Lijep pozdrav!
Evo još jedne trudnica, okolica Münchena.
Imam pitanje, eto trudna sam vjerojatno 4tj.,,,u radnom odnosu pune 2god...i sad kako sam trebala dobiti fest, sada sam dobila pisano pismo da me neće preuzet zbog trenutno lošeg stanja u firmi ... I ugovor mi je sada do 30.11. 😭😭😭A ja ocigledno trudna (ciklus mi kasni 6dana, inače točna ko sati i Imam sve popratne znakove trudnoće). Trenutno sam u panici,,,, mislila sam da će se kroz vikend slijati,,, ali ništa ,, sutra idem ujutro odmah kod ginekolog..
I sad me zanima šta napravit??? Sutra je 12.11, a od javit će me s 30.11.
Katastrofa, neznam šta ću!?
Samo da napomenen ima vas, svaka vam čast,,, ima tu i u mome gradu puno naših ljudi!! 😀
Pozdrav svima ako moze neki savjet .Ostala sam u drugom stanju i presretna sam e sad suprug mi radi u Njemackoj godinu dana,djeca i ja smo jos uvijek u Hr trebali bi i mi za njemacku kroz 3-4mjeseca.E sad ako mi mozete reci kakva je procedura i kakva bi ja imala prava ako rodim bebicu u Njemackoj.Hvala vam puno😗
Pozdrav svima ako moze neki savjet .Ostala sam u drugom stanju i presretna sam e sad suprug mi radi u Njemackoj godinu dana,djeca i ja smo jos uvijek u Hr trebali bi i mi za njemacku kroz 3-4mjeseca.E sad ako mi mozete reci kakva je procedura i kakva bi ja imala prava ako rodim bebicu u Njemackoj.Hvala vam puno😗
Mislim da imate pravo na 300€elternsgelg +Kindergeld,,, i neznam sad po novom nakon koliko mjeseci i do koliko mjeseci starosti dijete dobiva dodatnih 250€,,bar je tako kod nas (pokrajina Bayern)
Rodite u De!!!
Kao sto vidite zavrsila sam prije 7dana u bolnici … Sad cemo vidjet sta ce biti :( hvala svakako za dobre zelje
Bas citam vase postove, pa sam morala par puta provjerit da li ste to vi. Kako ste sad? Kako je bebica? Drzite mi se!
Da ja sam danas mi je 16 dan pucam po savovima ... Ljudi mojiiii kakav sok neki dan znaci od prvog dana kazu curica i sad mi u bolnici kazu da je decko ja sam u soku ... Znaci sve sam pripremila za curicu i sta sad ...ok pozitivan sok al ono nista nemam za decka ...sto je jos smjesnije novu sjedšalicu kupili u lila boji všaljda ce htjet zamjenit ...
Sad sam ok al svaki dan je novi dan . Tako da nemogu nista rec za dugotrajno ... Koliko sšam injekcija i infuzija primila a di to da mi vise nemaji di staviti branilu koliko sam izbodena ...nesto strasno ..:(
Da ja sam danas mi je 16 dan pucam po savovima … Ljudi mojiiii kakav sok neki dan znaci od prvog dana kazu curica i sad mi u bolnici kazu da je decko ja sam u soku … Znaci sve sam pripremila za curicu i sta sad …ok pozitivan sok al ono nista nemam za decka …sto je jos smjesnije novu sjedšalicu kupili u lila boji všaljda ce htjet zamjenit …
Sad sam ok al svaki dan je novi dan . Tako da nemogu nista rec za dugotrajno … Koliko sšam injekcija i infuzija primila a di to da mi vise nemaji di staviti branilu koliko sam izbodena …nesto strasno ..:(
Jao pa bas su vas iznenadili! Sad ce seka bracu dobiti! Hehe, mislim da ce te moci zamjeniti :)
Bas mi je jako zao sto sve to morate prolazit. Proci ce sve, najbitnije je da bebac bude dobro! U kojem ste sad tjednu, sta doktori kazu?
Da ja sam danas mi je 16 dan pucam po savovima … Ljudi mojiiii kakav sok neki dan znaci od prvog dana kazu curica i sad mi u bolnici kazu da je decko ja sam u soku … Znaci sve sam pripremila za curicu i sta sad …ok pozitivan sok al ono nista nemam za decka …sto je jos smjesnije novu sjedšalicu kupili u lila boji všaljda ce htjet zamjenit …
Sad sam ok al svaki dan je novi dan . Tako da nemogu nista rec za dugotrajno … Koliko sšam injekcija i infuzija primila a di to da mi vise nemaji di staviti branilu koliko sam izbodena …nesto strasno ..:(
Jao pa bas su vas iznenadili! Sad ce seka bracu dobiti! Hehe, mislim da ce te moci zamjeniti :)
Bas mi je jako zao sto sve to morate prolazit. Proci ce sve, najbitnije je da bebac bude dobro! U kojem ste sad tjednu, sta doktori kazu?
33+2 bude sve ok ,,jedva cekam da sve zavrsi ... Previse je sve ovo ... Beba je super ... A doktori nista me govore ... Zanimljivo... zato kazem da to zavrsi i da dodjemo svojoj kuci ...;) Hvala ma potpori
33+2 bude sve ok ,,jedva cekam da sve zavrsi … Previse je sve ovo … Beba je super … A doktori nista me govore … Zanimljivo… zato kazem da to zavrsi i da dodjemo svojoj kuci …;) Hvala ma potpori
Hoce! Pretrpite jos malo sve to i onda ce te svi cetvero biti zajedno! 😊 puno srece vam zelim
33+2 bude sve ok ,,jedva cekam da sve zavrsi … Previse je sve ovo … Beba je super … A doktori nista me govore … Zanimljivo… zato kazem da to zavrsi i da dodjemo svojoj kuci …;) Hvala ma potpori
Hoce! Pretrpite jos malo sve to i onda ce te svi cetvero biti zajedno! 😊 puno srece vam zelim
Hvala puuuuno ,,opet sam dosla kuci...nadam se da vise ne idem dok ne bude krenulo pravo ;))
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji