Pozdrav opet za vas i hvala na odgovirima,hocu da kazrm o o da moj doktor je sve oiso na papire nnaravno sa kompjutera da bi lakse mogli citat i razumjet zato mi nije htio pisat trudnicku knjizicu,o to se podrazumjeva da cu ovdje na pregled jer jos malo mi je do termina..
2410 ajme jos i papagaj haha bas sam se nasmijala sada. Kod mene je isto stalno kisa i piri vjetar pa se izlezavam maksimalno :D
Cure moje meni vrijeme trudnoce proletilo. Kao da je jucer bilo kad sam vidjela plus a danas vec 32+1 :D
Toliko mi je brzo proslo da nekako to sve sto se blizi porod mi izgleda nestvarno. Kaze mi muz pa kad nisi imala nikakve tegobe a bome do nedavno ni trbuh nisam imala haha
El-Isa kad ides na pregled ovdje? :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Na pregled cu sledeci tjedan jer vec sam 31 +5 pa ne bi da ako sta bude budem ko tele tamo s nasim papirima 😂😂😂
Pandice i meni je proslo brzo samo sad mi sporo prolaze nesto i sve mi teze,jos me svi pitaju jel nosim blizance ja sitna a stomacina imas sta vidjet
El-Isa onda nam se svakako javi da cujemo sta kazu na pregledu :)
Ne znam jesi vec spomenula pa sam zaboravila, u kojem si gradu?
Ma joj meni sad tek brzo prolazi vrijeme kad krecemo sredivat i kupovat sve a ja i nemam bas toliki trbuh pa da mi je nesto pre tesko. Malo jesam sporija i kucne poslove obavljam u ratama ali nemam one tipicne probleme otekle noge itd pa valjda i zato mogu jos hodat haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pandica blago tebi ja muke mucim beba nemirna samo je mirna kad spava ovako nema mira pi citav dan tuce,oticem,tesko disem,tesko se krecem,ma uzas...Ja sam u Kolnu,ma radila sam ja 4 D u bosni i sve ti bitno tako da sve znam vezano za trudnocu sad samo ovdje da utvrdim gradivo 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji