Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2018. 18:36

Pandica 1805 otkada si ti ovdje? Trudnica? Imas li djece?...  

• pandica1805
    14. Travanj 2018. 19:05

Slavonka imam sina sad ce godinu dana i trudna sam ponovno 18 tjedana.
    Kako mislis ne rade dobro? Ja imam na svakom pregledu uzv i 3d a kasnije kad beba bude veca svaki put mi i 4d pokaze i otkucaje srcs pusti i sve. Rade mi sve moguce pretrage i ja sam pre zadovoljna za razliku od hr doktora. I super mi je sto ovdje sve napravi ginekolog a ne vozaju te po bolnicama i labosima za neke pretrage. 
    Ja idem kod nase dr.
    Jesi ti bas u esslingenu ili? 

• pandica1805
    14. Travanj 2018. 19:06

Nemoj se brinuti ako dr kaze da je sve uredu. Samo opusteno. Moj malac se rodio sa 2900 bio je tsko sicusan a sad je pravi momak od vec 14kg 

14. Travanj 2018. 19:35

Kod moje nikakav 3 d 4d,samo 3 uzv kako je u knjizici!
    Iako sam joj naglasila kako sam prosla.s prvom bebicom, uopce se ne trudi pojacano kontrolirati ovu trudnocu iako sada stomacic kasno za 2 tj
    Brine me jer je tako bilo u prvoj trudnoci i nije posteljica radila i lako moguce da he i sada tako a ona ne zeli provjeriti jesu li protoci dobri....
    Koja je tvoja gin i gdje?
    Ja sam iz Plochingena, ti?
    Jesi li rodila u Esslingenu i kako je tamo? 
    I nekogu uopce naci babicu, zvala preko 10 i sve zauzete.... strava
    Zato sam mislila otici kod neke nase po drugo.misljenje

14. Travanj 2018. 19:41

A i otkucaje srca tek sa 20 i nesto tjedana..
    .da mi bar ponudila nesto pa bih i platila, nije problem ali nista....
    Mene su u svakom.slucaju bolje kontrolirali u rh
    A.eto vamo ne bas... neznam, nisam pametna sto napravit

• Skocki5
    14. Travanj 2018. 20:30

Mira nisam ti za to sigurna ali ako placas obiteljsku sobu mislim da mozes bez problema. Ja kad sam bila u bolnici do nas je bila obiteljska soba i tata o starije dijete su stalno tu bili i po noci se mali cuo,ali provjeri negdje drugo svakako.

Mira2007
    14. Travanj 2018. 23:16

Skocki5

Mira nisam ti za to sigurna ali ako placas obiteljsku sobu mislim da mozes bez problema. Ja kad sam bila u bolnici do nas je bila obiteljska soba i tata o starije dijete su stalno tu bili i po noci se mali cuo,ali provjeri negdje drugo svakako.

Hvala ti.. ma meni je više da smije doći u vizitu i kad rodim da vide bebu. Nek su dečki doma dok se ja upoznajem sa bebicom. Voljela bih se skoncentrirat na dojenje i odmaranje a ako mi stariji bude u bolnici misliti ću na njega sto i kako.. 

• Skocki5
    15. Travanj 2018. 08:26

U posjetu moze doci sigurno. Makar je u nasoj bolnici tako da u bilo koje doba dana moze doc posjeta i bilo tko. Bas su mojoj cimerici dolazili muz i dvoje djece. 

• pandica1805
    15. Travanj 2018. 08:59

Slavonka ja ti zivim blize stuttgartu tako da ja u stuttgartu imam i doktore i sve i tamo sam i rodila. Babicu sam pocela trazit cim sam ostala trudna tj tamo negdje oko 14tt i jedva sam ju nasla. Tek negdje 20-ta me primila. Doktorici sam platila 110e i sve zivo mi pregleda svaki put. A ti posto si prosla 35tt imas pravo otici na pregled u bolnicu u kojoj si se prijavila za porod.
    Mira sto se tice posjeta mi nismo imali obiteljsku sobu ali muz je bio sa mnom i bebom po cijele dane. Dosao bi oko 7 ujutro i bio do 9 navecer dok mali ne zaspe i dok ja ne idem spavat.
    Ovaj put cemo morat uzet sobu jer nemamo sina kod koga ostavit i morat ce bit s nama i na porodu dok budem i u sobi kasnije. 

Mira2007
    15. Travanj 2018. 09:56

Hvala curke na info.  Ovdje gdje sam ja pise na vratima da su posjete od 15 do 18h eventualno te obiteljske sobe ako Imaju.. nisam bila na razgledavanju bolnice pa ne znam.. a vidjeti ću.. uskoro će to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.