Hej mamice, bas sam se pitala kad ces nam se malo javiti :D danas sam te se sjetila. Pekla sam tortu i u kremu ide slag, naravno da mi se slag uopće nije htio izraditi i poludila sam. Rekla sam muzu da u ovoj njemackoj vise niti jedan kolac necu ispec jer su im katastrofa sastojci za kolace. :( No uglavnom, francuska mi je barem uspjela haha
Jos sutra ispecem kiflice i to je to, nadam se da mi uspjeti :)
Kako je bilo na godišnjem? Ja se isto nadam da sam dobila bar pola kg ili kg ..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ma ja sam probala taj iz frizidera i stvarno tu ne radim kolace u koje ide slag jer svaki put se nazivciram hahah...
Joj super je bilo..samo sve je tak brzo proslo i imala sam hrpu stvari za obavit na kraju nisam kupila sto sam htjela..vratila sam se tu bez speka i tako tih stvari hahah...jos sam sad malo odspavala pa me dns ceka hrpa posla da sve pripremim..
Ili su znali umociti dudu u pivu haha...cak su i moji to radili s nama..al sigurno necu primjenjivati takve metode..
Eto za kozicu od speka nisam jos cula,al koricu od kruha to i dns svi rade i to mi je okej..
Ja sebi sad nokte sredujem,sad mi stan pun crvenih sljokica hahah...
Ajde cure jos malo pa odmaranje 😊
Dobro istina da se zaljepi,al nemogu rec ni da cu to dati svojoj bebici a ni da necu haha vidjet cemo..joj ima i onaj neki gel za mazat kad zubici bole..to sam kod tebe vidjela prije valjda 10godina hah..
Moram rec da mi je falila klokanica i vi..tu i tamo kad sam uhvatila malo vremena sam skicnula da ne propustim nesto haha...
Pozdrav svima od jos jedne trudnice u Njemackoj. Pandice vidim da si i ti kao i ja u Stuttgartu i da imas hrv ginekologa sto mi je posebno interesantno jer ne znam njemacki, pa mozes li mi reci kako se zove dr i jesi li zadovoljna? Ja sam tek saznala da sam trudna pa jos nisam isla na pregled a bilo bi mi lakse kod naseg dr. I babicu nasu koju si nasla mogla bih je vec zvati ili? Meni je termin 1.9.
Hvala puno.
Pozz
Sortiraj odgovore
Najstariji