Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elisa
    21. Ožujak 2017. 17:58

Pozdrav opet za vas i hvala na odgovirima,hocu da kazrm o o da moj doktor je sve oiso na papire nnaravno sa kompjutera da bi lakse mogli citat i razumjet zato mi nije htio pisat trudnicku knjizicu,o to se podrazumjeva da cu ovdje na pregled jer jos malo mi je do termina..

21. Ožujak 2017. 18:20

2410 ajme jos i papagaj haha bas sam se nasmijala sada. Kod mene je isto stalno kisa i piri vjetar pa se izlezavam maksimalno :D 
    Cure moje meni vrijeme trudnoce proletilo. Kao da je jucer bilo kad sam vidjela plus a danas vec 32+1 :D
    Toliko mi je brzo proslo da nekako to sve sto se blizi porod mi izgleda nestvarno. Kaze mi muz pa kad nisi imala nikakve tegobe a bome do nedavno ni trbuh nisam imala haha 
    El-Isa kad ides na pregled ovdje? :) 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Elisa
    21. Ožujak 2017. 18:31

Na pregled cu sledeci tjedan jer vec sam 31 +5 pa ne bi da ako sta bude budem ko tele tamo s nasim papirima 😂😂😂

• Elisa
    21. Ožujak 2017. 18:34

Pandice i meni je proslo brzo samo sad mi sporo prolaze nesto i sve mi teze,jos me svi pitaju jel nosim blizance ja sitna a stomacina imas sta vidjet

21. Ožujak 2017. 20:25

El-Isa onda nam se svakako javi da cujemo sta kazu na pregledu :)
    Ne znam jesi vec spomenula pa sam zaboravila, u kojem si gradu?
    Ma joj meni sad tek brzo prolazi vrijeme kad krecemo sredivat i kupovat sve a ja i nemam bas toliki trbuh pa da mi je nesto pre tesko. Malo jesam sporija i kucne poslove obavljam u ratama ali nemam one tipicne probleme otekle noge itd pa valjda i zato mogu jos hodat haha 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Elisa
    21. Ožujak 2017. 21:02

Pandica blago tebi ja muke mucim beba nemirna samo je mirna kad spava ovako nema mira pi citav dan tuce,oticem,tesko disem,tesko se krecem,ma uzas...Ja sam u Kolnu,ma radila sam ja 4 D u bosni i sve ti bitno tako da sve znam vezano za trudnocu sad samo ovdje da utvrdim gradivo 😊

• Anabanana0
    22. Ožujak 2017. 01:37

O super i ja sam blizu kolna :)

• Elisa
    22. Ožujak 2017. 01:42

Gdje tacno si ti ?

• Anabanana0
    22. Ožujak 2017. 05:09

Rösrath, ti?

• Elisa
    22. Ožujak 2017. 06:58

Ja sam neumarkt tu centar kolna 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.