Wuhuu petak je
2410 aajoooj mala micica bas ju muce ti zubici..
A ja budem tak probala iako imam bome vremena do tog pranja djecije robice hah al dobro je prvo savjetovat se..samo cu tad morat staviti manje oneksivaca jer ja uvijek stavim punoo pa mi dragi kaze da ima osjecaj kao da je on sav iz masine izasao hahah...Ninche ako smijemo znati sto ti radis?
Hola cure :)bome mamice, mislim da kad dodem pred porod da mi nece bit bas svejedno haha.. vec sad kad se onako zamislim sve se pitam kak cu ja to izdrzat :O
e, ako ja ne napravim udubinu u kaucu onda nece nitko haha2410 ti natjeraj muza da se malo dize a ti spavaj :D Meni dragi kaze on ce se budit po noci i nunat bebu ako ne bude spavala, e super reko ovo cu zapamtit hahamamice, tako i ja ovaj tekuci det uopce ne mjerim nego onako od oka sipam haha a omeksivas mi je oznaceno max do kud mogu sipat i onda ja jos malo preko crte haha ja volim da se to osjeti po cistom :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sigurno ce biti udubinica hahahKod mene cu se isto ja stalno dizati jer mi je nekako zao da muz ustaje..puno radi i vazan posao tako da stvarno treba biti odmoran i skoncentriran...osjecala bih se sebicno..Pa tako i ja,samo koristim prasak ,al isto omeksivaca stavim puno vise nego sto bi trebalo bas zato sto volim taj miris..Poruka mi je u 2 djela...budala slucajno stisnula hahahah
Mamice moze i meni malo strudle hehe :D
ma moj muz ce biti na porodiljnom tako da nemam ga sta zalit haha nek i on sudjeluje, iako mislim da cemo u pocetku oboje skakat oko bebe i budit se :D mene brine kako cu ja to samo zato sto sam inace osjetljiva na bol pa me strah malo zbog toga.. mene ono u pocetku kad su hvatali grcevi kako se maternica sirila i to sve ja sam znala bolovat kao da mi je ne znam sta, pa me strah da jos ne bi na porodu ja nesto zakomplicirala...
Dodii kad je napravim bit ce za sve 😛
E pa to je drugo hah..al bez obzira sto ce moj radit mislim da ce isto ustajat sa mnom da vidi zasto bebica place..Ma ajde necemo se jos brinuti o tome..budemo strahovale kad dode vrijeme za to.. sad nam je najveca briga sto kuhati i sto jesti hahah...jel ti jedes vise nego prije?
hahaha bas da mi je to briga, uh, ono ujutro kad se probudim prvo sto pomislim je sta danas kuhat i onda posto muz ide radit rucak mora bit ranije i onda ja odmah jedem ranije s njim i eto vec sam sad ponovno gladna..
pa od kad su mi prosle te mucnine jedem dosta vise i kolicinski a i vise puta na dan nego inace sto sam jela.. ja do pridvecer tako nekih 5, 6 vec treci put jedem sto prije nikad nisam, prije sam znala ako se najedem za rucak ne moram doslovno do sutra jest i obvezno sad prije spavanja moram jest i to si napunim onako punu zdjelicu pahuljica i hladnog mlijeka :D kako ti s hranom?
Tak je i kod mene ovaj tjedan..inace vise volim kad mi je rucak gotov oko 3,a ovako oko 12 pol 1 mi je prerano hah...
Pa isto vise puta i vise kolicinski..ono da mi je svakih par sati malo nesto prigrist..prije spavanja ovisi kako kad,nekad ne jedem,a nekad ne mogu zaspat pa ogladnim haha cak se nekad ujutro probudim glafna kao da nisam jela 3dana haha..
Tako i mi..ono kad je muz doma kad ne ide radit onda i spavamo duze pa i rucak bude kasnije a kad radi popodne isto tako rucak vec oko pol 1 mora biti i onda se ja rano najedem i u 3 vec gladna haha tak da ja jedan tjedan rucam u podne a jedan tjedan u 4 popodne hahapa da, ne volim se bas prejest odjednom jer mi ne bude bas dobro i pocne mi se vracat tako da isto svakih sat dva bi po malo nesto pojela :)
danas sam za rucak pravila rizoto onako s povrcem i mesom na kockice a za veceru cu si morat napravit tijesto s jajima jer mi se neopisivo jede to danas haha
a ovo za budenje to def, ja zato i jedem prije spavanja jer se probudim u 7 gladna i ne mogu ni spavati ni nista i onda probudim muza pa mi bude zao tako da bolje ovako pa spavamo svi na miru :D
Sortiraj odgovore
Najstariji