Dobro jutro svima,evo na jugu pada snijeg i bas se sve zabjelilo. Izgleda kao da nikad nece prestati.
Kod mene na stednjaku spageti bolonjez. Sta vi kuhate danas?Ja se nadam da cemo sve uspjeti u nasim naumima, meni je ponekad jako tesko al moj muz uvijek kaze 'sad ti je tesko al kad bi se vratili onda bi sigurno razmisljali da mozemo bolje,vise zaradit i vise si omogucit'
S jedne strane ima pravo. Ja se nadam da cemo nakon godinu dvije naci svoje mjesto negdje blize domu, recimo u Austriji da nije uzalud sva ova muka oko njemackog jezika koju smo prosli i da radimo posao koji volimo 😀
Koliko zelim sebi da mi bude dobro i da uspijemo u onom sto smo naumili toliko i svima vama zelim.. zasluzili smo biti sretni i imati ono sto zasluzujemo :) pogotovo sto smo toliko daleko i od doma i sto se trudimo i odricemo puno toga.. danas mi je stigao bas paket od doma i samo sam se rasplakala, pola sata sa plakala i bas mi je bilo tesko.. moja mama nam je kupila a nismo ni znali kompletic za bebicu bodi, majicu i hlacice a necakinja mi je napravila crtez, bas me pogodilo i odmah sam htjela ici kuci.. :( muz vise nije znao kako da me utjesi..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pandice slazem se s tobom od rijeci do rijeci! Nek je zdravlja,a i srece da nam se ostvare zelje..jer nije da zelimo nesto nemoguce...Ajoooj prekrasnoo i mogu mislit da ti je jako tesko..nadam se da si sad bolje i da nisi vise tuzna..2410 opaa vama je dns super, dan uzivanja..zasluzila si i ti malo odmoriti od kuhanja 😊
Jutro cure :)nisam bas stigla jucer pratiti forum imali smo cijeli dan neke goste tako da je moj rucak ostao na pola kuhan kad su poceli nazivat da ce doc pa se ti gosti jedni, drugi oduzili od popodne do 10 navecer skoro tako da smo papali slavonskog kulena i kobase a muz ce danas poslije posla kaze zavrsiti rucak da ne moram ja, nesto sam bas tuzna ovih dana pa se on bas trudi olaksat mi i udovoljit max.. kako ste vi?
mamica danas ima pregleeeed :)) veselim se cuti novosti :)
2410 ti si onda isto imala bas lijepi vikend, neka, zasluzila si :)
Curee ja bila na pregledu i rekao je gin da je sve u redu,sve super i napokon saznala sto je!!! Deckooo jeeee!!!!🤗🤗🤗🤗🤗🤗
E sad s obzirom da ne razumjem dobro njemacki msm da mi je rekao da nisam 20+5 neg 19+5..al ostavio je datum poroda 31.5
Pandice tebi jucer bome nije bilo dosadno heh...ajde ajde dosta tuge i depresije misli na lijepe stvari!! :))
ho ho ho :)))) bas mi je drago :D sad mozemo zajedno trazit i komentirat slatku robicu za decke hehe :))
jesi dobila slikicu?
a ovo za tjedan mi je bas cudno.. da je tek sada skuzio, a k tome to bas i nije mala razlika za trudnocu, tjedan dana masit hmmm.. tko ce znat vise te gin..
Sortiraj odgovore
Najstariji