Pozdrav mame. Imam pitanje za vas. Dal je vama u posjetu dolazio neko iz opstine grada u kom zivite u Njemackoj ako ste rodili dijete da vam navodno donesu poklon i pruze informacije? Malo mi cudno..
Drage mame, malo sam prelistala temu i bas je super.
Trudna sam 24tt, zivimo u okolici Regensburga. Ima li koja mama da je rodila u Regensburgu i u kojoj bolnici? Imam i pitanje za jednokratnu novcanu pomoć, da li to ide preko socijalne ili ne, pošto smo mi non Eu i ne smijemo primati ništa preko socijalne. Hvala
Pozz ja sam u Regensburg jos nisam rodila ,trudna sam 14tj. Imamo jos jednu mamu ovdje iz Regensburga ;) u kojem djelu Reg.zivis;)
Super 😊 ja sam u Schierlingu, gdje se vi nalazite?
Uu ti si 30km van grada ,,ja sam tocno u samom gradu Regensburga ,,
Koliko ja znam imas dvije bolnice za porod (nemoj me drzat za rrijec )mozda ima jos koja ;) jedna je Hedwiks dr st.Josef ..nas dvije koje smo iz Regensburga navijamo za St.Josef i tamo cemo roditi ..
Hvala ti za preporuku, svakako cu pogledati 😊
Nema na cemu ;)
Evo nikako da se javim, zaboravila i lozinku i nemam bas ni vremena al sam sad uspjela. Rodila sam 21.8 😁 moj deckic je malo pozurio. U bolnici st. Josef. Ako imate pitanja tu sam!! Poz
Čestitam vam, sigurno uživate sa svojim dječakom.
Sve me zanima, kako je prošlo, koliko dana ste bili u bolnici, kakvo je osoblje? ☺️
Pozdrav mame. Imam pitanje za vas. Dal je vama u posjetu dolazio neko iz opstine grada u kom zivite u Njemackoj ako ste rodili dijete da vam navodno donesu poklon i pruze informacije? Malo mi cudno..
Menu su dolazili iz jungendamta, donijeli kao neki poklon I prcali o tome u koje sve aktivnosti se mogu prikljucit s taki malim djetetom. Npr.krabbelngrupp,plivanje za bebe itd.
I meni je bilo cudni,ali navodni da je to u bayernu praksa zadnjih par godina. Ne zmam je li u ostatku D.
Moja beba je tad imala 3 mjeseca.
Trudna sam 24tt, zivimo u okolici Regensburga. Ima li koja mama da je rodila u Regensburgu i u kojoj bolnici? Imam i pitanje za jednokratnu novcanu pomoć, da li to ide preko socijalne ili ne, pošto smo mi non Eu i ne smijemo primati ništa preko socijalne. Hvala
Pozz ja sam u Regensburg jos nisam rodila ,trudna sam 14tj. Imamo jos jednu mamu ovdje iz Regensburga ;) u kojem djelu Reg.zivis;)
Koliko ja znam imas dvije bolnice za porod (nemoj me drzat za rrijec )mozda ima jos koja ;) jedna je Hedwiks dr st.Josef ..nas dvije koje smo iz Regensburga navijamo za St.Josef i tamo cemo roditi ..
Nema na cemu ;)
Evo nikako da se javim, zaboravila i lozinku i nemam bas ni vremena al sam sad uspjela. Rodila sam 21.8 😁 moj deckic je malo pozurio. U bolnici st. Josef. Ako imate pitanja tu sam!! Poz
Sve me zanima, kako je prošlo, koliko dana ste bili u bolnici, kakvo je osoblje? ☺️
Hallo Dragana ,cestitam ti na djecaku :)
Bas sam razmisljala kako te nema nikako reko sigurno si okupirana .Kako je proslo ako mozes ukratko ?ja sada u 28tjednu mogut i reci ko slonica se osjecam samo da izguram do 37tj :/
Pozdrav mame,
Ja sam tek otkrila da sam trudna 5ti tjedan. Nazvala sam oradinaciju u kojoj radi nasa doktorka medjutim oni tek imaju termin 23.11.. S obzirom da mi je ovo prva trudnoca ne znam dal da cekam ili da provjerim u jos neku praksu, mislim da kod nas dolje trudnice dobijaju ranije termin i imaju prednost ali ovdje je izgleda drugacije. Tako da svaki vas savjet zeljno iscekujem. :)
Pozdrav mame,
Ja sam tek otkrila da sam trudna 5ti tjedan. Nazvala sam oradinaciju u kojoj radi nasa doktorka medjutim oni tek imaju termin 23.11.. S obzirom da mi je ovo prva trudnoca ne znam dal da cekam ili da provjerim u jos neku praksu, mislim da kod nas dolje trudnice dobijaju ranije termin i imaju prednost ali ovdje je izgleda drugacije. Tako da svaki vas savjet zeljno iscekujem. :)
Moj savjet ti je da sačekaš, ako odeš ranije možda ti neće vidjeti odkucaj srca pa ćeš se bezveze uplašiti. Ja sam prvi pregled imala tek u 11 sedmici, jedino ako primjetiš da nešto nije uredu onda ih nazovi. Sretno vam 🤗
Nema na cemu ;)
Hallo Dragana ,cestitam ti na djecaku :)
Bas sam razmisljala kako te nema nikako reko sigurno si okupirana .Kako je proslo ako mozes ukratko ?ja sada u 28tjednu mogut i reci ko slonica se osjecam samo da izguram do 37tj :/
Hvala Vam! Da napokon uzivam s njim!! Predivno je biti mama 😁 dobro je proslo, od prvih trudova pa do samog izgona je proslo 19 sati. Imala sam tezak porod, na kraju su morali koristit vakuum i stiskali su mi i trbuh da mi pomognu. Prosla sam sve smjene pa sam i promjenila 3 babice. Sve su bile odlicne. I sto se tice svog osoblja svi su super. Svakih sat vremena sam isla na ctg i babica bi me pregledala. Morala sam setat i kad sam bila 5 prsta otvorena ostala sam u porodjajnoj sali i tad mi je i vodenjak puko. U bolnici imate uloske i jednokratne gacice, morate si ponjeti odjecu u cemu ce te biti, rucnike i za higijenu sta vam treba. Za bebu imate sve, samo vam treba u cega ce te obuci kad budete isli kuci. Ja sam ostala 7 dana. Inace mislim da se ostane 3. Kod mene je ostala posteljica pa sam morala na kiretazu. Ako nesto nisam napisala, tu sam!! Nikol jel ste saznali spol?
Heheh, jos malo izdrzite! Brzo ce proci dani. Bar je menj vrijeme proletilo 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji