On ima potvrdu od poslodavca za Elternzeit.
Znaci, mora isto kao i ja ispuniti Antrag za Elterngeld?
Posto je beba rodjena 12.10. a rodni list jos cekamo onda najranije u pon.
Da, nek ispuni taj zahtjev. U krajnjem slucaju kontakirajte L Bank, oni imaju besplatnu telefonsku liniju a zaduzeni su za isplatu novca tokom porodiljnog.
Zene kako ste, usutile ste se 😁
Moze li neka od vas napisati kad je i koliko cesto osjecala menstrualne bolove u 9. Mj trudnoce i koliko prije poroda...ja vec para dana recimo po dva puta na dan to osjecam najvise kad hodam malo duze ili navece kad lezim...nije da to boli sad ali eto kao da cu svaki tren da dobijem ili sam tek dobila menst.i trnu mi noge...danas sam usla u 37. Nedjelju pa nezz jel to znak da ce mozda uskoro bebi stici ili ne jer ima jos do termina...
Pozzz 🤗😙
Leptiric
Ja nisam imala nikakve bolove u prvoj trudnoci,samo se trbuh znao stvrdnuti...lazni trudovi.. prvi bolovi su dosli sa pravim trudovima u 37+6.
Bok zenske! Ja imam jednu dobru ali zahtjevnu bebu pa slabo stignem citati a kamoli pisati. Dakle prvo smo vodili borbu s ragadama i ranama, manjkom mlijeka i nesisanjem... onda sam uvela puskavicu u kapsulama i caj za dojilje pa su mi cice ogromne i mlijeko je toliko navrlo da ga imam na izvoz. U cijeloj prici mali je prvo, dok nije bio aktivni sisac, cikio svaku ciku 15min a ostalo je dobio na flasicu moje izdojeno kojeg sam izdajala nakon prethodnog podoja. To mi je savjetovala babica da ubrzamo zarastanje bradavica koje su stvarno bile u katastrofalnom stanju. Eto i to je proslo i od proslog utorka samo cikimo jer je malo narasao i poceo aktivno vuci. Ujedno mi je mlijeko toliko navrlo i refleks otpustanja toliko jak da maleni zadnjih par dana povraca moje mlijeko u mlazovima, za vrijeme podoja se davi i uslijed toga svega vristi od placa k odbija ciku. Prvo sam mislila da je prozdrljivac na mamu haha ali sad mislim da ima problema s refluksom, doci ce mi ovih dana babica pa cemo vidjeti. Nakon povracanja mali bebac jadan place jer ga pece, ciku odbija ponovno zbog prejakog istjecanja mlijeka, vec sam luda! Ne spavam nocima... sad sam mu pocela prekidati podoje da ne pojede puno i onda mu za sat vremena opet ponudim ciku. Takvu djecu ne bi trebalo nuditi na podrigavanje ali je tesko jer se jako naguta zraka prilikom sisanja i jakog let downa. I vecinu vremena nositi i drzati glavu iznad razine trbuscica... ali sve za bebaca 😍
Leptiric - ja također nisam imala m.bolova, al citam da ih puno zena ima.
Pelene - jel probala koja Edekine g&g pelene? Iskustva? Za sad nam najbolje pampers odgovara, a imam vec vise paketa razlicitih pelena koje nam ne odgovaraju pa da ne gomilam jos. Imate koje za preporuciti?
url=https://lilypie.com]
Babylove od DM-a
K-Classic od Kauflanda
Meni te najbolje.
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
B.love su me razocarale, a u lidlu i aldiju imaju samo od 3 na dalje uvijek, a mi smo na 2, al b.love sam 2 kupila pa su tolko male da ne mogu zaljepiti.
url=https://lilypie.com]
Mi koristimo mullerove i super su nam. Meni jedino trebaju neke preko noci jer ove mullerove mi nakon 7-10h propuste.
Mi smo nakon dulje pauze opet kupili ROSSMANNOVE pelene. Ne znam sto su promijenili u proizvodnji,ali kvaliteta im se jako pogorsala. Ako beban ima malo meksu stolicu,procuri sa strane u kratkom roku. Kad ih je imao preko noci,ujutro bi bio mokar do pupka i body naravno isto mokar.
EDEKA pelene smo upravo probali i zasad su nam super,podsjecaju na Pampers.
Lidlove i Aldi smo isto probali i sve OK. Volimo mijenjati.
Sortiraj odgovore
Najstariji