Kristina prvi put cujem za to cudo.
E kad je tako zelim ti da rodis 1.1. 😀👼
Cecaivona mislim da se tada dobije 'noga' daj Boze da grijesim neka me isprave cure ako grijesim.
Kristina, to ti rade kod nas na Vinogradskoj, taj balon. Znam curu koja je na taj nacin rodila prije par tjedana, bilo je skroz ok iskustvo, cini mi se puno bolje i brze od gela. Druga je radjala u Njemackoj i nisu joj tu opciju ni ponudili, prva opcija su bile neke tablete i gel. Vjerojatno ovisi od bolnice do bolnice, isto kao i kod nas.

Luka ❤
Kristina prvi put cujem za to cudo.
E kad je tako zelim ti da rodis 1.1. 😀👼
Cecaivona mislim da se tada dobije 'noga' daj Boze da grijesim neka me isprave cure ako grijesim.
Od jutros imam uzasne bolove i nekakav smedji iscjedak, kaze doktorica mozda se otvaram a mozda je i od silnih pregleda, jer idem skoro svaki dan. Ja sam rodjena 02.01.pa mozda bude i na moj rodjendan dosla mala lopovica.
Nadam se da mi nece nista od toga trebati, ali ako vec mora vise sam za tu opciju nego drip ili gel. Lijepo je procitat da je ok iskustvo bilo! 😁
Zene sretna vam Nova godina 🎊
Kristinakakvo je stanje?😁
Iiii slucajno sad posla poruku. Zanima me jeste li uclanjene u DM i kako to ide? Slaba sam s jezikom,sve bi ih upitala ali bojim se da necu razumijeti bas 😊
Rodila se jutros u 5 mala Morena. Nakon dva dana trudova, otvaranja pa zatvaranja rodilo se moje pile. Osim bolova, u bolnici predivno iskustvo! Osoblje preljubazno i profesionalno 24/7 na raspolaganju. Rodila sam u Marienhospital i svima bih preporucila najtoplije. Malo smo fulili velicinu bebe svi, na kraju se rodila sa 3300(mjerili su i do 4kg). Svima najsretnija nova godina, puno zdravih beba da nam se rodi, a ove sto su vec tu da ostanu zdrave i vesele sa svojim roditeljima.🎉
I na kraju nije ni prvog ni drugog vec treceg. 😁Iskrene cestitke na kcerici ,nek je sve dobro proslo. I poruka ti zraci zadovoljstvom!! Kad budes imala vremena bas nam ispricaj malo detaljnije jesi li ipak na kraju CR? I kazes zeznuli se u procjeni kilaze,nista novo. Meni su tri razlicita doktora razlicitu kilazu govorili,cak je jedan i kilu fulao.
Sad uzivaj i mazi se sa svojim piletom
Kao sto vidite zavrsila sam prije 7dana u bolnici … Sad cemo vidjet sta ce biti :( hvala svakako za dobre zelje
Bas citam vase postove, pa sam morala par puta provjerit da li ste to vi. Kako ste sad? Kako je bebica? Drzite mi se!
Pozzz rodila ja reko da javim ,,bilo je sve na visokom nivou prezafovoljna sam .. opet je bio cr .Jer smo isli na sigurno da ne bi od tiskanja puknula maternica.. Filip je super taman je dosao seki na imendan i tati na rodjendan … Ja sam odlicno … Porod iz bajke nemam zamjere …svakom zelim ovakav porod … Imala sam cast osjetiti i prave trudove takl da je to jedino sto me malo bolilo … J
Evo danas sam Vas se bas sjetila i odmah odem da vidim jel ima kakvih novosti kod vas!! Cestitam Vam od srca i drago mi je da je sve u redu!!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji