Hvala Nikol,muku mucimo trazeci pedijatra vec mjesecima. Kako bebice? Ako neko moze preporucit nekog ko prima nove pacijente pls pisite, adresu ili broj telefona.
P.S. sretni blagdani svima od srca! ❤️
Nema na čemu :)
Beba je super odlično napreduje ali ja sam koma muku mučim sa dojkama previse mlijeka strasno bolovi ... Neispavana sam ,,itd... Ali to su cari majcinstva nadam se da bude se uskoro uhvatio neki ritam jer imam jos jedno dijete i nemogu ga zanemariti :/
Jutro evo i mene,muz kako ne radi ove dane vrijeme sam total njemu posvetila.
Sretni vam blagdani i od mene.
Nicoll nek je sve dobro proslo i nek bebac napreduje,vidi se i po mlijeku koliko je navuklo hihi.
I meni su ti dani bili 'teski' dok nije uzeo neki ritam. Bilo je samo lezi i doji.
Sve citam nebi li procitala jel Kristina rodila i kako je prosao porod,al izgleda nije jos.
Samo polako, doci ce to sve na svoje. Imas li koga da ti pomogne? Babicu ili bilo koga, ako nista oko drugog djeteta?
Jutro evo i mene,muz kako ne radi ove dane vrijeme sam total njemu posvetila.
Sretni vam blagdani i od mene.
Nicoll nek je sve dobro proslo i nek bebac napreduje,vidi se i po mlijeku koliko je navuklo hihi.
I meni su ti dani bili 'teski' dok nije uzeo neki ritam. Bilo je samo lezi i doji.
Sve citam nebi li procitala jel Kristina rodila i kako je prosao porod,al izgleda nije jos.
Mi smo jos uvijek 2u1. 02.01.nam je dogovoren inducirani ukoliko do tad ne krene prirodno. Ne znam je li netko ovdje upoznat s balon kateterom i kako to sve funkcionira. Znam da kod nas nije bas praksa, ali ovdje je to valjda prva opcija prije lijekova tj dripa i gela.
Hvala Nikol,muku mucimo trazeci pedijatra vec mjesecima. Kako bebice? Ako neko moze preporucit nekog ko prima nove pacijente pls pisite, adresu ili broj telefona.
P.S. sretni blagdani svima od srca! ❤️
Nema na čemu :)
Beba je super odlično napreduje ali ja sam koma muku mučim sa dojkama previse mlijeka strasno bolovi … Neispavana sam ,,itd… Ali to su cari majcinstva nadam se da bude se uskoro uhvatio neki ritam jer imam jos jedno dijete i nemogu ga zanemariti :/
Samo polako, doci ce to sve na svoje. Imas li koga da ti pomogne? Babicu ili bilo koga, ako nista oko drugog djeteta?
Veliki pozdrav za sve... ima li koga jos na ovu Temu.. na probnom radu kada se zatrudni.. kako zakon stiti i da li stiti u Njemackoj?
Kristina prvi put cujem za to cudo.
E kad je tako zelim ti da rodis 1.1. 😀👼
Cecaivona mislim da se tada dobije 'noga' daj Boze da grijesim neka me isprave cure ako grijesim.
Kristina, to ti rade kod nas na Vinogradskoj, taj balon. Znam curu koja je na taj nacin rodila prije par tjedana, bilo je skroz ok iskustvo, cini mi se puno bolje i brze od gela. Druga je radjala u Njemackoj i nisu joj tu opciju ni ponudili, prva opcija su bile neke tablete i gel. Vjerojatno ovisi od bolnice do bolnice, isto kao i kod nas.
Luka ❤
Kristina prvi put cujem za to cudo.
E kad je tako zelim ti da rodis 1.1. 😀👼
Cecaivona mislim da se tada dobije 'noga' daj Boze da grijesim neka me isprave cure ako grijesim.
Od jutros imam uzasne bolove i nekakav smedji iscjedak, kaze doktorica mozda se otvaram a mozda je i od silnih pregleda, jer idem skoro svaki dan. Ja sam rodjena 02.01.pa mozda bude i na moj rodjendan dosla mala lopovica.
Nadam se da mi nece nista od toga trebati, ali ako vec mora vise sam za tu opciju nego drip ili gel. Lijepo je procitat da je ok iskustvo bilo! 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji