Ni ja danas ne kuham :D muz pravi lazanje, mljac :P
Mamice javi cim dodes kuci hehe
Ivana ja sam prema Fellbachu a ti? :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Uuu lazanje obozavamo jest,vidis uvijek mi das ideju za rucak haha to bi mogla sutra 😆😆
Obavezno javim..
Ivana opusti se i smiri se,samo par dana moras pricekat termin 😊😊
Mislim da nema osobe koja ne voli lazanje :P samo kuhaj, to ja volim takva jela pogotovo sto znam da ce ostat i za veceru pa onda ne moram brinuti haha
e da mamice, to sam ti htjela prokomentirat na ovoj temi da tamo ne pravim guzvu. Onaj OGTT test, meni je gin rekla isto da normalno jedem ujutro, ocito se to tu razlikuje. Kad si ti rekla da ides to? Ja idem 6.2. ne znam koja ce prije od nas :)
gdje nam je 2410, ostale cure? :)
Onda smo jako blizu ;) bila sam u esslingenu zadnji put za advent. Nekako vise volim otic preko ljeta tamo :D kao i svugdje sto je ljepse u proljece, ljeto :D
Broji jos neka sitno od vas ili ste sve tamo u proljece? Meni ostalo nekih 20 tak dana 🙄
❤ Jan ❤ Noah ❤
Drage cure!
Da vam se izjadam...ne zelim nikome od vas ovo.....
Imamo decka od 6 mjeseci,ja sam neplanirano ostala opet trudna. Posto smo oboje presli 40,rekli smo si neka ionako nemamo bas puno vremena. Moram priznati htjeli smo jos barem malo sacekati,ali eto dogodilo se.
Jutros,nisam se ni digla iz kreveta,imala sam taj neki "netrudan" osjecaj. Na dnevnom ulosku par kapljica krvi,curim tako malo pomalo cijeli dan...GOTOVO! u 8.tjednu.
Danas nisam mogla svom doktoru jer radi u 2 ambulante,a bas danas je u toj drugoj koja nije blizu.
Sutra idem. Mogla sam naravno na hitnu,ali kad ovako krene ionako se nemoze nista uciniti...
Bas bih voljela da nas djecacic uspije dobiti bracu ili seku...ali eto taj bioloski sat mi je na putu;)))
Pandice, ja sam tek stigla u 9.mjesecu tako da nisam imala priliku vidit u ljeto ili proljece :D al danas mi muz govori kako kad dodje ljeto da bi bilo dobro otic se okupat u Neckar, da ima ''nudisticka plaza'' reko kakva ja i nudisticka plaza, ali ima i za nas konzervativnije ''malo normalnija :D ''
Super, drago mi je da ima netko u blizini s kim kad tad mogu popit kavu, nekad :D
larimara, draga moj savjet ti je da odes na hitnu, to su ozbiljne situacije :/, ali ne mora nista lose znaciti jer prijateljica mi je također trudna ovdje, polako isto ulazi 40-u, i kad je bila 8,9 tjedan probudila se i vidjela par kapljica krvi, i krv je isla cijeli dan, malo po malo, otisla je na hitnu i dr. joj je rekla da joj je beba prenisko i da se mora cuvat, ali da na srecu beba je tu i sve je u redu, i nakon 7 dana opet, i opet na hitnu i opet isto, evo sad je u 5 mjesecu i HVALA BOGU sve je u redu :)
tako da drzim ti fige da je sve OK, ali moj savjet ti je da odeš na hitnu.
Buduca mlada mama :)
Larinara molim te otiđi na hitnu, zelim ti svako dobro i javi kako je proslo kod doktora.
A ako nije sad, uspjet ce drugi put, ne gubi nadu.
Sortiraj odgovore
Najstariji