Trudnice i mame u Njemačkoj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 870

Prijavi adminu

Hej mamice, bas sam se pitala kad ces nam se malo javiti :D danas sam te se sjetila. Pekla sam tortu i u kremu ide slag, naravno da mi se slag uopće nije htio izraditi i poludila sam. Rekla sam muzu da u ovoj njemackoj vise niti jedan kolac necu ispec jer su im katastrofa sastojci za kolace. :( No uglavnom, francuska mi je barem uspjela haha
    Jos sutra ispecem kiflice i to je to, nadam se da mi uspjeti :) 
    Kako je bilo na godišnjem? Ja se isto nadam da sam dobila bar pola kg ili kg ..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Prijavi adminu

Jutro :)
    Ja vec evo zamjesila tijesto za kiflice.
    2410, pa da, taj sa stalaze sam i ja uzela i jos sam ga onda doma isto stavila na policu reko kad je vec i u trgovini bio, a mogla sam ga stavit u friz.. eh, a dobro, torta je jestiva ali ne volim kad mi nije to to :D

Prijavi adminu

Uh, koliko savjeta koje kakvih sam ja znala cuti ali mi bas ne zvuce normalnim .. znam da su prije i djeci mocili dudice u vino da spavaju i svašta. Dobro su ti nasi stari jos i ispali haha

Mamicaaa

Broj poruka: 654

Prijavi adminu

Ma ja sam probala taj iz frizidera i stvarno tu ne radim kolace u koje ide slag jer svaki put se nazivciram hahah...
    Joj super je bilo..samo sve je tak brzo proslo i imala sam hrpu stvari za obavit na kraju nisam kupila sto sam htjela..vratila sam se tu bez speka i tako tih stvari hahah...jos sam sad malo odspavala pa me dns ceka hrpa posla da sve pripremim..
    Ili su znali umociti dudu u pivu haha...cak su i moji to radili s nama..al sigurno necu primjenjivati takve metode..
    Eto za kozicu od speka nisam jos cula,al koricu od kruha to i dns svi rade i to mi je okej..

Prijavi adminu

Evo ja skoro gotova :) malo pospremam jos i uzivanje. 
    Joj, ja ne bi bas ni koricu, to se lako zalijepi za grlo, i ja se nekad skoro ugusim haha

Mamicaaa

Prijavi adminu

Ja sebi sad nokte sredujem,sad mi stan pun crvenih sljokica hahah...
    Ajde cure jos malo pa odmaranje 😊
    Dobro istina da se zaljepi,al nemogu rec ni da cu to dati svojoj bebici a ni da necu haha vidjet cemo..joj ima i onaj neki gel za mazat kad zubici bole..to sam kod tebe vidjela prije valjda 10godina hah..
    Moram rec da mi je falila klokanica i vi..tu i tamo kad sam uhvatila malo vremena sam skicnula da ne propustim nesto haha...

Prijavi adminu

Ja cu isto kupiti to gumeno, to mi je super, ono sa gelom onim :) 
    Mamice, ne sjećam se jesi napisala, ides na docek negdje? :)

Mamicaaa

Prijavi adminu

Da da..to se u frizider kao stavi pa onda bebici da zvace..koliko ja znam..
    Ma doma smo,ne idemo nigdje..

Prijavi adminu

Hej cure, zelim vam sve najbolje u novoj godini :) Kako ste mi danas? Meni je strasno depresivan dan. I jos uz to je i nedjelja, sama po sebi depresivna uff.. 
    Jeste docekale ponoc? Hehe

• Geko

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Pozdrav svima od jos jedne trudnice u Njemackoj. Pandice vidim da si i ti kao i ja u Stuttgartu i da imas hrv ginekologa sto mi je posebno interesantno jer ne znam njemacki, pa mozes li mi reci kako se zove dr i jesi li zadovoljna? Ja sam tek saznala da sam trudna pa jos nisam isla na pregled a bilo bi mi lakse kod naseg dr. I babicu nasu koju si nasla mogla bih je vec zvati ili? Meni je termin 1.9.
    Hvala puno.
    Pozz

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.