Mira nisam ti za to sigurna ali ako placas obiteljsku sobu mislim da mozes bez problema. Ja kad sam bila u bolnici do nas je bila obiteljska soba i tata o starije dijete su stalno tu bili i po noci se mali cuo,ali provjeri negdje drugo svakako.
Hvala ti.. ma meni je više da smije doći u vizitu i kad rodim da vide bebu. Nek su dečki doma dok se ja upoznajem sa bebicom. Voljela bih se skoncentrirat na dojenje i odmaranje a ako mi stariji bude u bolnici misliti ću na njega sto i kako..
U posjetu moze doci sigurno. Makar je u nasoj bolnici tako da u bilo koje doba dana moze doc posjeta i bilo tko. Bas su mojoj cimerici dolazili muz i dvoje djece.
Slavonka ja ti zivim blize stuttgartu tako da ja u stuttgartu imam i doktore i sve i tamo sam i rodila. Babicu sam pocela trazit cim sam ostala trudna tj tamo negdje oko 14tt i jedva sam ju nasla. Tek negdje 20-ta me primila. Doktorici sam platila 110e i sve zivo mi pregleda svaki put. A ti posto si prosla 35tt imas pravo otici na pregled u bolnicu u kojoj si se prijavila za porod.
Mira sto se tice posjeta mi nismo imali obiteljsku sobu ali muz je bio sa mnom i bebom po cijele dane. Dosao bi oko 7 ujutro i bio do 9 navecer dok mali ne zaspe i dok ja ne idem spavat.
Ovaj put cemo morat uzet sobu jer nemamo sina kod koga ostavit i morat ce bit s nama i na porodu dok budem i u sobi kasnije.
Hvala curke na info. Ovdje gdje sam ja pise na vratima da su posjete od 15 do 18h eventualno te obiteljske sobe ako Imaju.. nisam bila na razgledavanju bolnice pa ne znam.. a vidjeti ću.. uskoro će to
Nije mi dr.rekla da se trebam prijavit negdje za bolnicu gdje cu ici roditi, onda sam pretpostavila da jednostavno odes u najblizu u rodis
Hoce.li sada biti problema oko toga?
Je li kasno sada za prijavit se ili?
Nije mi dr.rekla da se trebam prijavit negdje za bolnicu gdje cu ici roditi, onda sam pretpostavila da jednostavno odes u najblizu u rodis
Hoce.li sada biti problema oko toga?
Je li kasno sada za prijavit se ili?
Uvijek mozes doc u bolnicu rodit bilo koju nitko te nece odbit,al je bolje i ustvari u praksi da dodes prije i prijavise se gdje ti obave pregled i uzmu sve podatke,i naprave jos neke pretrage ako smatraju da ima potrebe.. bas se cudim da ti nije doktorica to spomenula

Pa da, nemogu vjerovat, u biti sto trebam.prvo napravit?
Da prvo telefonski nazovem i kazem u kojem.sam tj i ostalo i onda napravim termin ili da odem osobno?
I usput, je li netko rodio u bolnici u esslingenu?
Sad sam potpuno izgubljena 😓
Pa da, nemogu vjerovat, u biti sto trebam.prvo napravit?
Da prvo telefonski nazovem i kazem u kojem.sam tj i ostalo i onda napravim termin ili da odem osobno?
Ja sam iz Munchena i tamo smo u 26 tjednu zvali bolnicu i dobili termin u 32 tjednu za prvi pregled.. e sad mi smo veci grad pa je i veca guzva. Ti sutra nazovi,po meni bi to bilo najbolje pa ce ti oni dalje rec sto i kako!! Mene bi zanimalo dal u bolnicu treba nosit intranacionalni vjencani list? Bilo je vec rjec o tome,al nikako da nadem na kojoj stranici. A sad bi vec trebla bit spremna. Sluzni cep mi poceo od jucer ispadat i imam neke grceve vec dva dana..u petak sam bila na kontroli otvorena dva prsta i grlica skoro da i nema, pa bi to mozda moglo krenut..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji