Meni je to s maramom malo spetljano,nekome je super...svatko ima neki svoj ukus. Ja svog malog nisam puno nosala i bilo mi je nespretno imati ga u nosaljki i po kuci obavljati nesto. Neke zene to mogu,ja sam po tome malo komotna.
Ali, su mi nosaljke super za neke prilike. Na nasem Bahnhofu nema ni lifta ni pokretnih stepenica pa s kolicima ne mozes.
Onda samo u nosaljku i super. Isprobali smo razne i najbolja marka nam je bila "Fräulein Hübsch". Babica nam je donijela vise modela da isprobamo,ova nam je super. Moze do velicine 86,a onda moras uzeti vecu. Meni je on i sad pretezak sa svojih 8.5kg!
Mislim da svi kazu da nece nosit pa ipak stalno nose bebace 😂😂 hah
Marama mi je prefora,al ipak msm da cu uzet tu klokanicu-nosiljku jer u toj nosiljki ce ga i tatica nosit,a poznavajuci ovog svog on nebi pristao nosit bebaca u marami hahaha..
2410 gdje si kupila maramu? Preljepa je.
Moja prijateljica je kupila u Hrvatskoj u Mülleru elasticnu maramu za oko 250kn, malac je sada 5mjeseci star i kaze da joj je ta marama dusu daje. Mali ima sad vec preko 7kg, ali moze ga nosit i u kupovinu i gdje god treba. Ipak mi je preporucila da uzmem tkanu maramu a ja o tim maramama ne znam nista. Gledala sam na netu ali se ne snalazin. Pretpostavljam da ce i moj muz nositi dijete kad kupimo nesto sto bude za oboje
Ja sam danas rezervirala mjestu na pripremnom tecaju za porod, bas me zanima kako ce biti
Kako ste vi cure? Kod mene je sve dobro, i one smetnje i probadanja su nestala, samo je vrijeme stalno lose
2410 ajme izgleda pre slatko tako u marami :D ali ja osobno ne bi jer mi djeluje kao da za to treba puno hrabrosti i znanja smotat maramu da bebi bude udobno. Iskreno se ne smatram bas toliko spretnom haha dogovorila sam sa babicom da ce doci jedan dan sada da mi najbolje ona kaze sto da sve kupim i koliko pa cu ju odmah pitati i za te nosiljke.
Kako smo danas?
Kod mene evo non stop pada kisa i sve je tmurno pa mislim da cu danasnji dan samo ljencarit haha
U utorak idem na pregled i stalno mislim o tom i ne mogu docekat :D toliko malo me djeli od poroda i sad sam vec uzbudena :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Meni se bas ova tvoja svida i cijena je super, ako imas link molim te posalji
Ja primam kindergeld i elterngeld-ni dana radila u njemackoj
Hej draga,daj molim te reci koje si sve papire trebala predati za elterngeld? Naime, ja sam predala sve i sad su mi rekli kao da neku ausland potvrdu trebam?!
Ne radim, zivim u Njemackoj, muz mi radi.
Pls pomoc
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Ja primam kindergeld i elterngeld-ni dana radila u njemackoj
Hej draga,daj molim te reci koje si sve papire trebala predati za elterngeld? Naime, ja sam predala sve i sad su mi rekli kao da neku ausland potvrdu trebam?!
Ne radim, zivim u Njemackoj, muz mi radi.
Pls pomoc
Mogu ti i privatno poslati na mail sto su mi poslali.
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Da istina, neke nosaljke nisu nikako zdrave,ali se masovno prodaju. Najgore su one cvrste od materijala kao ruksak. U takvima su noge i kraljeznica bebe u nepravilnom polozaju. Ova koju mi imamo je jako slicna marami,od tkanog materijala.
Ima samo jednu kopcu za oko struka,a ostatak se veze. Na ledima se veze u kriz sto je za onoga koji nosi najbolji polozaj,tj. "teret" je ravnomjerno rasporeden pa te ne boli kicma. Takve nosaljke zovu MEI TAI.
Evo,ovako izgleda nasa "Fräulein Hübsch" Naravno,ovo nisam ja,starija sam nekih 20 god.od ove cure;))))
Hej hej. Kako ste? Sto se dns kuha?
Vise ni sama neznam sto bih pravila i jela 😟
Kod mene je jucer kisa padala kao luda,dns vjetar puse..ah nadam se da jos malo moramo cekati lijepo vrijeme..
Sad za vikend cu imat vremena da istrazim kak se vezu te marame..
Uff bas ce biti veselo to rjesavanje i ispunjavanje papira 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji