Drage zene dal znate odg ,,prije par dana sam zavrsila u bolnici jer sam imala veliki izljev krvi i plodna voda mi je malo curila sad sam vec 6dan u bolnici drzat ce me navodno do kraja jer ni sami neznaju sto se dogodilo da je nastala ta situacija… Sutra punim 33tjedna ,,moje pitanje glasi ako imam uredno pokriveno zdrastveno prelo Aok dal cu ista placat boravak u bolnici ? Ako bude prijevremnei porod odlucila sam da necu djete izlagat riziku pa cu ic na carski mozete mi reci dal i to pokriva Aok_a ako krene porod prije 36tj .. ?? Usput prva trudnoca mi ke bila visoko rizicna a i druga nije nesto velokog ostupanja jer imam uterus bicornis diagnozu … Hvala unaprijed na odgovoru ;)
Nikol ja sam u 33 tjednu isto lezala. 4 dana I skoro za godinu dana mi dosao racun da trebam platit 10€ po danu. Samo djelim s tobom svoje iskustvo ne znam jel postoji neka razlika ,jer ja sam lezala zbog skracenog cervixa. Na kraju sam u 38tt rodila na carski jer je bebin polozaj bio na zadak.to nista nije posebno naplacivano. Sve je islo preko zdravstvenog. Ali opet kazem postojala je indikacija za carski nisam ja inzistirala na njemu.
Puni srece vam zelim!
Lijep pozzz ,,daa na kraju sam platila za 18dana boravka u bolnici 180€ prvo su rekli da ne placam.nista na kraju stigao racun 10€ po danu nije strasno ... Kazu da prvih 28dana placas a poslje toga bespl. To je tako sa aok za dr neznam ... Hvala i ja Vama zelim takodjet;)
Kao sto vidite zavrsila sam prije 7dana u bolnici … Sad cemo vidjet sta ce biti :( hvala svakako za dobre zelje
Bas citam vase postove, pa sam morala par puta provjerit da li ste to vi. Kako ste sad? Kako je bebica? Drzite mi se!
Pozzz rodila ja reko da javim ,,bilo je sve na visokom nivou prezafovoljna sam .. opet je bio cr .Jer smo isli na sigurno da ne bi od tiskanja puknula maternica.. Filip je super taman je dosao seki na imendan i tati na rodjendan ... Ja sam odlicno ... Porod iz bajke nemam zamjere ...svakom zelim ovakav porod ... Imala sam cast osjetiti i prave trudove takl da je to jedino sto me malo bolilo ... Javim se jos ... Kisss
Kao sto vidite zavrsila sam prije 7dana u bolnici … Sad cemo vidjet sta ce biti :( hvala svakako za dobre zelje
Bas citam vase postove, pa sam morala par puta provjerit da li ste to vi. Kako ste sad? Kako je bebica? Drzite mi se!
Pozzz rodila ja reko da javim ,,bilo je sve na visokom nivou prezafovoljna sam .. opet je bio cr .Jer smo isli na sigurno da ne bi od tiskanja puknula maternica.. Filip je super taman je dosao seki na imendan i tati na rodjendan … Ja sam odlicno … Porod iz bajke nemam zamjere …svakom zelim ovakav porod … Imala sam cast osjetiti i prave trudove takl da je to jedino sto me malo bolilo … Javim se jos … Kisss
Cestitam!!!
Pozzz rodila ja reko da javim ,,bilo je sve na visokom nivou prezafovoljna sam .. opet je bio cr .Jer smo isli na sigurno da ne bi od tiskanja puknula maternica.. Filip je super taman je dosao seki na imendan i tati na rodjendan … Ja sam odlicno … Porod iz bajke nemam zamjere …svakom zelim ovakav porod … Imala sam cast osjetiti i prave trudove takl da je to jedino sto me malo bolilo … Javim se jos … Kisss
Cestitam od srca😊
Pozz mame..u 22tj smo pa polako kupujemo stvari za bebaca..cula sam da se od grada moze dobit vise od 50% povrat novaca za sve sta ste kupili za bebu(kolica,krevetic..itd) pa ako bi netko nesto vise znao o tome da mi kaze gdje moram tocno ic 😁 hvala svima
Pozzz
Iskreno ja za takvo nesto jos nikada nisam cula. Jedino da Caritas i slicne udruge u takvim situacijama pomazu buducim roditeljima koji su u tezim financijskim situacijama ( mozda isto tako grad onima koji su korisnici socijalne pomoci pomaze).
Ali mozda netko zna vise, jer iskreno nisam se bas bavila istrazivanjem takvih stvari. Ja sam inace u NRW, mozda u drugim pokrajinama postoji nesto drugo.
Ako nista nema od toga, a ne mozete si priustiti jednostavno sve stvari za bebu, uvijek postoji e-bay kleineinzeigen i slicni portali gdje ljudi prodaju svoje koristene stvari, ja koliko vidim u Njemackoj masa ljudi kupuje tako stvari za djecu ( od kolica, krevetica, robice...).
Nadam se da ce vam netko vise moci pomoci.
Lijepi pozdrav i ugodnu trudnocu zelim
Pozdrav jos jednom svim mamicama! Ovo mi je orva trudnoca. Termin mi je za 9 dana, pa ako ima neka mamica koja je frisko prosla kroz ovo, ili neka koja se zivopisno sjeca svega da sto opsirnije napise svoje iskustvo. Svaki savjet ce mi dobro doci. S trudnocom je sve u redu i planiram prirodni porod. Sjecate li se nekih najranijih znakova poroda, ja jos uvijek osjecam zadihanost i zgaravicu, imam osjecaj da ovih 9dana nece nikad proci. Hvala unaprijed! ❤️
Nikoll iskrene cestitke i od mene. Takodjer sam rodila CR sad cekam 2godine za drugi korak
Koliko si ti cekala?
Kristina nisam imala nikakvi naznaka jednostavno kad sam legla spavati ispao mi je sluzni cep i onda je sve krenulo. Samo bez panike i sretno!!!
Nikoll iskrene cestitke i od mene. Takodjer sam rodila CR sad cekam 2godine za drugi korak
Koliko si ti cekala?
Kristina nisam imala nikakvi naznaka jednostavno kad sam legla spavati ispao mi je sluzni cep i onda je sve krenulo. Samo bez panike i sretno!!!
Pozdrav lorija iskreno nisam cekala nego se to jednostavno dogodilo spontano iako sam cula da nije dobro ponoviti trudnocu prije nego prodju najmanje 2g ... Evo moja razlika je izmedju L i F 3,5g .. i mogu ti reci bez obzira na tu razliku i na drugu odlicnu i skolsku trudnocu mene su posavjetovali i rekli da postoji rizik od puknuca maternice jer i da je svakako bolje opet CR nego ic u rizik .. ja sam pomalo bila razocarana jer sam se spremla na prirodan beba je bila u termini lijepo spustena u porodjani kanal imala sam i trdove sve po PS i na kraju morala sam se odluciti za CR... Ovaj put bila je spinalana i to me jako veselilo jer sam svoju bebu vidjela odmah i muz je bio prisutan uz mene cijelo vrijeme..jedno lijepo iskustvo.. a za oporavak necu pricat jer zo je strasno ... Evo danas je tjedan dana i malo je bolje... Da mi nije suprig kuci ja bi prolupala ...
Pozdrav jos jednom svim mamicama! Ovo mi je orva trudnoca. Termin mi je za 9 dana, pa ako ima neka mamica koja je frisko prosla kroz ovo, ili neka koja se zivopisno sjeca svega da sto opsirnije napise svoje iskustvo. Svaki savjet ce mi dobro doci. S trudnocom je sve u redu i planiram prirodni porod. Sjecate li se nekih najranijih znakova poroda, ja jos uvijek osjecam zadihanost i zgaravicu, imam osjecaj da ovih 9dana nece nikad proci. Hvala unaprijed! ❤️
Pooz z neznam jesi li rodila al ajmo rec prvi znaci su ispadanje sluznog cepa i punkuce vodenjaka eto dalje kad krenu trudovi Vjeruj mj oni ce tj biti najbolji znakovi ...al ti nemoj cekat bas da krenu pravi trudovi nego pravac bolnicA.... I sretno bez straha ..ocekujemk da nam javis da si postala mama ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji