Ninche ma bas katastrofa,al nadam se da nas vise nece zezat..
Prvo trebas predat za Mutterschaftgeld..to se predaje najranije 7tj prije termina..
Ajmee dobro da si mi rekla..jer ja sam pitala tog sefa prije 2-3tjedna kak to ide jel ja samo moram rec ili dat neki papir kaze on meni ma to nam samo kazes 😞
Pandice jooj pa odlicna cijena..samo primark nemam u blizini..ehh steta..
Mi smo isto u potrazi za svime i svacim..gledali smo jucer kinderbete a kaze dragi pa sta je ovo kao da je u zatvoru djete,pa sta nisu mogli malo to modernizirat, ne zelim takav krevetic za bebaca hahaha...
Hahah mi cemo krevetic dobit i meni je ok izgledom. Najbitnije da je beba sigurna a sad kako izgleda to je pada u drugi plan haha.. iako ja mislim da moj mali bas nece bit u kreveticu jer je mene to nekako jako strah tak stavit bebu i okrenut se radit nesto. Mislim da cu ga nosit na rukama cijeli dan haha
Cure sretan nam nas dan! Uzivajte danas i priustite si nesto za sebe samo :*
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pando;brzo ce te proci zelja da ga nosis po cijeli dan na rukama;)))) govorim iz iskustva! Nama je babica preporucivala one nosaljke na prsima. Kaze,nosi ga u tome dok po kuci radis nesto tako je uz tebe stalno. Ma zaboravi,ne mozes se sagnuti i ne vidis nista pred sobom.
Zar nije da u te klokanice na prsa beba smije tek poslije 3.mj? Zbog leda i svega?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
moze i ranije,ali moras adaptirati tj.suziti onaj dio koji joj dode izmedu nogica i naravno paziti da glava ima oslonac! Neke vec imaju specijalne umetke za novorodencad koji se onda izvade kad je beba malo veca. Z a koju god se odlucis,konzultiraj babicu. Iako nisu sve one najbolje informirane,znaju samo osnovno. Ima onih koje su prosle tecaj o nosiljkama i znaju dosta. Nasa prva nije znala puno,ali druga nas je odlicno savjetovala!
Ja sam se sa svojom odmah setala, mislim da smo nakon dva dana isli setat u bolnici (bila su kolica u bolnici koja se mogu posudit), i kad smo kuci dosli isli smo setat odmah sto nam je babica preporucila.
Dobro večer mamice i trudnice,
Jel vas ima na području Leipziga? Točnije grad Gera ? Zanima me jos koja je procedura da kad se dijete rodi za papire da se izvade gdje se mora otići i kako to ide :) hvala vam!
Hej hej..kako ste?
Definitivno cu probat sto manje navikavat bebaca da se nosi jer ak ga naviknem da je stalno na rukama jao si ga meni..
Cula sam vec da se tu ne drze tih 40dana..
Fora mi je ta marama,al bas sto kazes treba je znati zavezati haha...
Ivana ja sam u blizini Leipziga...hmm za papire ti ne mogu pomoc jer ni ja neznam tocno kako ide i gdje se treba ici..al 2410 nam je nesto pisala i sjecam se samo da su iskomplicirali s prijavljivanjem djeteta i papirima..
I ja sam govorila da je necu nosati, a u bolnici mi je sestra rekla da i u dzungli su bebe stalno na mamama da je prirodno a najdraze joj je spavat na mojim prsima i stavim joj majicu svoju u krevetic kad bas ludi zamnom
Sortiraj odgovore
Najstariji