Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Prosinac 2016. 20:27

Hej mamice, bas sam se pitala kad ces nam se malo javiti :D danas sam te se sjetila. Pekla sam tortu i u kremu ide slag, naravno da mi se slag uopće nije htio izraditi i poludila sam. Rekla sam muzu da u ovoj njemackoj vise niti jedan kolac necu ispec jer su im katastrofa sastojci za kolace. :( 

No uglavnom, francuska mi je barem uspjela haha
    Jos sutra ispecem kiflice i to je to, nadam se da mi uspjeti :) 
    Kako je bilo na godišnjem? Ja se isto nadam da sam dobila bar pola kg ili kg ..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

31. Prosinac 2016. 09:09

Jutro :)
    Ja vec evo zamjesila tijesto za kiflice.
    2410, pa da, taj sa stalaze sam i ja uzela i jos sam ga onda doma isto stavila na policu reko kad je vec i u trgovini bio, a mogla sam ga stavit u friz.. eh, a dobro, torta je jestiva ali ne volim kad mi nije to to :D

31. Prosinac 2016. 09:11

Uh, koliko savjeta koje kakvih sam ja znala cuti ali mi bas ne zvuce normalnim .. znam da su prije i djeci mocili dudice u vino da spavaju i svašta. Dobro su ti nasi stari jos i ispali haha

Mamicaaa
    31. Prosinac 2016. 11:04

Ma ja sam probala taj iz frizidera i stvarno tu ne radim kolace u koje ide slag jer svaki put se nazivciram hahah...
    Joj super je bilo..samo sve je tak brzo proslo i imala sam hrpu stvari za obavit na kraju nisam kupila sto sam htjela..vratila sam se tu bez speka i tako tih stvari hahah...jos sam sad malo odspavala pa me dns ceka hrpa posla da sve pripremim..
    Ili su znali umociti dudu u pivu haha...cak su i moji to radili s nama..al sigurno necu primjenjivati takve metode..
    Eto za kozicu od speka nisam jos cula,al koricu od kruha to i dns svi rade i to mi je okej..

31. Prosinac 2016. 15:30

Evo ja skoro gotova :) malo pospremam jos i uzivanje. 
    Joj, ja ne bi bas ni koricu, to se lako zalijepi za grlo, i ja se nekad skoro ugusim haha

Mamicaaa
    31. Prosinac 2016. 17:20

Ja sebi sad nokte sredujem,sad mi stan pun crvenih sljokica hahah...
    Ajde cure jos malo pa odmaranje 😊
    Dobro istina da se zaljepi,al nemogu rec ni da cu to dati svojoj bebici a ni da necu haha vidjet cemo..joj ima i onaj neki gel za mazat kad zubici bole..to sam kod tebe vidjela prije valjda 10godina hah..
    Moram rec da mi je falila klokanica i vi..tu i tamo kad sam uhvatila malo vremena sam skicnula da ne propustim nesto haha...

31. Prosinac 2016. 17:54

Ja cu isto kupiti to gumeno, to mi je super, ono sa gelom onim :) 
    Mamice, ne sjećam se jesi napisala, ides na docek negdje? :)

Mamicaaa
    31. Prosinac 2016. 19:20

Da da..to se u frizider kao stavi pa onda bebici da zvace..koliko ja znam..
    Ma doma smo,ne idemo nigdje..

01. Siječanj 2017. 17:08

Hej cure, zelim vam sve najbolje u novoj godini :) 

Kako ste mi danas? Meni je strasno depresivan dan. I jos uz to je i nedjelja, sama po sebi depresivna uff.. 
    Jeste docekale ponoc? Hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.