Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2018. 09:04

Pozdrav svima!!!

Evo nova sam ovdje, ali sam vas pomalo pratila....
    Trebalo mi je dugo da uopce nadem ovakvu stranicu sa svima nama koji nisu iz njem... a ovdje zu hehe
    Ako tko ima iz okolice Esslingena bilo bi bas super da se javi...
    Imam oko sto pitanja.... trenutno sam u 35 tj trudnoce...
    Javite se ....

14. Travanj 2018. 12:36

I ako ima tko da je u 35 tj trudnoce, cisto radi usporedbe... i iskustva sa pregledima kod gin...
    I usput, nemoguce je naci babicu za poslije poroda... 

• pandica1805
    14. Travanj 2018. 17:29

Slavonka

Pozdrav svima!!!

Evo nova sam ovdje, ali sam vas pomalo pratila….
    Trebalo mi je dugo da uopce nadem ovakvu stranicu sa svima nama koji nisu iz njem… a ovdje zu hehe
    Ako tko ima iz okolice Esslingena bilo bi bas super da se javi…
    Imam oko sto pitanja…. trenutno sam u 35 tj trudnoce…
    Javite se ….

Evoo ja zivim blizu esslingena :) tocnije 10km od esslingena :) 

14. Travanj 2018. 18:35

Ajme super, lijepo je da ima nekoga u blizini.... 
    Jesi li trudnica? Evo ja u 35 tj i malo sam zabrinuta... bila neki dan na pregledu i bebica manja nego sto bi trebala biti-odnosno opseg stomacica...
    Dr.nije zabrinuta iako ja jesam s tim.da.sam u prvoj trudnoci isto tako prosla u hrv.pa sam bila u bolnici jer posteljica nije dobro radila
    ..
    A vamo, niti rade uzv kako treba ni ostalo
    ...
    Pa me zanimalo, znas li mozda neku "nasu" ginekologinju gdje bih mogla po drugo misljenje?

14. Travanj 2018. 18:36

Pandica 1805 otkada si ti ovdje? Trudnica? Imas li djece?...  

• pandica1805
    14. Travanj 2018. 19:05

Slavonka imam sina sad ce godinu dana i trudna sam ponovno 18 tjedana.
    Kako mislis ne rade dobro? Ja imam na svakom pregledu uzv i 3d a kasnije kad beba bude veca svaki put mi i 4d pokaze i otkucaje srcs pusti i sve. Rade mi sve moguce pretrage i ja sam pre zadovoljna za razliku od hr doktora. I super mi je sto ovdje sve napravi ginekolog a ne vozaju te po bolnicama i labosima za neke pretrage. 
    Ja idem kod nase dr.
    Jesi ti bas u esslingenu ili? 

• pandica1805
    14. Travanj 2018. 19:06

Nemoj se brinuti ako dr kaze da je sve uredu. Samo opusteno. Moj malac se rodio sa 2900 bio je tsko sicusan a sad je pravi momak od vec 14kg 

14. Travanj 2018. 19:35

Kod moje nikakav 3 d 4d,samo 3 uzv kako je u knjizici!
    Iako sam joj naglasila kako sam prosla.s prvom bebicom, uopce se ne trudi pojacano kontrolirati ovu trudnocu iako sada stomacic kasno za 2 tj
    Brine me jer je tako bilo u prvoj trudnoci i nije posteljica radila i lako moguce da he i sada tako a ona ne zeli provjeriti jesu li protoci dobri....
    Koja je tvoja gin i gdje?
    Ja sam iz Plochingena, ti?
    Jesi li rodila u Esslingenu i kako je tamo? 
    I nekogu uopce naci babicu, zvala preko 10 i sve zauzete.... strava
    Zato sam mislila otici kod neke nase po drugo.misljenje

14. Travanj 2018. 19:41

A i otkucaje srca tek sa 20 i nesto tjedana..
    .da mi bar ponudila nesto pa bih i platila, nije problem ali nista....
    Mene su u svakom.slucaju bolje kontrolirali u rh
    A.eto vamo ne bas... neznam, nisam pametna sto napravit

• Skocki5
    14. Travanj 2018. 20:30

Mira nisam ti za to sigurna ali ako placas obiteljsku sobu mislim da mozes bez problema. Ja kad sam bila u bolnici do nas je bila obiteljska soba i tata o starije dijete su stalno tu bili i po noci se mali cuo,ali provjeri negdje drugo svakako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani