Pozdrav žene. Evo padobranaca i možda već poznatog pitanja.
Pokušavala sam pronaći ovdje odgovor ali bezuspješno. Zanimalo me je šta trebam ponijeti od dokumenata za sebe i dijete jer ubrzo selimo mužu u Njemačku. Hvala unaprijed. 😉
Ja se sjecam da sam sjedila za laptopom i u desnom donjem kutu stomaka me tako jako zabolilo,da sam se morala presavit od te ostre boli. I poslije malo smedje na vesu. Ja bila sigurna da cu dobit I vec razocarana sva. To je bilo popodne. Sutradan smo putovali kuci I cijeli dan bilo par kapi smeckastih. bila sam sigurna da sam trudna I bez testa. Jer do tad nikad takvo nesto nisam imala. Tako da, to je moje iskustvo sa implatacijom. A smedji iscjedak ne mora uvijek biti. Ovo ti pisem jer sam ja uvijek htjela cut druga iskustva. nista en mozes promjeniti,nego ti je samo cekati. Nadamo se da ce biti. A ako ne bude sad bit ce drugi mjesec ,samo hrabro :)
I dalje istrazujem i citam i neznam sta cu vise.Muz mi govori da idem na hitnu a ja mislim da me nebi primili. Uglavnom napravila sam jos jedan test jucer. Naravno negativan..tu su mi sve nade pale u vodu. Vjestica I dalje kasni a danas ujutro kod mokrenja tj brisanja primjetila sam blago rozi trag... Implatacijsko krvarenje. Rekoh nema sanse sad ce to krenut iz mene. Ali nista.Kasnije sam jos 3x isla na wc do veceri.2x samo na papiru trag a treci puta u skoljci samo nekakva bjela izlucevina kao menstrualni ugrusak ali skroz bjeli sa crvenom zilicom..morala sam u grad I mislila sam da ce mi se samo izljev spustit a ja bez uloska.trbuh me razvaljuje od boli..dosla sam kuci trcala na wc kad nista..stavila sam ipak dnevni ulozak I zaspala sam od sekiranja i sada sam se probudila i otisla na wc..na ulosku ima,ne trag ali nije ni izljev kako bi ocekivano trebalo biti. Jer ocekivano meni kad krene krene sa ugruscima krvi i onda curi cjeli dan..a ovo je preslabo..sve u svemu sa zivcima sam slaba vise a boli me I trbuh i ledja..cekat cu jutro pa mozda budem pametnija..muz je uvjeren da sam trudna, i ja sam jer osjetim nekako a nemam potvrdu. cak je I on poceo citat forume 8-) kaze da sam nepodnosljiva danima. I sebi sam..i sad se boji radi ovog "krvarenja" i bolova I tjera me doktoru. A moja na godisnjem.koju alternativu mi preporucas.sta da radim sada

Ja se sjecam da sam sjedila za laptopom i u desnom donjem kutu stomaka me tako jako zabolilo,da sam se morala presavit od te ostre boli. I poslije malo smedje na vesu. Ja bila sigurna da cu dobit I vec razocarana sva. To je bilo popodne. Sutradan smo putovali kuci I cijeli dan bilo par kapi smeckastih. bila sam sigurna da sam trudna I bez testa. Jer do tad nikad takvo nesto nisam imala. Tako da, to je moje iskustvo sa implatacijom. A smedji iscjedak ne mora uvijek biti. Ovo ti pisem jer sam ja uvijek htjela cut druga iskustva. nista en mozes promjeniti,nego ti je samo cekati. Nadamo se da ce biti. A ako ne bude sad bit ce drugi mjesec ,samo hrabro :)
I dalje istrazujem i citam i neznam sta cu vise.Muz mi govori da idem na hitnu a ja mislim da me nebi primili. Uglavnom napravila sam jos jedan test jucer. Naravno negativan..tu su mi sve nade pale u vodu. Vjestica I dalje kasni a danas ujutro kod mokrenja tj brisanja primjetila sam blago rozi trag… Implatacijsko krvarenje. Rekoh nema sanse sad ce to krenut iz mene. Ali nista.Kasnije sam jos 3x isla na wc do veceri.2x samo na papiru trag a treci puta u skoljci samo nekakva bjela izlucevina kao menstrualni ugrusak ali skroz bjeli sa crvenom zilicom..morala sam u grad I mislila sam da ce mi se samo izljev spustit a ja bez uloska.trbuh me razvaljuje od boli..dosla sam kuci trcala na wc kad nista..stavila sam ipak dnevni ulozak I zaspala sam od sekiranja i sada sam se probudila i otisla na wc..na ulosku ima,ne trag ali nije ni izljev kako bi ocekivano trebalo biti. Jer ocekivano meni kad krene krene sa ugruscima krvi i onda curi cjeli dan..a ovo je preslabo..sve u svemu sa zivcima sam slaba vise a boli me I trbuh i ledja..cekat cu jutro pa mozda budem pametnija..muz je uvjeren da sam trudna, i ja sam jer osjetim nekako a nemam potvrdu. cak je I on poceo citat forume 8-) kaze da sam nepodnosljiva danima. I sebi sam..i sad se boji radi ovog "krvarenja" i bolova I tjera me doktoru. A moja na godisnjem.koju alternativu mi preporucas.sta da radim sada
Vecinom doktori kad su na godisnjem ostave podatke kod kojeg dr da ides ukoliko je potrebno,doka su oni odsutni,. Pa ja bih ti preporucila da odes. A ako je tako kasno bilo implatacijsko znaci da ti je ovaj mj kasnila I ovulacija vjerovatno. Mozda je to razlog sto kasni I sto su testovi negativni. Ali u svakom slucaju ti je najbolje otidji na pregled I sigurno ces znatI na cemu si. ovako mozemo nagadjati u nedogled.
Pozdrav drage moje,
Ja imam pitanja u vezi prijave u bolnicu. Tocnije u kojem tjednu trudnoce bih se trebala prijaviti za porod. Takodjer, kakva je situacija sa sobama. Nisam izbirljiva ali me zanima postoji li mogucnost da imamo muz i ja svoju sobicu. Zivimo u Stuttgartu, termin nam je na Badnjak. Hvala unaprijed!
Pozdrav drage moje,
Ja imam pitanja u vezi prijave u bolnicu. Tocnije u kojem tjednu trudnoce bih se trebala prijaviti za porod. Takodjer, kakva je situacija sa sobama. Nisam izbirljiva ali me zanima postoji li mogucnost da imamo muz i ja svoju sobicu. Zivimo u Stuttgartu, termin nam je na Badnjak. Hvala unaprijed!
Lijep pozdrav,
Meni je ginekolog tek sad dao uputnicu za bolnicu, 33 sam nedjelja. Inače bude opcija da ti i muž budete sami u sobi, s tim da on plaća krevet. Zavisi da li bolnica ima tu opciju.
Pozdrav,zanima me dal mozda neka od vas ima iskustvo u tome,.Trudna sam 19tjedana,vrijeme porodiljnog i sam porod namjeravala sam obaviti u hrvatskoj.pa me zanima dal onda ostvarujem porodiljnu naknadu iz nemacke(zaposlena sam ovdje)ili se prebacuje na hrvatsku?hvala
Pozdrav curke,
I ja sam buduća mamica i iduće godine selim za njemačku kod muža. Termin mi je sad 23.10. pa ne znam, zna li netko, ima li muž pravo dobit par dana ili koliko već slobodno po nekom njemackom zakonu da dođe vidjeti dijete jer radi kod njemca u njemačkoj firmi

Cure izgleda da ova tema nije bas aktivna. I ja čekam odgovor na svoje pitanje. Također rodila kod nas pa sad idem mužu u Njemačku. 😁
Pozdrav curke,
I ja sam buduća mamica i iduće godine selim za njemačku kod muža. Termin mi je sad 23.10. pa ne znam, zna li netko, ima li muž pravo dobit par dana ili koliko već slobodno po nekom njemackom zakonu da dođe vidjeti dijete jer radi kod njemca u njemačkoj firmi
Čestitam Lunah, meni je termin za porod 24.10. ☺️ Pa nek nam je sretno. Muž mora pitati u svojoj firmi da li će mu odobriti par dana, sve je do poslodavca.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji