Pozdrav zene, i rossmann ima tu aplikaciju s popustima.
Vi koje ste tu malo duze,sjecate se mozda da sam bila na cuvanju trudnoce prosle godine od 9.4.-12.4. Prekjucer mi je dosao racun da trebam platit ta 4 dana po 10€, znam da nije puno,ali nakon skoro godinu dana?je li imao tko slicno iskustvo?
Neznam iz osobnog iskustva ali necudim se nista.. neke moje kolegice koje imaju ikk placaju vise nego ja u AOK.. stim da smo i mi recimo platili operaciju kranjika i polipa te usi kod dijeteta, dok jedni drugi prijatelji isto to nisu platili ni centa... to mi tu nije nikada bilo jasno kako to funkcionira.. znam samo da dosta ovisi o tome sto pise u papirima, dijagnoze i tako to..
Meni je muz bio na operaciji i bio je 4 dana u bolnici i cim je izasa dosa je racun od 40€ koji smo platili osigurani smo na AOK..isto tako ja svako drugi ultrazvuk placam 25€ a nemam ni jedne slike od bebe sve je moguce sve oni mogu
Ninche9 puna si korisnih informacija :*
Skocki poslali su ti račun nakon svih obrada rekla bih. Mi smo u aok i iskreno, do sad nisam platila skoro ništa. Tipa ultrazvuk a radim ga na svakom pregledu.. ctg i tako dalje ..radila sam čak i MR glave hitno te MR noge (dobila za 4 dana termin) te sva pomagala za hodanje (stake i malu čizmicu besplatno) .. liječili su mi zub te sam dobila dvije bijele plombe . Znaci stvarno svega je bilo. Ono što sam platila je krankenwagen 10eu kad je sin progutao cavao ( da, dobro ste pročitali ČAVAO).. tak da ne znam kako funkcionira zdravstvo ali meni se aok pokazao super
Meni su 2 bojele blombice uzele 110€.. isto imam AOK
Aj ga sad znaj 🤔
Pozdrav svima, ne mogu vam ništa pametno savjetovati pa uglavnom samo čitam i nista ne pišem.😀 Ja dolazim iz Bosne. Živim u Oberstenfeldu 15-20km od Heilbronna. Imam 25 godina,ovo nam je prva beba i sad sam u 20 nedjelji trudnoće.
Da li je neka od vas imala lažne trudove već u 20 nedjelji trudnoće? Prošli četvrtak sam bila na pregledu i rekla doktorici da osjetim grčeve. I ona je rekla da je sve u redu, da se ne otvaram i da pijem magnezij. Ali sinoć me takav jedan grč probudio i danas opet sam osjetila. Kao da mi se sa lijeve strane maternica počne stiskati. Čitala sam na internetu da se lažne kontrakcije javljaju pred kraj trudnoće i da ne bole. Sad ja nemam pojma sta je ovo. 😕 Da li to može naškoditi?
Meni su 2 bojele blombice uzele 110€.. isto imam AOK
Uh!!! To i mene ceka. Ne znam sta nude za alternativu ako amalgam na straznje zube ne stavljaju? Zna li tko?
Mene ceka i novi most. Pukao mi je ovaj koji imam u garancijskom roku (2godine). Problem je sto onda moras ici onome koji je to radio. Moj doktor je u meduvremenu prodao ordinaciju pa me sad AOK salje svom vjestaku koji ce procijeniti da li je polomljeni most greska zubara. U tom slucaju novi bi radio drugi doktor,a ne bih morala platit. Kakve sam srece,jos cu morat platit par stotina...
Pozdrav svima, ne mogu vam ništa pametno savjetovati pa uglavnom samo čitam i nista ne pišem.😀 Ja dolazim iz Bosne. Živim u Oberstenfeldu 15-20km od Heilbronna. Imam 25 godina,ovo nam je prva beba i sad sam u 20 nedjelji trudnoće.
Da li je neka od vas imala lažne trudove već u 20 nedjelji trudnoće? Prošli četvrtak sam bila na pregledu i rekla doktorici da osjetim grčeve. I ona je rekla da je sve u redu, da se ne otvaram i da pijem magnezij. Ali sinoć me takav jedan grč probudio i danas opet sam osjetila. Kao da mi se sa lijeve strane maternica počne stiskati. Čitala sam na internetu da se lažne kontrakcije javljaju pred kraj trudnoće i da ne bole. Sad ja nemam pojma sta je ovo. 😕 Da li to može naškoditi?
Ja sam pocela osjecati rano kontrakcije, trbuh mi se grcio bio i tvrd .. isto tako oko 20 tjedna..povecali mi magneziji i mirovanje..ne strogo, al tipa nista ne dizat malo hodat pa lezanje i evo me u 34 tjednu sve ok.. stim da sam ja vise manje u lezecem polozaju, al to vise zbog drugih problema tj .vaginalnih vena...
Sortiraj odgovore
Najstariji