana uzivateee😄😄😄😄🤗
ivana i kod mene lijepo ovih dana-napokon😎
ninche lijepa profilna,si to ti na njoj ?
2410, sori sto gnjavim al ovaj elterngeld me muci. Koliko si ti cekala?
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Sortiraj odgovore
Najstariji