Znaci ima nas bome. :)
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Zenskice.. ima li koja popis neki aktualni sto sve kupiti za bebu? Za recimo prvih mjesec dana. Količinski recimo bodiji itd.
Jucer sam shvatila da imam samo dva bodija i sad me lagano uhvatila panika hocu li sve stići s obzirom da sve teze hodam i trbuh me nesto boli svakodnevno :/
Isto tako ako moze netko napisati gdje se sve mogu prijaviti tipa kao u hr dm i Muller
Hvala unaprijed :*
Zenskice.. ima li koja popis neki aktualni sto sve kupiti za bebu? Za recimo prvih mjesec dana. Količinski recimo bodiji itd.
Jucer sam shvatila da imam samo dva bodija i sad me lagano uhvatila panika hocu li sve stići s obzirom da sve teze hodam i trbuh me nesto boli svakodnevno :/
Isto tako ako moze netko napisati gdje se sve mogu prijaviti tipa kao u hr dm i Muller
Hvala unaprijed :*
Sto se tice nekih baby clanstva ja sam clan rosmana i dm..za druge neznam, al sigurno se moze i u mulleru... a sto se tice bodija i ostalnih stvari to svatko po svome.. osobno ja imam 10 bodica broj 50 i 20 komada 56 dugih rukava . 20 komada tetrapelena.. 30 komada gazica za brisanje.. jedno 10 odjelca onako u komadu, ti su mi se pokazali najprakticniji.. carapice, 10 kom hlacica. jastuk- deku za nosenje bebe..ja sam kupila i bocice za AD uslucaju da ce trebat.. 2 dude varalice..sterilne gaze za pupak...
Mire2007 ne sumnjam ja u tebe kupis svega pomalo iza lako uzet bebe to prerastu a i znas i sama da su ovdje ducani za opremit bebu katastrofa za naci ja sam osobno najvise u Lidlu i Kiku mogla naci bodije gaze kompletice jos meni gore jer neznamo spol a u ducanima sve rozo ili plavo hahah..sta se tice tih clanstava ti si isto kao i ja ako se nevaram Lindau kreis ja sam isla u Dm oni to ovdje nemaju tih clanstava za mame ili.bebe malo me zacudilo.to a u Müller a nisam iskreno ni pitala ionako sam sve spremila i kupila i cekam
Mi ovdje u Munchenu imamo puno ducana za bebace samo treba para hahah...
Hahhaha para treba svagdi i sa ducanima i bez njih ahahah...al evo ovdje stvarno lose u manjim gradovima tu di smo mi je turizam jak i svi ti neki butizi sta imaju su bome meni preskupi ali sta se moze tako je kako je
Eh da je meni koja od vas blizu...imam robice,a ne mislim imat vise djece. Kod prvog sam nakupovala svega,neke stvari nije ni jednom obukao.
Bas sam se rjesila pumpe za izdajanje preko oglasa pa sam toj mami jos poklonila neotvorene bocice od NUK, neotvorene varalice i jos krema. Po meni je najgore iz ovog iskustva kupovanje unaprijed. Potrosis novce pa na kraju poklanjas.
Kupite nesto kad vam zatreba,eto imom srecu da nismo u pustinji ;))))
Mire2007 ne sumnjam ja u tebe kupis svega pomalo iza lako uzet bebe to prerastu a i znas i sama da su ovdje ducani za opremit bebu katastrofa za naci ja sam osobno najvise u Lidlu i Kiku mogla naci bodije gaze kompletice jos meni gore jer neznamo spol a u ducanima sve rozo ili plavo hahah..sta se tice tih clanstava ti si isto kao i ja ako se nevaram Lindau kreis ja sam isla u Dm oni to ovdje nemaju tih clanstava za mame ili.bebe malo me zacudilo.to a u Müller a nisam iskreno ni pitala ionako sam sve spremila i kupila i cekam
Ma joj.. ja sam pain in the ass i volim sve sama obavljati pa nebi da mi za dijete nešto fali da se moram na druge oslanjati.. :D .. odi na Muller internet stranicu tako sam napravila i u hr sa prvom bebom pa dobiješ kod njih popust svega što ti treba za bebu kad se rodi.. jeftinije su i pelene i maramice i tako sve neke stvari pa zašto ne.. i dobiješ taj paket samo nisam znala za dm i rossmann i gdje bi se mogla još prijaviti 😀 .. Ivanaaa hvala ti tako sam nešto i ja mislila otprilike samo neću ništa 50br jer mi je i prvi sin bio 52 kad se rodio a za mj narastao 7cm i dan danas raste ko gljiva .. gazica za brisanje? Gdje da to kupim? Nisam sigurna što je to.. jel to kao vata kockasto što ima u mileru za kupiti?? 😅
Eh da je meni koja od vas blizu…imam robice,a ne mislim imat vise djece. Kod prvog sam nakupovala svega,neke stvari nije ni jednom obukao.
Bas sam se rjesila pumpe za izdajanje preko oglasa pa sam toj mami jos poklonila neotvorene bocice od NUK, neotvorene varalice i jos krema. Po meni je najgore iz ovog iskustva kupovanje unaprijed. Potrosis novce pa na kraju poklanjas.
Kupite nesto kad vam zatreba,eto imom srecu da nismo u pustinji ;))))
Joj draga mi nažalost ko da jesmo u pustinji hihi.. Ali snalazimo se a kao što rekoh gore ne volim prepustiti stvari drugima
Jojj ja da sam doma meni bi sestra rodice prije sve proslijedile al ev di sam i kud sam jos se otac sad razbolio nece mi moci ni doci tako da smo.sve sami jos nam prvo dijete i jedino sta imam je ova stranica jer jedino tu mogu dobit odgovore jer nikog nemogu pitat jer su sada svi nerozni i po bolnici a ja imam svaki dan rodit i jos cu kako je stanje iz rodilista pravac na avion otic..sta se tice Müllera ev muz taman gleda na njihovoj str ima kaze samo neki popust od 5 eura al oticu upitat bas u Dm sam bila i da oni to nemaju ma ludo sve kazem svaki grad za sebe strasnoo gore od pustinje..
Sortiraj odgovore
Najstariji