Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bla123
    27. Rujan 2018. 19:03

jel znate kojeg ginekologa koji prica hrvatski u okolici Augsburga? 

30. Rujan 2018. 22:00

Pozdrav mame. Imam pitanje za vas. Dal je vama u posjetu dolazio neko iz opstine grada u kom zivite u Njemackoj ako ste rodili dijete da vam navodno donesu poklon i pruze informacije? Malo mi cudno..

• Aiida29
    02. Listopad 2018. 01:00

Dragana555

Nikoll

Aiida29

Nikoll

Aiida29

Nikoll

Aiida29

Drage mame, malo sam prelistala temu i bas je super.
    Trudna sam 24tt, zivimo u okolici Regensburga. Ima li koja mama da je rodila u Regensburgu i u kojoj bolnici? Imam i pitanje za jednokratnu novcanu pomoć, da li to ide preko socijalne ili ne, pošto smo mi non Eu i ne smijemo primati ništa preko socijalne. Hvala

Pozz ja sam u Regensburg jos nisam rodila ,trudna sam 14tj. Imamo jos jednu mamu ovdje iz Regensburga ;) u kojem djelu Reg.zivis;)

Super 😊 ja sam u Schierlingu, gdje se vi nalazite?

Uu ti si 30km van grada ,,ja sam tocno u samom gradu Regensburga ,,
    Koliko ja znam imas dvije bolnice za porod (nemoj me drzat za rrijec )mozda ima jos koja ;) jedna je Hedwiks dr st.Josef ..nas dvije koje smo iz Regensburga navijamo za St.Josef i tamo cemo roditi ..

Hvala ti za preporuku, svakako cu pogledati 😊

Nema na cemu ;)

Evo nikako da se javim, zaboravila i lozinku i nemam bas ni vremena al sam sad uspjela. Rodila sam 21.8 😁 moj deckic je malo pozurio. U bolnici st. Josef. Ako imate pitanja tu sam!! Poz

Čestitam vam, sigurno uživate sa svojim dječakom. 
    Sve me zanima, kako je prošlo, koliko dana ste bili u bolnici, kakvo je osoblje? ☺️

• Skocki5
    02. Listopad 2018. 09:40

Pozdrav mame. Imam pitanje za vas. Dal je vama u posjetu dolazio neko iz opstine grada u kom zivite u Njemackoj ako ste rodili dijete da vam navodno donesu poklon i pruze informacije? Malo mi cudno..

Menu su dolazili iz jungendamta, donijeli kao neki poklon I prcali o tome u koje sve aktivnosti se mogu prikljucit s taki malim djetetom. Npr.krabbelngrupp,plivanje za bebe itd.
    I meni je bilo cudni,ali navodni da je to u bayernu praksa zadnjih par godina. Ne zmam je li u ostatku D.
    Moja beba je tad imala 3 mjeseca.

• Skocki5
    02. Listopad 2018. 09:41

Preko mob pisem,pa sorry za greske.

• Nikoll
    04. Listopad 2018. 12:06

Aiida29

Dragana555

Nikoll

Aiida29

Nikoll

Aiida29

Nikoll

Aiida29

Trudna sam 24tt, zivimo u okolici Regensburga. Ima li koja mama da je rodila u Regensburgu i u kojoj bolnici? Imam i pitanje za jednokratnu novcanu pomoć, da li to ide preko socijalne ili ne, pošto smo mi non Eu i ne smijemo primati ništa preko socijalne. Hvala

Pozz ja sam u Regensburg jos nisam rodila ,trudna sam 14tj. Imamo jos jednu mamu ovdje iz Regensburga ;) u kojem djelu Reg.zivis;)

Koliko ja znam imas dvije bolnice za porod (nemoj me drzat za rrijec )mozda ima jos koja ;) jedna je Hedwiks dr st.Josef ..nas dvije koje smo iz Regensburga navijamo za St.Josef i tamo cemo roditi ..

Nema na cemu ;)

Evo nikako da se javim, zaboravila i lozinku i nemam bas ni vremena al sam sad uspjela. Rodila sam 21.8 😁 moj deckic je malo pozurio. U bolnici st. Josef. Ako imate pitanja tu sam!! Poz

Sve me zanima, kako je prošlo, koliko dana ste bili u bolnici, kakvo je osoblje? ☺️

Hallo Dragana ,cestitam ti na djecaku :)
    Bas sam razmisljala kako te nema nikako reko sigurno si okupirana .Kako je proslo ako mozes ukratko ?ja sada u 28tjednu mogut i reci ko slonica se osjecam samo da izguram do 37tj  :/

• MILa
    10. Listopad 2018. 14:34

Pozdrav mame,
    Ja sam tek otkrila da sam trudna 5ti tjedan. Nazvala sam oradinaciju u kojoj radi nasa doktorka medjutim oni tek imaju termin 23.11.. S obzirom da mi je ovo prva trudnoca ne znam dal da cekam ili da provjerim u jos neku praksu, mislim da kod nas dolje trudnice dobijaju ranije termin i imaju prednost ali ovdje je izgleda drugacije. Tako da svaki vas savjet zeljno iscekujem. :)

• Aiida29
    10. Listopad 2018. 18:02

MILa

Pozdrav mame,
    Ja sam tek otkrila da sam trudna 5ti tjedan. Nazvala sam oradinaciju u kojoj radi nasa doktorka medjutim oni tek imaju termin 23.11.. S obzirom da mi je ovo prva trudnoca ne znam dal da cekam ili da provjerim u jos neku praksu, mislim da kod nas dolje trudnice dobijaju ranije termin i imaju prednost ali ovdje je izgleda drugacije. Tako da svaki vas savjet zeljno iscekujem. :)

Moj savjet ti je da sačekaš, ako odeš ranije možda ti neće vidjeti odkucaj srca pa ćeš se bezveze uplašiti. Ja sam prvi pregled imala tek u 11 sedmici, jedino ako primjetiš da nešto nije uredu onda ih nazovi. Sretno vam 🤗

• Dragana555
    13. Listopad 2018. 21:30

Nikoll

Aiida29

Dragana555

Nikoll

Aiida29

Nikoll

Aiida29

Nikoll

Aiida29

Nema na cemu ;)

Hallo Dragana ,cestitam ti na djecaku :)
    Bas sam razmisljala kako te nema nikako reko sigurno si okupirana .Kako je proslo ako mozes ukratko ?ja sada u 28tjednu mogut i reci ko slonica se osjecam samo da izguram do 37tj :/

Hvala Vam! Da napokon uzivam s njim!! Predivno je biti mama 😁 dobro je proslo, od prvih trudova pa do samog izgona je proslo 19 sati. Imala sam tezak porod, na kraju su morali koristit vakuum i stiskali su mi i trbuh da mi pomognu. Prosla sam sve smjene pa sam i promjenila 3 babice. Sve su bile odlicne. I sto se tice svog osoblja svi su super. Svakih sat vremena sam isla na ctg i babica bi me pregledala. Morala sam setat i kad sam bila 5 prsta otvorena ostala sam u porodjajnoj sali i tad mi je i vodenjak puko. U bolnici imate uloske i jednokratne gacice, morate si ponjeti odjecu u cemu  ce te biti, rucnike i za higijenu sta vam treba. Za bebu imate sve, samo vam treba u cega ce te obuci kad budete isli kuci. Ja sam ostala 7 dana. Inace mislim da se ostane 3. Kod mene je ostala posteljica pa sam morala na kiretazu. Ako nesto nisam napisala, tu sam!! Nikol jel ste saznali spol? 

• Dragana555
    13. Listopad 2018. 21:31

Heheh, jos malo izdrzite! Brzo ce proci dani. Bar je menj  vrijeme proletilo 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.