Hola cure :)
Evo ja danas bila na pregledu. Mali odlicno napreduje. 31tt a bebac 1600g i 42cm :)
Do sad sam se udebljala tek nekih 3kg haha mislim ds cu brzo poslije poroda stat u svu odjecu, hlace pogotovo :))
Kako ste vi? Sta se radi? :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
2410 kod mene evo danas jos suncano a ostatak tjedna kazu samo kisa. Al dobro ce mi doci malo biti u stanu jer sam se bas naskitala u zadnje vrijeme i ovih dana mi se samo nesto odmara i samo gledam kako cu lec. Jedva napravim nesto po stanu, sva sam nesto bezvoljna. Beba se polako spusta vec i imam pritisak na mjehur pa cesto moram i na wc. Kako si ti? Trudnoca napreduje? :)
Pa bome je veliki, kad samo usporedim on sad ima 42cm a ja se rodila kaze mi mama sa 47 haha al ja sam 180 a muz 192 pa nema bebac na koga biti mali :D :D
sad idem opet 28.3. i onda mi je rekla od 36tt da cu svakih 7 dana ic.. i jos mi je rekla kad dodem na pregled ne sad iduci vec onaj tamo za 4 tjedna da ce me vodit u bolnicu da preda sve moje papire i da me upozna sa doktorima.. :)
ne znam gdje su ostale, bas nesto i nismo aktivne u zadnje vrijeme hmm.. :(
2410 rekla si da imas neku kutiju od marame za nosenje pa ako ti nije problem poslikaj molim te
Mi se bavimo krecenjem ali sve laganini, bas smo ko Crnogorci, bar ja, samo trazim gdje cu sjesti ili leci. Hvala Bogu da smo velike baby kupovine obavili. Najbolje se osjecam doma, na terasi ili sofi. Citam i jedem voce.
Ne znam kak vi cure ali meni parking sve vise predstavlja problem. 95% grada ima podzemni parking koji je cak i za Smarta preuzak, a kamoli za nas auto pa jedva negdje parkiram i onda ne mogu izaci iz auta. Muz me redovito ostavlja na cesti dok on parkira a ja ga cekam
Termin mi je za 3mj, a za malo manje od mj dana idemo na godisnji za Hrvatsku pa pokusavam sto vise stvari pripremiti jer kad se vratimo bit cu vec na sredini 8.mj trudnoce i vjerojatno jos tromija nego sad. Zbog ovih kila sto sam dobila osjecam se ko tenk
Pandice ajde super bitno da bebac napreduje 😊 ja sam do sad isto dobila samo 3kg,al trbuh je velikii 😀 i cesto moram na wc..meni su rekli da cu sljedeci put opet vadit krv..poslije OGTT jesi ti vadila jos jednom krv?
2410 budes jos malo trcala za njom i lovila ju po stanu 😊😊
Ma odbrojavam jos 12 radnih dana pa 2tj godisnji i onda porodiljni..jedva cekam..
Ana pa po meni je bolje selo nego grad..
okej mi smo u predgradu sa javnim prijevozom do grada imam pol sata bus/tramvaj,a autom 10min..al isto imam sve tu 3min pjeske od zgrade (posta, ducan,ljekarna,kik,ginic,zubar itd..)
Ninche haha tak i ja sve polakoni odgadam pa na kraju ispadne da cijeli dan radim i navecer budem preumorna...tak i ja kad idemo negdje ak vidim da je guzva na parkingu izadem prije jer se ne mogu provlacit vise sam tak (nema vise onog uvuci trbuh i mozes proc hahaha)
Mi ne idemo za Hrv al zelimo sredit i obavit sve sto imamo tako da ti zadnjih mjesec dana odmaramo i iscekujemo 😊
Mi smo krecili i prosle godine,al kao zelimo da to sve bude frisko i novo za bebaca pa se pazi svaka sitnica..sad po stanu vidimo i neke nevidljive nedostatke pa svaki dan stavimo na popis nesto novo sto bi mogli napravit haha dragi vise nego ja jer kako on kaze sve mora biti perfektno kad mali kraljevic dode 😀
Ja imam setnje do veceg gradica oko pola sata ali mi je problem sto nemam trgovinu a ne vozim 😂
A da vas pitam kako perete plišance? Ja bi ih u masini oprala ali bi da budu flufasti ❤
Drage moje!
Eto me malo opet,nisam se javljala...mi se bavimo trazenjem stana. To me bas ubija u pojam pa sam neraspolozena. Otuda gdje smo sad mi se ne ide,a od stanova koje smo dosad vidjeli ni jedan mi se nije svidio kao ovaj sadasnji od kojega cemo se morati oprostiti.
U petak idem konacno kod ginekologa pa da vidimo kako moja "instant" trudnoca nakon kiretaze. Nemam jos nikakvih tegoba osim boli u ledima i metalnog okusa u ustima. Trazila sam ovdje u Klokanici teme o trudnoci odmah iza kiretaze bez da se ceka (sto se ne preporucuje),ali nisam bas nesto nasla. Onda sam procesljala njemacke forume i vidjela da ima dosta primjera gdje je sve dobro zavrsilo. E, pa da vidimo...
Mamica da, da.. vadili su mi na proslom pregledu krv i kad sam pitala za sta je to rekla mi je za neka antitijela. To je neka njihova standard procedura jer mi sad nije ni spomenula to a vidim da mi je u trudnicku zaljepila rezultate. Al po praznim mjestima u trudnickoj imam osjecaj da ce jos vadit haha
Larimara drzim fige :)
Kako smo danas cure?
Moze nije hitno 😊 dobila sam do sad definitivno 10kg iako vjesto izbjegavam vaganje kod kuce. U startu sam dobivala polako, a sad mi je i trbuh ogroman.. na ostatku tijela ne vidim velike promjene.mozda malo u nogama i guzi.
Pozdrav drage moje :)
Evo i mene nakon određenog vremena, redovito vas citam svaki dan šta pišete, al iskreno preko mobitela mi nece objavljivat uopce (iPhone 6 imam), a na laptop stvarno sjednem svake prijestupne. Kod mene je bas lijepo vrijeme :) Jučer sam uzivala u setnji gradom, ja sam isto u predgrađu, ali imam 2 min do centra tog predgrađa pješice, a i vozim i muž ima svoj auto i ja svoj tako da mi je sve stalno na raspolaganju :D.
Vidim da ste pisale i o debljini, ja stalno imam osjecaj da sam dobila 5 kg bar haha, tako se ''teško'' osjecam, a zapravo sam u 12 tjedana dobila 500 grama, i moja dr kaze da je to sasvim normalno i da VALJDA necu bit puno debela :D
Larimara zelim ti srecu na pregledu i nadam se da ce sve bit okej :) i dijelim iste probleme kao i ti :( Mi smo dobili pismo od stanodavca da je stan prodao i da se do 15.5. moramo iselit iz stana. Mislim trazili smo stan zadnjih 3 mjeseca bas intenzivno, al ili ti daju negativan odgovor ili je stan negdje gdje nam ne pase lokacija, ili je jednostavno preskup za nas :(
trenutno sam bas zabrinuta oko svega toga.. osjecam da sto se vise trudimo da ti se sve više neda i nešto te gura nazad.
Taman sam bila skroz prestala pušit kad eto ti neke stresne situacije :S
Pandice dobro bebač napreduje :D
Ninche divna slika ;)
kako ste vi ostale?
Buduca mlada mama :)
2410 ha ha ma vec si ti nas uvjerila da ti sve mozes i da imas volje tako da ne sumnjam u tebe :D
Sto se tice kilaze ja prije trudnoce imala 68 a sad u 31+2 tt 71 haha jos uvijek stanem u sve svoje hlace :D jedino su mi cike porasle tak da u niti jedan grudnjak ne stanem ali iskreno od kad su porasle niti ne nosim ga nikad, osim kad idem kod dr.
Ivana ajoj to je bas nezgodna situacija :( nadam se da ce te sto prije naci stan .. al super je sto imate auto pa onda mozes i napravit iznimku sto se tice lokacije jer ne ovisis o nikakvom gradskom prijevozu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji