Hvala svima na cestitkama.
Ja vec kao nova. :)
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Pozdrav djevojke trudna sam 18 tjedana nosim blizance i dok se krecem imam bolove skroz dolje u desnoj strani kraljeznice dok hodam na desnu nogu me zna boljet ... dali je netko imao takvo iskustvo i dali znate sto smijem koristit protiv bolova ovdje u njemackoj
Lucka..blizanci cestitam! To je bila moja zelja
Najbolje ne nista piti a ako bas moras tokom trudnoce je dozvoljen Paracetamol (lupocet)
Bol koja se siri u jednu nogu je tipicna za išijas, svakako posjeti doktora ako ti nece biti dobro. Mene su kriza mucila u drugom tromjesecju trudnoce UŽASNO i mislila sam da nikad nece proci, pomoglo mi je sjediti na fitnes lopti. Lopta je zakon.
MM2245 drago mi je da si tako brzo dosla sebi, ali ipak odmaraj. Babinje traje 6tjedana, lijepo se odmori koliko mozes. Trudnoca nije uzalud drugo stanje.. i tijelu treba vremena da se vrati sebi.
A gdje su ostale cure?
Skocki, Marijana, Dena kako smo? Kako bebe?
Ninche 9 hvala ti ... dobila sam danas u ljekarni paracetamol i neku kremu traumeel da se sa njom mazem mislim da cu morat popit barem pola tablete da ne malo popusti jer me dosta onako reze kada hodam.... ovaj tj mi je ginekolog na godisnjem pa ako nastavi ovako otici cu kod njega sljedeci tjedan
Lucka cestitke ☺ ja imla isijas cijelu trudnocu, sve dalje je jaci pritisak i vise boli. Ja sam bila i kod ortopeda al nije smio nista dirat, tako da sam trpila dok sam mogla, dok je bilo bas nepodnosljivo sam uzela paracetamol.
Ninche mi se borimo. Trenutno ima 2.skok u razvoju i prilljepljen je za mene vec 2 dana. Inace smo bili kod pedijatra i sve je u redu, zdrav je i dobro napreduje. A mene jos sve boli, rana nece zarasti..nadam se boljim danima, vec sama sebi na zivce idem.
Kako ste vi?
url=https://lilypie.com]
Dena jel dojis? Znam kako ti je, moj je bio takav par dana nakon prvog cijepiva a taman smo otisli na kavu do prijatelja a on bi samo visio na dojci..i visio i visio.. tocno mi je bilo neugodno sta sad ljudi misle a ja vadila dojku van svakih 5 minuta
Nemoj se dati, proci ce i to
Sta se rane tice samo gledaj da se lijepo zdravo hranis i brines o higijeni i nadam se da ce sve biti dobro i kod tebe.
Mi smo dobro sve ga zanima i sve zeli promatrat
Ne dojim, na ad smo. Mi imamo u ponedjeljak prvo cijepljenje.
Kod mene se zakompliciralo, tkivo se nadiglo iznad sava i nece da zacijeli. Doktorica veli da je to zbog nemirovanja. Nema upale ni infekcije pa mi nema sta dati, rekla je da treba vremena, jos 2-3tj., sad je proslo 2tj, a uopce nema pomaka jos je isto i k tome s vremena na vrijeme prokrvari.
Kolko je star tvoj decko?
url=https://lilypie.com]
Pozz curke...
Imam pitanje ako moze neko od vas da napise sta je neka od vas kupila za bebu kad se tek rodi...koje kremice, sampone, i sve za higijenu,pelene, i planiram da dojim ako bude mlijeka ali bi za svaki slucaj uzela i neku dodatnu hranu za flasicu ako moze i tu savjet koju... jer ovdje u Njemackoj ima puno izbora, htjela bih nesto kvalitetno a opet i da nije previse skupo... hvala unaprijed 😘 prva nam je beba sve novo pa bolje da pitam vas koje ste vec to prosle...meni je termin 20.11. 😊😘
Leptiric ima dosta sitnica koje su se nakupile sto prije a sto kasnijr rodenja djeteta,evo sto se sjetim;) hrana od pocetka aptamil,odma prihvatila i tako ostalo,bocica nuk,moja preporuka staklena a plasticne za vodu,rezervu itd.pripremi termosicu.krema pavloviceva donijeli nam iz hrvatske.za sami start koristili penaten-baby ulje,sampon za kupanje i vlazne maramice- ultra sensitive.vlazne isto hipp sensitive i pampers a kako nije bilo nikakve reakcije koristimo vise manje sve,dosta dobili od pelena i kozmetike tako da trosimo:) pelene pampers baby dry uzas,premium protection ok a nama naj iz dm,mullera i aldija,prve velicina newborn.
Termometar braun,za cistit nos,stapici,krema penaten za lice i tijelo jer se lako razmazuje,sampona ne uzimaj previse ionako nije dobro prat svaki dan niti ti ga treba tona,bolje mekim rucnikom guzu,obicne papirnate maramice..ne treba ti odma previse cudesa,pomalo ces vidjeti sama kako sta zatreba,a i ako bebi ne budu odgovarale odredene pelene ili kozmetika samo ce stajati..
Sortiraj odgovore
Najstariji