Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MM2245
    03. Ožujak 2018. 09:36

Muz mi je iz Gruda. :)

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

• upitnik
    03. Ožujak 2018. 11:09

Super 😊 Onda sigurno imas dobrog muza 😂

• MM2245
    03. Ožujak 2018. 20:15

Ma nego sto. :)

Skocki5, otkud si ti tocno?

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

• Skocki5
    03. Ožujak 2018. 22:04

Istocna Hercegovina, nedaleko od Capljine:)

• MM2245
    04. Ožujak 2018. 09:30

Znaci ima nas bome. :)

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

Mira2007
    06. Ožujak 2018. 09:51

Zenskice.. ima li koja popis neki aktualni sto sve kupiti za bebu? Za recimo prvih mjesec dana. Količinski recimo bodiji itd. 
    Jucer sam shvatila da imam samo dva bodija i sad me lagano uhvatila panika hocu li sve stići s obzirom da sve teze hodam i trbuh me nesto boli svakodnevno :/
    Isto tako ako moze netko napisati gdje se sve mogu prijaviti tipa kao u hr dm i Muller
    Hvala unaprijed :*

• ivaanaaa
    06. Ožujak 2018. 14:54

Mira2007

Zenskice.. ima li koja popis neki aktualni sto sve kupiti za bebu? Za recimo prvih mjesec dana. Količinski recimo bodiji itd.
    Jucer sam shvatila da imam samo dva bodija i sad me lagano uhvatila panika hocu li sve stići s obzirom da sve teze hodam i trbuh me nesto boli svakodnevno :/
    Isto tako ako moze netko napisati gdje se sve mogu prijaviti tipa kao u hr dm i Muller
    Hvala unaprijed :*

Sto se tice nekih baby clanstva ja sam clan rosmana i dm..za druge neznam, al sigurno se moze i u mulleru... a sto se tice bodija i ostalnih stvari  to svatko po svome.. osobno ja imam 10 bodica broj 50 i 20 komada 56 dugih rukava . 20 komada tetrapelena.. 30 komada gazica za brisanje.. jedno 10 odjelca onako u komadu, ti su mi se pokazali najprakticniji.. carapice, 10 kom hlacica. jastuk- deku za nosenje bebe..ja sam kupila i bocice za AD uslucaju da ce trebat..  2 dude varalice..sterilne gaze za pupak... 

• Minamarina1313
    06. Ožujak 2018. 15:11

Mire2007 ne sumnjam ja u tebe kupis svega pomalo iza lako uzet bebe to prerastu a i znas i sama da su ovdje ducani za opremit bebu katastrofa za naci ja sam osobno najvise u Lidlu i Kiku mogla naci bodije gaze kompletice jos meni gore jer neznamo spol a u ducanima sve rozo ili plavo hahah..sta se tice tih clanstava ti si isto kao i ja ako se nevaram Lindau kreis ja sam isla u Dm oni to ovdje nemaju tih clanstava za mame ili.bebe malo me zacudilo.to a u Müller a nisam iskreno ni pitala ionako sam sve spremila i kupila i cekam

• ivaanaaa
    06. Ožujak 2018. 15:29

Mi ovdje u Munchenu imamo puno ducana za bebace samo treba para hahah... 

• Minamarina1313
    06. Ožujak 2018. 16:19

Hahhaha para treba svagdi i sa ducanima i bez njih ahahah...al evo ovdje stvarno lose u manjim gradovima tu di smo mi je turizam jak i svi ti neki butizi sta imaju su bome meni preskupi ali sta se moze tako je kako je

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani