Nije mi dr.rekla da se trebam prijavit negdje za bolnicu gdje cu ici roditi, onda sam pretpostavila da jednostavno odes u najblizu u rodis
Hoce.li sada biti problema oko toga?
Je li kasno sada za prijavit se ili?
Nije mi dr.rekla da se trebam prijavit negdje za bolnicu gdje cu ici roditi, onda sam pretpostavila da jednostavno odes u najblizu u rodis
Hoce.li sada biti problema oko toga?
Je li kasno sada za prijavit se ili?
Uvijek mozes doc u bolnicu rodit bilo koju nitko te nece odbit,al je bolje i ustvari u praksi da dodes prije i prijavise se gdje ti obave pregled i uzmu sve podatke,i naprave jos neke pretrage ako smatraju da ima potrebe.. bas se cudim da ti nije doktorica to spomenula
Pa da, nemogu vjerovat, u biti sto trebam.prvo napravit?
Da prvo telefonski nazovem i kazem u kojem.sam tj i ostalo i onda napravim termin ili da odem osobno?
I usput, je li netko rodio u bolnici u esslingenu?
Sad sam potpuno izgubljena 😓
Da prvo telefonski nazovem i kazem u kojem.sam tj i ostalo i onda napravim termin ili da odem osobno?
Ja sam iz Munchena i tamo smo u 26 tjednu zvali bolnicu i dobili termin u 32 tjednu za prvi pregled.. e sad mi smo veci grad pa je i veca guzva. Ti sutra nazovi,po meni bi to bilo najbolje pa ce ti oni dalje rec sto i kako!! Mene bi zanimalo dal u bolnicu treba nosit intranacionalni vjencani list? Bilo je vec rjec o tome,al nikako da nadem na kojoj stranici. A sad bi vec trebla bit spremna. Sluzni cep mi poceo od jucer ispadat i imam neke grceve vec dva dana..u petak sam bila na kontroli otvorena dva prsta i grlica skoro da i nema, pa bi to mozda moglo krenut..
Za München sam cula da trebas napraviti termin gdje planiras roditi, za ove nase bolnice kazu ugl.ne, al eto morat cu jos.provjerit
Blizi ti se porod.... sretno....😊😗
Ja sam iz Munchena i tamo smo u 26 tjednu zvali bolnicu i dobili termin u 32 tjednu za prvi pregled.. e sad mi smo veci grad pa je i veca guzva. Ti sutra nazovi,po meni bi to bilo najbolje pa ce ti oni dalje rec sto i kako!! Mene bi zanimalo dal u bolnicu treba nosit intranacionalni vjencani list? Bilo je vec rjec o tome,al nikako da nadem na kojoj stranici. A sad bi vec trebla bit spremna. Sluzni cep mi poceo od jucer ispadat i imam neke grceve vec dva dana..u petak sam bila na kontroli otvorena dva prsta i grlica skoro da i nema, pa bi to mozda moglo krenut..
Ivana meni je trebao internacionalni vjencani. Kod nas je funkcioniralo tako da se taj dan, kad se rodi beba u bolnici odradi prijava djeteta(tu ti je potreban). Zatim bolnica salje to u maticni ured ili kako se vec zove ne znam. Uglavno za par dana u tom uredu uzmes rodni list djeteta.
Ivana meni je trebao internacionalni vjencani. Kod nas je funkcioniralo tako da se taj dan, kad se rodi beba u bolnici odradi prijava djeteta(tu ti je potreban). Zatim bolnica salje to u maticni ured ili kako se vec zove ne znam. Uglavno za par dana u tom uredu uzmes rodni list djeteta.
Hvala! A mozda znas tko mi daje papir za poslodavca da uzimam 2 godine kod kuce?
Slavonka savjetujem ti da odaberes rodiliste i nazoves i najavis se jer tamo treba ispunit dosta papira pa sumnjam da ce ti biti do toga kad dodes sa trudovima. A i svabe vole neki red tako da bi im bilo draze da znaju da ces doc.
Znam jednu curu koja je rodila u esslingenu prosle godine pa cu ju pitat ako se hoce javit na forum da ti kaze kako i sta iz prve ruke
Sortiraj odgovore
Najstariji