Uh… ne znam o djecjim bolestima puno. Tvoj maleni je 5 godina pa ne znam. Moj je s godinu imao temperaturu i stalno je padala pa rasla i isto smo uzeli ibuprofen. Bili smo kod doktora i znam da je rekao ako traje dulje od 3 dana da ponovo dodemo. Upravo je onda proslo. Kod tvog traje dulje,ja bih jednostavno isla ponovo. Uostalom otkud zna da je gripa? Je li uzeo bris? Eh da to za tekucinu su i nama rekli,ako jede nije toliko bitno,bitno samo da pije sto vise.
Radio je bris na streptokok i to je bilo negativno.. zvala sam vec dva puta reko da dodemo danas oko 6 opet..sad je napokon pala temp nadam se da nece vise rast.. bas se mucimo... nije mi nikada imao tako dugo visoku temp.. da bitno je samo da puno piju kad su bolesni ..
Ja nisam imala isto sa Jakovom temperaturu duze od 3/4 dana on je sad tri godine star.. što nije to prije neka upala? Sretno i želim da brzo ozdravi
Hvala cure na savjetu. Zasad je sve dobro,pijem 3x dnevno magnezij i ne boli me. Bila sam kod doktorice i rekla je da je sve u redu. Nadam se da će tako biti i dalje.
Što se tiče zuba i zubara,i ja sam bila ovdje i nisam platila ništa. Na bočnim zubima su mi uradili plombu koju pokriva zdravstveno, samo nisam dobro razumjela koji materijal. I čišćenje sam platila 60 eura. Neko je napisao (zaboravila sam ime 😣) da IKK vrati 40 eura za to. Pa ako mi može objasniti kako to ide. I da ako vam treba kakav savjet mozda mogu pomoći. Ja sam zubar po zanimanju, došla tražiti sreću u Njemackoj. Sad sam još na kursu ali kroz godinu, dvije nadam se poslu ovdje. 😁
Joa jedno pitanje. Imate li preporuku za kolica? Koja vi imate? Koliko ste platili?
Hvala cure na savjetu. Zasad je sve dobro,pijem 3x dnevno magnezij i ne boli me. Bila sam kod doktorice i rekla je da je sve u redu. Nadam se da će tako biti i dalje.
Što se tiče zuba i zubara,i ja sam bila ovdje i nisam platila ništa. Na bočnim zubima su mi uradili plombu koju pokriva zdravstveno, samo nisam dobro razumjela koji materijal. I čišćenje sam platila 60 eura. Neko je napisao (zaboravila sam ime 😣) da IKK vrati 40 eura za to. Pa ako mi može objasniti kako to ide. I da ako vam treba kakav savjet mozda mogu pomoći. Ja sam zubar po zanimanju, došla tražiti sreću u Njemackoj. Sad sam još na kursu ali kroz godinu, dvije nadam se poslu ovdje. 😁
Joa jedno pitanje. Imate li preporuku za kolica? Koja vi imate? Koliko ste platili?
Meni je AOK prosle godine isto vratila novce,pola iznosa. Nije nikakav problem. U ordinaciji dobijes racun,platis i taj racun odneses na kasu i oni ti onda uplate.
To ciscenje koje si platila je vjerojatno "veliko" ciscenje koje traje oko sat vremena,zar ne? Ono "manje" placa kasa kompletno i mozes ga radit 2x godisnje.
Ja sam evo prosli tjedan bila kod zubara pa me podsjetili na te detaljcice. Pogledali su mi zube i rekli da mi nije potrebno to sto se placa,ovo manje je dovoljno.
Pisala sam o mojim problemima s mostom. dok vjestak ne odredi sta ce bit,rjesavamo "konzervativu" Odmah su mi htjeli donju sedmicu radit, a ja se isprepadala mandibularke ko vraga. Plexus anestezija mi je neugodna, a mandibularka uzasna,a opet bez anestezije nikako ne mogu.
Mi smo kupili kolica preko oglasnika. Ja sam vidjela jedna,nikakva poznata marka,jako su mi se dopala jer imaju velike kotace koji se pumpaju kao na biciklu plus federe. Milina ih je vozit. U tom kompletu bilo je jos i jaje i Buggy i sve smo platili 300 eur.
Ja sam našla My junior 3u1 Kinderwagen i koštaju 400eu apsolutno sve što ti treba dobiješ i za sad nisam online nasla nijedna za te novce a da sve ima. Proizvodnja Aachen i mogu se doći vidjeti tko je tamo jer tamo im je jedini ducan.. nasla sam ih preko Amazona i dobar im je Bewertung .. mislim ih naručiti krajem 4 mj.. kad tebi trebaju?
https://my-junior.com/de/ evo link ..
ja bi uzela JUNIOR® MIYO DENIM EDITION
Sta mislite?
Meni je AOK prosle godine isto vratila novce,pola iznosa. Nije nikakav problem. U ordinaciji dobijes racun,platis i taj racun odneses na kasu i oni ti onda uplate.
To ciscenje koje si platila je vjerojatno "veliko" ciscenje koje traje oko sat vremena,zar ne? Ono "manje" placa kasa kompletno i mozes ga radit 2x godisnje.
Ja sam evo prosli tjedan bila kod zubara pa me podsjetili na te detaljcice. Pogledali su mi zube i rekli da mi nije potrebno to sto se placa,ovo manje je dovoljno.
Pisala sam o mojim problemima s mostom. dok vjestak ne odredi sta ce bit,rjesavamo "konzervativu" Odmah su mi htjeli donju sedmicu radit, a ja se isprepadala mandibularke ko vraga. Plexus anestezija mi je neugodna, a mandibularka uzasna,a opet bez anestezije nikako ne mogu.
Mi smo kupili kolica preko oglasnika. Ja sam vidjela jedna,nikakva poznata marka,jako su mi se dopala jer imaju velike kotace koji se pumpaju kao na biciklu plus federe. Milina ih je vozit. U tom kompletu bilo je jos i jaje i Buggy i sve smo platili 300 eur.
Stvarno nemam pojma kakvo čišćenje je bilo. Ne znam da postoji malo i veliko. Znam sta je radila pa mi je sve bilo jasno, ali nisam znala da to tako dijele. Tad bas nisam dobro ni razumjela sve, ali mislim da mi niko nista nije napominjao. 😁 Da, nažalost ne možeš ništa bez anestezije.
Mira2007 Sviđaju mi se ta tvoja kolica. 😊 Bas sam takva slična vidjela u Baby One i svidjela su mi se. Moram malo bolje proučiti taj sajt,mozda nađem nešto. A ne znam do kad mi trebaju, meni je termin 26.7. Pa mislim da bi ih trebala imati najkasnije u 5 mjesecu.
Piše da stižu za 2/3 dana pa si mislim naručiti desetak dana prije poroda zbog novaca. Termin mi je 4.5. Meni se isto jako sviđaju ali eto nemaš gdje otići vidjeti da bi čovjek bio siguran :/ :)
Ovih dana sam saznala da mi tuku porez na Elternzeitgeld.. mamicu im njihovu.. na tih bijednih 300eu
Baš sam se razočarala i ovako nam puno uzimaju pa me bas zanima jer imamo koga ovdje da je Steuerberater?
Piše da stižu za 2/3 dana pa si mislim naručiti desetak dana prije poroda zbog novaca. Termin mi je 4.5. Meni se isto jako sviđaju ali eto nemaš gdje otići vidjeti da bi čovjek bio siguran :/ :)
Ovih dana sam saznala da mi tuku porez na Elternzeitgeld.. mamicu im njihovu.. na tih bijednih 300eu
Baš sam se razočarala i ovako nam puno uzimaju pa me bas zanima jer imamo koga ovdje da je Steuerberater?
Mire jesi sigurna da uzimaju porez na elterngeld jer meni je na AOK reklo da je elterngeld kindergeld i muttershutzgeld neoporezivo..i sve sta je ispod 450eura je neoporezivo meni je silo muttershutzgeld za prvih 6tjedana 567eura i nista poreza na to nije uzelo tako da mislim da imas krivu informaciju
Mi smo dobili obračun poreza za cijelu godinu na kojoj piše da uzimaju za mene porez.. Muz ih je zvao u Finanzamt i rekli su da to sto ću primiti od 5 mj će mi oporeziti.. meni to nikako nije jasno .. tražio je termin da mu objasne jer ga i oporezuju duplo , Njemačka uzima 100 posto ali ne.. gospodine možemo pričati preko tlf ne trebate dolaziti .. pa majke ti 😒
Sortiraj odgovore
Najstariji