Jutro cure :)
Marijana ista stvar je kod mene,samo nisam jos trudna. Cekam da prodje malo vremena zbog CR. Donedavno smo se dvoumili posao ili druga beba sto je naravno prevagnula beba.
I mnogi su mi upravo to i savjetovali,cak Njemci.
Rodi,podigni djecu pa onda idi raditi.
Iskusne mame s obzirom da beba ubrzo puni 2god,planiram prestati dojiti sto ce mi biti jaako tesko jer je veliki sisavac pa me zanima koju bocicu da kupim ovdje a da je mitacije bradavice. Na internetu mi je izbacilo masa njih,pa me zanima koju vi preferirate? Nemam iskustva jer nisam nikakve bocice koristila.
Pozdrav mame, kako provodite ove hladne dane s bebacima? Mi imamo 3 mj, zivimo Münchenu i kad nam se pruzi prilika izadjemo u setnju. Nazalost nemamo ni mame ni bebe za druzenje, a dobro bi nam doslo.
Jao, da, ali jos malo ce ljepse vrijeme pa ce biti setnjica :), ja jedva cekam. Meni je ovdje predivno u proljece.
U kojoj bolnici si imala porod? Ja sam isto München, ali tek trebam roditi 😅
I ja ne mogu docekat... 😁 trebala sam u Schwabingu, ali sam na dan poroda pustila zenu prije sebe i tako izgubila svoje mjesto, pa su me nakon par sati poslali u prvu slobodnu bolnicu, Klinika Rechts der Isar i nisam pozalila, babica savrsena, a da ne govorim kasnije sve nase sestre u obilasku bile, cak u nasa zena koja hranu nosi, drugi dan sama u sobi ostala, predivno... frendica se tj dana poslije mene porodila u Schwabingu na CR i kaze da su bili odvratni, bezobrazni i grozni...
Ah i to s krvarenjima je prica za sebe…ja sam se selila pa sam mijenjala gradove pa tako i bolnice i doktore. Zivjela sam u Nürnbergu i tamo mi je doktor kad sam prokrvarila na pocetku trudnoce rekao da ne moram mirovat jer da ce otic ako tako mora bit taman ne ustajala iz kreveta. Dobila sam PROGESTAN i sve bilo OK.
Za godinu smo otisli u Augsburg i prokrvarim za vikend pa smo isli u hitnu,tamo mi nisu dali progestan i odredili strogo mirovanje ubolnici. Nista mi nisu dali,jedva sam u WC smjela i izgubila sam u 10.tj trudnocu. Bila sam ljuta jer ni na moje ispitivanje nisam dobila PROGESTAN ,vrijedilo je barem pokusat.
Ovaj put smo se obadvije zabunile s onim secerom koji ces piti u ponedjeljak…bit ce 75GRAMA,a ne MILIGRAMA;))))
Hallo, Poznajete li ginekologa ja mucim muku 3 sam promijenila , nece da mi naprave temeljitu obradu nego samo povrsno nesto kazu i to je za njih u redu .
Dali ima nas ginekolog , i da vise probam rjesiti problem i brigu koja traje 3.mj.
Hvala !
Ah i to s krvarenjima je prica za sebe…ja sam se selila pa sam mijenjala gradove pa tako i bolnice i doktore. Zivjela sam u Nürnbergu i tamo mi je doktor kad sam prokrvarila na pocetku trudnoce rekao da ne moram mirovat jer da ce otic ako tako mora bit taman ne ustajala iz kreveta. Dobila sam PROGESTAN i sve bilo OK.
Za godinu smo otisli u Augsburg i prokrvarim za vikend pa smo isli u hitnu,tamo mi nisu dali progestan i odredili strogo mirovanje ubolnici. Nista mi nisu dali,jedva sam u WC smjela i izgubila sam u 10.tj trudnocu. Bila sam ljuta jer ni na moje ispitivanje nisam dobila PROGESTAN ,vrijedilo je barem pokusat.
Ovaj put smo se obadvije zabunile s onim secerom koji ces piti u ponedjeljak…bit ce 75GRAMA,a ne MILIGRAMA;))))
Hallo, Poznajete li ginekologa u mjestu Nūrnberg ja mucim muku 3 sam promijenila , nece da mi naprave temeljitu obradu nego samo povrsno nesto kazu i to je za njih u redu .
Dali ima nas ginekolog , i da vise probam rjesiti problem i brigu koja traje 3.mj.
Hvala !
Pozdrav mame, ne mogu ni na jednoj drugoj temi naci pa da pitam ovdje. Rodila sam carskim rezom 03.01.kad sam izlazila iz bolnice imala sam taj zadnji pregled i ultrazvuk gdje mi je ginekologinja rekla samo da je sve ok. Niko mi nije nista rekao za skidanje konaca, moja ginekologinja kaze da nema potrebe da dolazim prije 6.sedmice, tako da mi je napravila termin tek 16.02. Sad mene zanima ima li neko iskustva s tim? Da li da zovem bolnicu opet? Proslo je tri tjedna a znam da je to neki rok za vadjenje konaca.
Pozdrav ja sam rodila CR 13.12 nakon 3dana izasla iz bolnice konce mi je vadila babica koja nas je obilazili kuci ona je pregledala bebu i mene … Skinula mi je konce nakon 8dana …ako te sto jos zanima pitala …lp
Zanima me da li si primjetila da rjedje mokris nego inace, ja ne znam da li se to meni cini jer sam u zadnjih mjesec dana trudnoce mokrila svakih sat vremena. Ali sad se desi da par sati jednostavno zaboravim tj uopce nemam nagon. Nemam nikakvu upalu tj nikakve simptome upale, i krvarenje je skoro prestalo.
Pozdrav mame, kako provodite ove hladne dane s bebacima? Mi imamo 3 mj, zivimo Münchenu i kad nam se pruzi prilika izadjemo u setnju. Nazalost nemamo ni mame ni bebe za druzenje, a dobro bi nam doslo.
pozdrav! kako u munchenu nema mama i beba za druzenje haha? u kojem ste djelu grada?
pozdrav! kako u munchenu nema mama i beba za druzenje haha? u kojem ste djelu grada?
Pozdrav! Pa eto, sakrile se! Same secemo i sopingiramo i kave pijemo... postaje monotono, a volimo se druzit... mi smo na Giesingu.... ima puno mama i beba ovdje, ali sve turkinje, ne znam bas kako bi se sporazumijela s njima... 😂
Pozdrav! Pa eto, sakrile se! Same secemo i sopingiramo i kave pijemo… postaje monotono, a volimo se druzit… mi smo na Giesingu…. ima puno mama i beba ovdje, ali sve turkinje, ne znam bas kako bi se sporazumijela s njima… 😂
Giesing? Di? Ja sam Obergiesing, a to je sve tu. Bebica stize u 3.mj.,. Mogle bi setnju, kavu, sto da ne :), skupimo se. :))
Pozdrav! Pa eto, sakrile se! Same secemo i sopingiramo i kave pijemo… postaje monotono, a volimo se druzit… mi smo na Giesingu…. ima puno mama i beba ovdje, ali sve turkinje, ne znam bas kako bi se sporazumijela s njima… 😂
Giesing? Di? Ja sam Obergiesing, a to je sve tu. Bebica stize u 3.mj.,. Mogle bi setnju, kavu, sto da ne :), skupimo se. :))
Na Untersbergstraße 😄 Mogle bi, što da ne! Opa, bebica brzo dolazi, sitno se broji! Curica ili deckic?
Sortiraj odgovore
Najstariji