E sad sam nasla i za dm.. ideš na services und mehr i tamo gore pise glucks kind I kad to stisneš onda kostenlos registrieren :)))
A ona baba meni da oni to nedaju vise rekla sad cu i tu se prijavit Müller sam obavila e bas ti hvala ja ko malo.dite razveselila se sva hahah..docemo na kavu kad zatopli taman da vozamo kolica haha
E sad sam nasla i za dm.. ideš na services und mehr i tamo gore pise glucks kind I kad to stisneš onda kostenlos registrieren :)))
A ona baba meni da oni to nedaju vise rekla sad cu i tu se prijavit Müller sam obavila e bas ti hvala ja ko malo.dite razveselila se sva hahah..docemo na kavu kad zatopli taman da vozamo kolica haha
Da te jos upitam ispunila sam ovaj Dm a to sve i doslo mi je da cu dobit 20 kupona po 20% nema nikakvog paketa..a sta se ovog Müller tice nisam se mogla prijavit jer traze spol bebe koju neznamo i datum tocan rodenja dali mogu to ispunit kad rodim
Da te jos upitam ispunila sam ovaj Dm a to sve i doslo mi je da cu dobit 20 kupona po 20% nema nikakvog paketa..a sta se ovog Müller tice nisam se mogla prijavit jer traze spol bebe koju neznamo i datum tocan rodenja dali mogu to ispunit kad rodim i to neki bezveze kuponi nista korisno bar meni
Doći ćemo i mi vama nismo priko svijeta kako se kaze mi imamo vrt pa ćemo i roštilj bacit ;)
A mislim da možeš sigurno po sjećanju mi je iz hr da se moglo i kad se beba rodi .. ja sam se sad isto krenula prijaviti na dm pa ne znam kako ide a sto god da daju dobro će doci .. makar i popust 20% ;)
Narica123 ja ti ne znam ništa u vezi dojenja ali ja osobno bi dala bebici.. 0 poštujem svačije mišljenje ali bi radila po svojoj savjesti .. lako se kasnije prilagoditi i beba tebi i ti njoj.. na kraju krajeva i moj sin je imao grceve i plakala sam s njime i možda bebica hoće cicu kao utjehu
Moze naravno bice nam drago..a nije to ko u Hr izgleda al dobro sta je tu je potrosit cu nesto
A ja sam tocno kako si mi rekla upisala tamo podatke i stiskala za dalje i dosa mi e mail i to je to
A ja sam tocno kako si mi rekla upisala tamo podatke i stiskala za dalje i dosa mi e mail i to je to
Evo i ja se prijavila u dm .. piše nešto Geburtstag geschenk Pa možda nešto i dobijemo.. nego čitam ovdje na njihovoj stranici da nam treba u bolnicu Heiratsurkunde i Familienstammbuch .. kaj to je? 🙄😌
A meni nije izbacilo taj Geburstag geschenk..a da to ti je vjencani list ja sam pitala na obilasku znaci treba vjencani list i rodni listovi tebe i supruga ti i to sve internacijonalni moraju bit..tako je meni reklo u bolnici
A meni nije izbacilo taj Geburstag geschenk..a da to ti je vjencani list ja sam pitala na obilasku znaci treba vjencani list i rodni listovi tebe i supruga ti i to sve internacijonalni moraju bit..tako je meni reklo u bolnici..uglavnom ako budes birala bolnicu dat ce ti termin za obilazak i upitaj sve sta te zanima..npr ja sam sve kupila za bolnicu i torbu davno spremila ali et na kraju nista netreba kupovat moras samo ponijet svoju higijenu i odjecu u kojoj zelis bit i te dokumente..nikakve uloske nikakve jednokratne gacice nikakve boce za bebu pelene nista to netreba nosit
A meni nije izbacilo taj Geburstag geschenk..a da to ti je vjencani list ja sam pitala na obilasku znaci treba vjencani list i rodni listovi tebe i supruga ti i to sve internacijonalni moraju bit..tako je meni reklo u bolnici
E super hvala ti.. mislim da se to podrazumijeva jer su pitali za dan rođenja i tamo sam vidjela da tako nešto pise a sad mi se već sve muti di sam što vidjela
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji