Trudnice i mame u Njemačkoj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 870

Prijavi adminu

Jutro :) 
    Evo ja se pokušavam natjerat da ustanem, moram tortu zavrsiti pa nikako, bas sam se uljenila haha
    Jesu kolacici spremni i pokloni? :) Sretan Božić i put vam zelim i odmorite se i lijepo provedite. I naravno puno napapajte :D :D

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Prijavi adminu

Hej.. 
    Evo isto kod mene gotovo napokon. Sutra jos samo stavim glazuru na tortu i to je to :) 
    Na bozic muz kuha rucak tako da od sada samo uzivam i jedem :D :D Sad razmišljam kako cu odoliti tim svim kolacima sutra cijeli dan uhh 
    I komentiram bas danas sa muzem kako smo jos samo ovaj bozic sami i sljedeći vec sa bebacem slavimo :))

Mamicaaa

Broj poruka: 654

Prijavi adminu

Heeej cure sretan Bozic i sve najnajbolje vama vasim muzevima i bebicama!!
    Uhvatih malo vremena da vam se javim..
    Ma sve je bilo spremno..al sad samo uzivam u hrani i kolacima uhh haha.. sad cu dobit 5kila hahah..
    Kako ste mi vi?

Prijavi adminu

Evo i mene malo :)
    2410 to sam i ja bas rekla muzu. Kitimo bor i reko jel' mozes vjerovati da Ce na godinu sve biti drugačije :) 
    Mamice samo papaj nek' i bebaci osjete da se nesto slavi :DCure zelim vam i ja sa malim zakašnjenjem sretan Božić i sve najljepše i najbolje 

Mamicaaa

Prijavi adminu

Sljedeci Bozic ce biti jos bolji i sa puno vise veselja 
    Sad je fora sta god da jedem samo kazem ma ne jede se meni nego bebi hahah...
    Jeste se vi najele i nauzivale? 

Prijavi adminu

Joj ja i danas jedem koda je bozic. Da se ne baci slučajno hahah 
    I onda dan dva pauza i onda opet nova godina, prasetina, kiflice ufff e onda mir do Uskrsa haha Mislim da kad dođem kod ginekologa i stanem na vagu da Ce bit porast :D 
    Kako ste mi vi cure?

Prijavi adminu

Heej, evo ja odmaram od hrane, toliko sam se najela mesa ovih dana da sam si danas samo tijesto sa sirom skuhala i jedem vocne jogurte haha Beba mi je toliko postala aktivna u zadnjih par dana da ne mogu vjerovati. Cim malo glasnije radi TV ili radio ili sad kako smo bili u gostima pa se prica u isti glas toliko se mrda i udara me da ne mogu vjerovati. Muz i ja gledamo u trbuh i bas se vidi gdje udari.:D Eh da, ti zubici..Znam kako su moji necaci, konstantno plakanje. Koliko se sjećam trebalo bi pomoci ono platicno nesto sto bebe grizu punjeno gelom i drzi se u frižideru? Ne znam kako se to zove hahaha ali znam da su to oni imali ..

Prijavi adminu

Eh da, jednom kad se naviknu na ruke i nosenje to je to :D nema nazad hehe
    E to da stavljaju bebe tako u marame ili one klokanice to puno bas vidim tu po Njemačkoj da prakticiraju i bas mi se cini pogodno za roditelje ali me nekako brine koliko je bebama to udobno da im nogice tako vise i da su rasirene tako od tih platna?

Prijavi adminu

Morat cu to malo proucit :D vidim i po zimi sada bas kako si rekla, stave bebu sprijeda i jaknu preko hehe bas mi je slatko to :) Jesu pripreme za novu u tijeku? Meni eto bio mir par dana nakon bozica i sad od danas evo opet kolacici, francuska, kiflice .. bit Ce papanja opet :D

Mamicaaa

Prijavi adminu

Hej curee!!
    Evo i mene malo..
    Ajoooj zubici...kak bi stari ljudi rekli namazi malo rakijom pa ce ju proci haha...
    Meni na ovim praznicima trbuscic narastao,nadam se da sam koji gram dobila..al sigurno jesam koliko sam jela haha...
    Za novu se jos ne pripremam jer stra ujutro stizemo..al evo svekrva spremila francusku,odojak i kolac pa tako da se ne moram ni zamarat s tim previse...
    Kako ste vi??

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.