Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minamarina1313
    06. Ožujak 2018. 19:25

Mira2007

E sad sam nasla i za dm.. ideš na services und mehr i tamo gore pise glucks kind I kad to stisneš onda kostenlos registrieren :)))

A ona baba meni da oni to nedaju vise rekla sad cu i tu se prijavit Müller sam obavila e bas ti hvala ja ko malo.dite razveselila se sva hahah..docemo na kavu kad zatopli taman da vozamo kolica haha

• Minamarina1313
    06. Ožujak 2018. 19:44

Minamarina1313

Mira2007

E sad sam nasla i za dm.. ideš na services und mehr i tamo gore pise glucks kind I kad to stisneš onda kostenlos registrieren :)))

A ona baba meni da oni to nedaju vise rekla sad cu i tu se prijavit Müller sam obavila e bas ti hvala ja ko malo.dite razveselila se sva hahah..docemo na kavu kad zatopli taman da vozamo kolica haha

Da te jos upitam ispunila sam ovaj Dm a to sve i doslo mi je da cu dobit 20 kupona po 20% nema nikakvog paketa..a sta se ovog Müller tice nisam se mogla prijavit jer traze spol bebe koju neznamo i datum tocan rodenja dali mogu to ispunit kad rodim 

• Minamarina1313
    06. Ožujak 2018. 19:46

Minamarina1313

Minamarina1313

Mira2007

Da te jos upitam ispunila sam ovaj Dm a to sve i doslo mi je da cu dobit 20 kupona po 20% nema nikakvog paketa..a sta se ovog Müller tice nisam se mogla prijavit jer traze spol bebe koju neznamo i datum tocan rodenja dali mogu to ispunit kad rodim i to neki bezveze kuponi nista korisno bar meni

Mira2007
    06. Ožujak 2018. 19:57

Minamarina1313

Mira2007

Doći ćemo i mi vama nismo priko svijeta kako se kaze mi imamo vrt pa ćemo i roštilj bacit ;) 
    A mislim da možeš sigurno po sjećanju mi je iz hr da se moglo i kad se beba rodi .. ja sam se sad isto krenula prijaviti na dm pa ne znam kako ide a sto god da daju dobro će doci .. makar i popust 20% ;) 
    Narica123 ja ti ne znam ništa u vezi dojenja ali ja osobno bi dala bebici.. 0 poštujem svačije mišljenje ali bi radila po svojoj savjesti .. lako se kasnije prilagoditi i beba tebi i ti njoj.. na kraju krajeva i moj sin je imao grceve i plakala sam s njime i možda bebica hoće cicu kao utjehu 

• Minamarina1313
    06. Ožujak 2018. 20:05

Moze naravno bice nam drago..a nije to ko u Hr izgleda al dobro sta je tu je potrosit cu nesto 

• Minamarina1313
    06. Ožujak 2018. 20:06

A ja sam tocno kako si mi rekla upisala tamo podatke i stiskala za dalje i dosa mi e mail i to je to

Mira2007
    06. Ožujak 2018. 20:26

Minamarina1313

A ja sam tocno kako si mi rekla upisala tamo podatke i stiskala za dalje i dosa mi e mail i to je to

Evo i ja se prijavila u dm .. piše nešto Geburtstag geschenk Pa možda nešto i dobijemo.. nego čitam ovdje na njihovoj stranici da nam treba u bolnicu Heiratsurkunde i Familienstammbuch  .. kaj to je? 🙄😌

• Minamarina1313
    06. Ožujak 2018. 20:37

A meni nije izbacilo taj Geburstag geschenk..a da to ti je vjencani list ja sam pitala na obilasku znaci treba vjencani list i rodni listovi tebe i supruga ti i to sve internacijonalni moraju bit..tako je meni reklo u bolnici

• Minamarina1313
    06. Ožujak 2018. 20:51

Minamarina1313

A meni nije izbacilo taj Geburstag geschenk..a da to ti je vjencani list ja sam pitala na obilasku znaci treba vjencani list i rodni listovi tebe i supruga ti i to sve internacijonalni moraju bit..tako je meni reklo u bolnici..uglavnom ako budes birala bolnicu dat ce ti termin za obilazak i upitaj sve sta te zanima..npr ja sam sve kupila za bolnicu i torbu davno spremila ali et na kraju nista netreba kupovat moras samo ponijet svoju higijenu i odjecu u kojoj zelis bit i te dokumente..nikakve uloske nikakve jednokratne gacice nikakve boce za bebu pelene nista to netreba nosit

Mira2007
    06. Ožujak 2018. 20:54

Minamarina1313

A meni nije izbacilo taj Geburstag geschenk..a da to ti je vjencani list ja sam pitala na obilasku znaci treba vjencani list i rodni listovi tebe i supruga ti i to sve internacijonalni moraju bit..tako je meni reklo u bolnici

E super hvala ti.. mislim da se to podrazumijeva jer su pitali za dan rođenja i tamo sam vidjela da tako nešto pise a sad mi se već sve muti di sam što vidjela

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani