evo ako medicinska sestra kaze da jede sve u trudnoci onda stvarno ne moramo brinuti :D :D2410, sad malo odmora ;) uh da, mislim da je to bas tesko, place a ti ne znas sta boli, iako svi kazu da mame imaju taj osjecaj da znaju sto bebi treba i sto trazi kad place..ovdje kod nas su isto najavili da ce veceras biti jako nevrijeme i da ce naredna 4 dana padat snijeg pa evo ni od jednog nista jos.. ja zamutila palacinke pa cu praviti :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Evo tek sad sam si kavicu skuhala i uzivam...dns sam se probudila nesto tuzna hah neznam sta mi je...fali mi proljece i sunce da uzivam u setnjama i u suncu..fali mi da si napravim kupku i izlezavam se u kadi...al to moram cekat jos dugooo...i svasta nesto dns nije po mome haha...
Kako ste vi cure?
2410 kako je protekla noc?jel malenu jos zubici muce?
Oh Pandice danas je onda tvoj dan za uzivanje :))
Joj mamice znam kako ti.. meni isto tako nekad dode, sad jos i ne toliko ali u prvom tromjesečju su me toliko prale emocije da mi je muz jednom rekao da ne zna sta da radi sa mnom vise haha onda me zagrli pa mi bude jos gore pa samo pocnem plakat al evo stabiliziralo se :D :D Ja sam nestrpljiva jer mi sutra dolazi paketic od doma i sigurno mi je mama spakovala svasta sto volim hehe
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji