Trudnice i mame u Njemačkoj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 870

Prijavi adminu

2410, uh ti si onda bas dosta sama s malom, da ne kazem stalno.. al eto opet kazem super ti to sve i stignes napravit po kuci i funkcionirat kako treba :D

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa

Broj poruka: 654

Prijavi adminu

2410 znas kako su nasi uvijek govorili mala djeca mala briga velika djeca velika briga..al nekako mislim da je ta briga uvijek ista jer kad porastemo zaborave valjda te neprospavane noci i to kak su svake sekunde morali paziti na nas...samo se nadam da ce kod tebe brzo proci i ta nocna smjena pa da cete obje moci lijepo spavati uskoro..ehh onda mi se neke zene zale kad njihovo djete ima par dana period kad nece spavat jer je bolestan il ga zubici muce,a ti eto od pocetka pa do sad imas borbice po noci...svaka ti cast!!Ma izdrzat cemo,samo nek bude sve kako treba :)Haha bas tako je i kod mene..ili kad on ujutro radi dode doma oko 3 pa mi je i to super..ja do tad odmorim i napravim polako rucak..
    Haha samo udovoljavamo svojim zeljama..cak imam dana kad neznam sto bih napravila za jest pa pitam muza a on kaze pa sta se tebi i bebi jede ti napravi ja cu jest..

Prijavi adminu

moj muz isto nije uopce izbirljiv sto se tice hrane, njemu je jedino bitno da ima mesa a kako ce bit pripremljeno to je manje bitno haha a vikendom je slobodan tako da je svaki vikend on zaduzen za kuhanje pa mi je to super, taman ja odmorim malo od kuhanja do ponedjeljka i skupim nove ideje za rucak :D

Mamicaaa

Prijavi adminu

Nas dvoje jedemo skoro sve isto,osim par stvari koje ja jedem a on ne tako da mi je to super sto se slazemo oko hrane..a kad ja zezam svog dns ti kuhas on nam ode po pizzu ili nas odvede na kebab kao evo skuhao sam s puno ljubavi hahaha

Mamicaaa

Prijavi adminu

E da moja strudlica gotova i nije kao mamina ali fina je..kod nas u hrv su puno bolje visnje..

Prijavi adminu

joj kebab obozavam jest i kebab pizzu isto :) 
    u hr sam probala kebab (ako se to kod nas uopce moze nazvat kebab) i uzasan mi je, bacila na kraju, a ovdje mi je pre fin :) uh, taman sam vecerala i sad bi mogao neki desert :P eh da, sta god da skuham nije kao mamino heh 
    a ovdje puno stvari nije fino kao kod nas :/

Mamicaaa

Prijavi adminu

U pocetku trudnoce dok jos nisu krenule mucnine uzasno mi se jeo kebab mogla sam ga stalno jest haha sad sam se unormalila pa ga pojedem nekad...a neznam meni je dobar i u hrv uvijek idemo na isto mjesto jest..jer svatko od njih ima drugacije meso i umake one..A budemo i mi kuhale kao nase mame i svekrve za 30godina valjda hahah...
    Ma tu su neke ogromne,morala sam ih po pola rezat a i nisu onak socne i ukusne kao kod nas..nase puste i malo soka tokom pecenja,a ove nista haha..al ajde fino je i ja sam se najela hah..samo uvijek mi nekako bude krivo kad ne bude onako kako ja zelim...

Prijavi adminu

to da, mi cak i ovdje idemo uvijek na isto mjesto, probali smo na vise mjesta ali nisu nam dobri kao taj, i meso fino zacini i ima neki crveni umak koji nam je pre fin :D meni isto bude krivo kad se potrudim a ono nije kako sam ja htjela, najvise se u njemackoj patim oko kolaca, to vec znas :D uff.. i onda mi od muza baka koja isto zivi tu godinama kaze ma joj na njemacke sastojke za kolace se samo trebas naviknuti, bit ce to kao dobro s vremenom.. pa kako da se naviknem ako mi se slag nece izradit ili ako od bjeljanjaka ne mogu napravit cvrstu pjenu, nema tu navike haha

Mamicaaa

Prijavi adminu

Da sve ovisi svugdje je drugacije...Prije sam cak htjela probat nesto novo npr neki novi sendvic u mc donaldsu..sad se drzim samo onog provjerenog hahah...Jooj bas to kako da se naviknem haha...e sto se tice cvrste pjene od bjelanjka ja dodam mrvicu soli i bude kako treba..a za ostale sastoje i stvari nadam se da cu isto naci neke trikove haha...

Prijavi adminu

ja inace jaja drzim u frizideru pa mi je mama rekla da kad pravim tako neki kolac da ih dan prije izvadim i drzim na sobnoj temperaturi, da mi se nece izradit jer su u frizu.. bas cu vidjeti sljedeci put :D

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.