Ninche kod nas je sve uredu. Trenutno smo kuci pa nemamo puno vremrba za dop,mada redovno citam....uzivamo na finom zraku i upijamo malo prirodnog vit.D. ostajemo kuci do pocetka sjecnja. :)
Beba je svaki dan zahtjevnija sto se price i igranja tice ali je opet lakse nego kad su skroz malesni
Joj Skocki kako dugo cete vi uzivat! Vi taman natrag a mi dolje
Dena moj ima 4 i pol mjeseca
Leptiricu, koristim pampers vlazne maramice(bijele, sensitive). Probala sam druge ali mi ne valjaju(presuhe, premokre, previse kemije).
Kao sto ti je Elsa napisala, ne razbijaj puno glavu kozmetikom, za pocetak ti je dovoljno krema za guzu(ja sam jako nezadovoljna Penatenom, ne moze se oprati kako treba,pregust je). Sampon Penaten s neutralnim ph (s pumpicom) je super, imam ga od pocetka i jednom tjednonga perem samponicem, ostatak vodom..i mislim da cu ga imati jos godinu dana.
Za pelene ne znam, probaj kupiti uvijek druge pa ces vidjeti koje pasu tvojoj bebici. Nemoj se cuditi ako ti budu ponekad propustile, bebina kakica je eksplozivna.
Predlazem da kupujes robicu BEZ kapuljace jer je jako neprakticno. Malac mi vecinom nosi bodi, hlacice i carapice. Za pocetak je dobro hlacice sa stopalima-prakticno je.
Cetka iz müllera je super mekana, skarice za nokte isto. Dobro je imati octenisept dezinficijens za ruke,sargotan dezinficijens (s njim sam spricala skoljku doma dok mi je jos rana bila svjeza)
Sta se tice AD ne kuzim se ali provjeri marku Milupa (Milupa proizvodi i Aptamil mlijeko a duplo je jeftinija). Za nju sam dobila samo preporuke, ima u dmu.
Ulje i losione za tijelo nisam koristila, bolje sto manje kemije za njeznu bebinu kozu.
Moja iskrena preporuka je kad nades ono sto bebici odgovara ostani kod toga, makar kostalo € ili 2€ vise ili manje.
Cure hvalaaa vam punoo 😘
Danas cu sastaviti spisak od stvari koje ste napisale a sutra u kupovinu da to rijesimo neka bude spremno.
I vama zelim da uzivate sa svojim bebicama 🌹
Bok svima. :) Nova sam ovdje, a i i Njemackoj sam tek godinu dana, prva trudnoća. Trudna sam 8tj, za sad je sve ok, ali sve mi je novo. Bila sam kod ginekologa(njemac) i napravili smo pregled, ali čudno mi je da me nisu vagali, npr.. Doktor je inače on, ali ne priča puno. Kakvo je bilo vama iskustvo? Bojim se malo svega :/
🖤 6.6.2018 🖤
Jao sto je lijepo kad zivne malo ova tema ☺
Kerolajn mene su vagali na svakom pregledu. Pisale smo vec o tome pa ako si voljna procitaj malo 😁 zasto te strah? Naravno doza straha mora postojat jer je to nesto novo i neznamo sto ocekivat. Ne brini, sve je to predivnoo ☺
Bok svima. :) Nova sam ovdje, a i i Njemackoj sam tek godinu dana, prva trudnoća. Trudna sam 8tj, za sad je sve ok, ali sve mi je novo. Bila sam kod ginekologa(njemac) i napravili smo pregled, ali čudno mi je da me nisu vagali, npr.. Doktor je inače on, ali ne priča puno. Kakvo je bilo vama iskustvo? Bojim se malo svega :/
Jutric svima ...☕🍪
Kerolajn ne brini, ako si tek prvi puta isla i tek ispunila papire i sve rijesila odabrala doktora, od sl puta ce te i vagati i urin itd... tako je i kod mene bilo znaci od 2. Puta...a to sto ne prica puno sve zavisibod osobe do osobe al sigurno je da zna da radi svoj posao ne brini 😘
Jaoo napisala sam cijeli post i nestao je 😓
Oh dobili smo kavu i keksic hihi 😁
E da pitala si za AD na 186str Marijana je stavila rezultat testiranja, kao koji su medu najboljima pa si pogledaj. Mi koristimo bebivitu. Al za koje god se odlucis uzmi pre, ja nisam znala al dobro moj malac je tad imao 3mj. A bocicu ima avent,a dudice nuk. I tak prvih par mj sam mu brisala guzu sa vaticom i vodom.
Jaoo napisala sam cijeli post i nestao je 😓
Oh dobili smo kavu i keksic hihi 😁
E da pitala si za AD na 186str Marijana je stavila rezultat testiranja, kao koji su medu najboljima pa si pogledaj. Mi koristimo bebivitu. Al za koje god se odlucis uzmi pre, ja nisam znala al dobro moj malac je tad imao 3mj. A bocicu ima avent,a dudice nuk. I tak prvih par mj sam mu brisala guzu sa vaticom i vodom.
E hvala sad sam pogledala, mislim da cemo i mi uzeti bebivitu, flasice avent smo kupili i dudu avent, i ja sam mislila na pocetku vise brisati vaticom i vodom a vlazne maramice samo bas u situaciji kad moram... 😊
Tak sam i ja.. nego kad rodite u bolnici zna doc zenskica i pitat kao jel zelite da slika vasu bebu, dragi kaze da da..slikice su super, dobije se i knjiga sa slikama i svasta nesto, a racun smo vidjeli tek kad su nam slike dosle 300€. Pa eto cisto da znate da se ne zeznete kao mi. 😁
Tak sam i ja.. nego kad rodite u bolnici zna doc zenskica i pitat kao jel zelite da slika vasu bebu, dragi kaze da da..slikice su super, dobije se i knjiga sa slikama i svasta nesto, a racun smo vidjeli tek kad su nam slike dosle 300€. Pa eto cisto da znate da se ne zeznete kao mi. 😁
Hahaha to su nam rekli, kao samo jedna slika je besplatna ostalo se placa, tako da ipak mi necemo to slikanje osim te jedne haha...jer mozemo to i sami sa fotoap. A i nije bas da mi je sad da im dajem 300€ 😁
Ali ajd eto bar sad vi imate uspomene tako se htjelo 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji