Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    02. Siječanj 2019. 21:27

Zene sretna vam Nova godina 🎊
    Kristina kakvo je stanje?😁

lorija
    02. Siječanj 2019. 21:29

lorija

Kristinakakvo je stanje?😁

Iiii slucajno sad posla poruku. Zanima me jeste li uclanjene u DM i kako to ide? Slaba sam s jezikom,sve bi ih upitala ali bojim se da necu razumijeti bas 😊

• Nikoll
    03. Siječanj 2019. 09:55

Ima kakvih novosti jel nam se rodila koja bebuska?

• Kristina_icanovic
    03. Siječanj 2019. 12:59

lorija

lorija

Rodila se jutros u 5 mala Morena. Nakon dva dana trudova, otvaranja pa zatvaranja rodilo se moje pile. Osim bolova, u bolnici predivno iskustvo! Osoblje preljubazno i profesionalno 24/7 na raspolaganju. Rodila sam u Marienhospital i svima bih preporucila najtoplije. Malo smo fulili velicinu bebe svi, na kraju se rodila sa 3300(mjerili su i do 4kg). Svima najsretnija nova godina, puno zdravih beba da nam se rodi, a ove sto su vec tu da ostanu zdrave i vesele sa svojim roditeljima.🎉

lorija
    03. Siječanj 2019. 16:05

I na kraju nije ni prvog ni drugog vec treceg. 😁Iskrene cestitke na kcerici ,nek je sve dobro proslo. I poruka ti zraci zadovoljstvom!! Kad budes imala vremena bas nam ispricaj malo detaljnije jesi li ipak na kraju CR? I kazes zeznuli se u procjeni kilaze,nista novo. Meni su tri razlicita doktora razlicitu kilazu govorili,cak je jedan i kilu fulao.
    Sad uzivaj i mazi se sa svojim piletom 

• Dragana555
    06. Siječanj 2019. 20:39

Nikoll

Dragana555

Nikoll

Kao sto vidite zavrsila sam prije 7dana u bolnici … Sad cemo vidjet sta ce biti :( hvala svakako za dobre zelje

Bas citam vase postove, pa sam morala par puta provjerit da li ste to vi. Kako ste sad? Kako je bebica? Drzite mi se!

Pozzz rodila ja reko da javim ,,bilo je sve na visokom nivou prezafovoljna sam .. opet je bio cr .Jer smo isli na sigurno da ne bi od tiskanja puknula maternica.. Filip je super taman je dosao seki na imendan i tati na rodjendan … Ja sam odlicno … Porod iz bajke nemam zamjere …svakom zelim ovakav porod … Imala sam cast osjetiti i prave trudove takl da je to jedino sto me malo bolilo … J

Evo danas sam Vas se bas sjetila i odmah odem da vidim jel ima kakvih novosti kod vas!! Cestitam Vam od srca i drago mi je da je sve u redu!!! 

• Dragana555
    06. Siječanj 2019. 20:45

Dragana555

Nikoll

Dragana555

Nikoll

Kao sto vidite zavrsila sam prije 7dana u bolnici … Sad cemo vidjet sta ce biti :( hvala svakako za dobre zelje

Bas citam vase postove, pa sam morala par puta provjerit da li ste to vi. Kako ste sad? Kako je bebica? Drzite mi se!

Pozzz rodila ja reko da javim ,,bilo je sve na visokom nivou prezafovoljna sam .. opet je bio cr .Jer smo isli na sigurno da ne bi od tiskanja puknula maternica.. Filip je super taman je dosao seki na imendan i tati na rodjendan … Ja sam odlicno … Porod iz bajke nemam zamjere …svakom zelim ovakav porod … Imala sam cast osjetiti i prave trudove takl da je to jedino sto me malo bolilo … J

Evo danas sam Vas se bas sjetila i odmah odem da vidim jel ima kakvih novosti kod vas!! Cestitam Vam od srca i drago mi je da je sve u redu!!!

I zelim da se sto prije oporavite, naravno!! 😍😘❤

• Dragana555
    06. Siječanj 2019. 20:45

Kristina_icanovic

lorija

lorija

Rodila se jutros u 5 mala Morena. Nakon dva dana trudova, otvaranja pa zatvaranja rodilo se moje pile. Osim bolova, u bolnici predivno iskustvo! Osoblje preljubazno i profesionalno 24/7 na raspolaganju. Rodila sam u Marienhospital i svima bih preporucila najtoplije. Malo smo fulili velicinu bebe svi, na kraju se rodila sa 3300(mjerili su i do 4kg). Svima najsretnija nova godina, puno zdravih beba da nam se rodi, a ove sto su vec tu da ostanu zdrave i vesele sa svojim roditeljima.🎉

Cestitam 😊 i brz oporavak! 

• Nikoll
    08. Siječanj 2019. 00:22

Dragana555

Dragana555

Nikoll

Dragana555

Nikoll

Hvala puno :) ,,ja sam skoro ko nova samo trebam sna i da se manje proizvodi mlijeka jer doslovce cijeli dan sam u dojenju ko u zacaranom krugu skoro mjesec dana a meni mlijeka ko prvog dana ... Strasno bolno ... Nema sta nisam probala .. osjećam se ko da mi je prvo dijete a ne drugo .. totalno sam izgubljena :(

• Dragana555
    12. Siječanj 2019. 14:35

Nikoll

Dragana555

Dragana555

Nikoll

Dragana555

Nikoll

Hvala puno :) ,,ja sam skoro ko nova samo trebam sna i da se manje proizvodi mlijeka jer doslovce cijeli dan sam u dojenju ko u zacaranom krugu skoro mjesec dana a meni mlijeka ko prvog dana … Strasno bolno … Nema sta nisam probala .. osjećam se ko da mi je prvo dijete a ne drugo .. totalno sam izgubljena :(

Odlicno, ja se nakon prirodnog nisam oporavila jedno 2 ipo do 3 mj. Hahahh a joj, moj nece da sisa od prvog dana u bolnici pa se izdajam svaki dan jer hvala Bogu mljeka imam ali nemam takvih problema kao i vi. Vjerovatno ce kroz vrijeme sve doci na svoje. Prvih mjesec do dva je najteze. Poslje je lakse!! Kako je mala bebica? Jel ga seka pazi 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.