Dobra vecer 😊
dakle trudna sam 3 mj i od poslodavca sam dobila arbeitsverbot,jer sam radila previse tezak posao a drugi mi posao nije imao za ponuditi,pa me zanima hocu li i dalje primati punu placu ili?
Dobra vecer 😊
dakle trudna sam 3 mj i od poslodavca sam dobila arbeitsverbot,jer sam radila previse tezak posao a drugi mi posao nije imao za ponuditi,pa me zanima hocu li i dalje primati punu placu ili?
Hoces,tj.racuna se prosjek place zadnja tri mjesec prije zabrane rada. Ako ti je placa fiksna,onda je isto,ako nije onda taj prosjek izracunaju.
Jel imaju kod nas u HR tako neki paketići?
Mislis ono sto mozes dobit kao i ovdje besplatno?
Ja sam sebi i dolje napravila i dobila od Hippa, mozes u DM-u pokupit ako imas njihovu karticu u Hr..
Žene drage,da li ima koga na ovom forumu?!
Zanimaju me iskustva, šta je potrebno za bolnicu?
Kod mene u bolnici za bebe sve ima,od stola za presvlačenje,pelena,odjeće itd. Isto tako za nas su dostupni ulosci i mrezaste gaćice. Za vrijeme poroda možemo biti u njihovom ili u svojoj spavaćici,haljini šta god..
Ciao žene..
Gdje i kako se mogu prijavit za kakav besplatan paketić?dm?
LP
Ciao žene..
LP
Prijavis se na njihovoj stranici i skineš si app. U aplikaciji će se prvo pojaviti kupon za besplatnu maramu da ju pokupis,a tek poslije poroda paketic. Rossmann ima isto tako ,samo što odmah dobiješ u trudnoći vec paketic.
Ciao žene..
LP
hvala na info 🤗👍
Prijavis se na njihovoj stranici i skineš si app. U aplikaciji će se prvo pojaviti kupon za besplatnu maramu da ju pokupis,a tek poslije poroda paketic. Rossmann ima isto tako ,samo što odmah dobiješ u trudnoći vec paketic.
Lijep pozdrav, imam par pitanja i nadam se da mi mozete pomoci.
Zaposlena sam u Hrvatskoj, suprug je u Njemackoj i plan je da i ja odem. U meduvremenu sam ostala trudna. Zanima me, posto planiram ici na cuvanje trudnoce, da li je moguce da, posto je suprug u Njemackoj da sve preglede obavim tamo, tj. da li Hrvatsko osiguranje pokriva troskove pregleda kod ginekologa? Htjela bih biti s njim za vrijeme trudnoce, a za porod bih dosla u Hr. Druga opcija je da dam otkaz i da se u Njemackoj preko muza prijavim na zdravstveno. Imam li onda pravo na ikakve novcane dodatke? Koje su moje obveze i koliko otprilike bi kostalo zdravstve osiguranje za mene? Unaprijed hvala :)
Zanima me ako suprug koristi 2 mjeseca porodiljnog dopusta to mu je placeno u potpunosti nije placeno uopce ili u odredenom postotku. Pozdrav.
Sortiraj odgovore
Najstariji