Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Skocki5
    09. Ožujak 2018. 14:53

Pozdrav zene, i rossmann ima tu aplikaciju s popustima.
    Vi koje ste tu malo duze,sjecate se mozda da sam bila na cuvanju trudnoce prosle godine od 9.4.-12.4. Prekjucer mi je dosao racun da trebam platit ta 4 dana po 10€, znam da nije puno,ali nakon skoro godinu dana?je li imao tko slicno iskustvo?

• Skocki5
    09. Ožujak 2018. 14:54

Racun je poslao ikk,ne bolnica:/

• ivaanaaa
    09. Ožujak 2018. 15:01

Neznam iz osobnog iskustva ali necudim se nista.. neke moje kolegice koje imaju ikk placaju vise nego ja u AOK..  stim da smo i mi recimo platili operaciju kranjika i polipa te usi kod dijeteta, dok jedni drugi prijatelji isto to nisu platili ni centa... to mi tu nije nikada bilo jasno kako to funkcionira.. znam samo da dosta ovisi o tome sto pise u papirima, dijagnoze i tako to..

• Minamarina1313
    09. Ožujak 2018. 17:06

Meni je muz bio na operaciji i bio je 4 dana u bolnici i cim je izasa dosa je racun od 40€ koji smo platili osigurani smo na AOK..isto tako ja svako drugi ultrazvuk placam 25€ a nemam ni jedne slike od bebe sve je moguce sve oni mogu

Mira2007
    09. Ožujak 2018. 18:09

Ninche9 puna si korisnih informacija :* 
    Skocki poslali su ti račun nakon svih obrada rekla bih. Mi smo u aok i iskreno, do sad nisam platila skoro ništa. Tipa ultrazvuk  a radim ga na svakom pregledu.. ctg i tako dalje ..radila sam čak i MR glave hitno te MR noge (dobila za 4 dana termin) te sva pomagala za hodanje (stake i malu čizmicu besplatno) .. liječili su mi zub te sam dobila dvije bijele plombe .  Znaci stvarno svega je bilo. Ono što sam platila je krankenwagen 10eu kad je sin progutao cavao ( da, dobro ste pročitali ČAVAO).. tak da ne znam kako funkcionira zdravstvo ali meni se aok pokazao super

Ninche9
    09. Ožujak 2018. 21:33

Meni su 2 bojele blombice uzele 110€.. isto imam AOK 

Mira2007
    09. Ožujak 2018. 22:27

Ninche9

Aj ga sad znaj 🤔

• Ti92
    09. Ožujak 2018. 22:55

Pozdrav svima, ne mogu vam ništa pametno savjetovati pa uglavnom samo čitam i nista ne pišem.😀 Ja dolazim iz Bosne. Živim u Oberstenfeldu 15-20km od Heilbronna. Imam 25 godina,ovo nam je prva beba i sad sam u 20 nedjelji trudnoće.
    Da li je neka od vas imala lažne trudove već u 20 nedjelji trudnoće? Prošli četvrtak sam bila na pregledu i rekla doktorici da osjetim grčeve. I ona je rekla da je sve u redu, da se ne otvaram i da pijem magnezij. Ali sinoć me takav jedan grč probudio i danas opet sam osjetila. Kao da mi se sa lijeve strane maternica počne stiskati. Čitala sam na internetu da se lažne kontrakcije javljaju pred kraj trudnoće i da ne bole. Sad ja nemam pojma sta je ovo. 😕 Da li to može naškoditi? 

larimara
    10. Ožujak 2018. 01:41

Ninche9

Uh!!! To i mene ceka. Ne znam sta nude za alternativu ako amalgam na straznje zube ne stavljaju? Zna li tko?
    Mene ceka i novi most. Pukao mi je ovaj koji imam u garancijskom roku (2godine). Problem je sto onda moras ici onome koji je to radio. Moj doktor je u meduvremenu prodao ordinaciju pa me sad AOK salje svom vjestaku koji ce procijeniti da li je polomljeni most greska zubara. U tom slucaju novi bi radio drugi doktor,a ne bih morala platit. Kakve sam srece,jos cu morat platit par stotina...

• ivaanaaa
    10. Ožujak 2018. 08:23

Ti92

Pozdrav svima, ne mogu vam ništa pametno savjetovati pa uglavnom samo čitam i nista ne pišem.😀 Ja dolazim iz Bosne. Živim u Oberstenfeldu 15-20km od Heilbronna. Imam 25 godina,ovo nam je prva beba i sad sam u 20 nedjelji trudnoće.
    Da li je neka od vas imala lažne trudove već u 20 nedjelji trudnoće? Prošli četvrtak sam bila na pregledu i rekla doktorici da osjetim grčeve. I ona je rekla da je sve u redu, da se ne otvaram i da pijem magnezij. Ali sinoć me takav jedan grč probudio i danas opet sam osjetila. Kao da mi se sa lijeve strane maternica počne stiskati. Čitala sam na internetu da se lažne kontrakcije javljaju pred kraj trudnoće i da ne bole. Sad ja nemam pojma sta je ovo. 😕 Da li to može naškoditi?

Ja sam pocela osjecati rano kontrakcije, trbuh mi se grcio bio i tvrd .. isto tako oko 20 tjedna..povecali mi magneziji i mirovanje..ne strogo, al tipa nista ne dizat malo hodat pa lezanje i evo me u 34 tjednu sve ok.. stim da sam ja vise manje u lezecem polozaju, al to vise zbog drugih problema tj .vaginalnih vena... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.