Mi smo nakon dulje pauze opet kupili ROSSMANNOVE pelene. Ne znam sto su promijenili u proizvodnji,ali kvaliteta im se jako pogorsala. Ako beban ima malo meksu stolicu,procuri sa strane u kratkom roku. Kad ih je imao preko noci,ujutro bi bio mokar do pupka i body naravno isto mokar.
EDEKA pelene smo upravo probali i zasad su nam super,podsjecaju na Pampers.
Lidlove i Aldi smo isto probali i sve OK. Volimo mijenjati.
Onda cemo i mi probati edeku jer njihova marka mi ima puno dobrih proizvoda. Jel po brojevoma osto ko pampers il da kupim manje/vece?
Muller nam ne odgovara, dobio je crvenilo.
url=https://lilypie.com]
DENA1009
Ako uzimas pelene od EDEKA,onda nikako manje kupiti. Mi trenutno koristimo br.4 i cak mi se cini da mu ni broj vece ne bi bile prevelike posto je oko trbuha moj beban malo puniji. Inace,taj broj ide do 16kg, a on ima oko 11 dok petica pocinje od 11 kg...tako da je to sve individualno ovisno kako je beba gradena. I dalje cemo uzimati br. 4,zasad nisu propustile. Uzmi najbolje broj koji trenutno nosi. Ove od EDEKE nisu manje nego bi trebale bit. One od DM-a su mi se cinile nekako manje,nekome bi mozda bile dobre.
Dm-ove su i nama premale, a i predebele.
Cure, kakvu zastitu koristite nakon trudnoce? Meni je ginicka preporucila pilule ili spiralu. Spirala traje 3g o placa se 250€. Ima koja od vad iskustva?
Zastita: na vrijeme van. :)
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Zivjeli kondomi!
Otkad nam je stigao mali princ pazimo se na taj nacin. Spirali ne bih stavljala u sebe ma nema nikakve sanse! Previse je toga negativnog..ja ne volim igranje hormonima
Marijana drago mi je da si se javila. Mislim da ste na dobrom putu da uspostavite dojenje kako treba. Po mom misljenju trebala bi prekinuti snl piskavicom. Mlijeka imas i to je super, piskavica je ucinila svoje. Izbaci piskavicu i kad se malo smanji ta proizvodnja mlijeka i kad ti dojke ne budu vise prepunjene vidjet ces da niti let down nece biti tako jak ili ce mlijeko lijepo krenut i osjetit ces ali ne kao sad. U svakom slucaju trebas gledati da ti malac izprazni ciku do kraja kako se ne bi nagutao samo tog prvog vodenastog mlijeka, a ne bi dosao da onog masnijeg i zrelijeg koje mu jako treba.
Neki prakticiraju podoj 10min jedna dojka 10 min druga. Ja osobno imam praksu jedan podoj jedna dojka i lijepo uvijek pojede. U krajnjem slucaju kad ti mlijeko tako krene teci pusti da istece malo u pelenu ili krpicu pa ga onda stavi na dojku. Ali nemoj izdajati, time ces napraviti jos vecu potraznju
Moram primjetiti da sam imala puno vise mlijeka kad sam pila caj za dojenje, tj nikad mi nije spraznio dojku do kraja. Sad se to normaliziralo, izbacila sam caj zasad.
Nadam se da malac ipak nema refluks nego mu je to sve skupa malo previse za taj mali zelucic i da ce se kod vas sve lijepo posloziti i da ce bradavice ozdraviti. Ja sam znala preko noci stavljati mam komprese (jednu prepoloviti) na bradavice, kao malu "kuru" za njih jer su bile na udaru a pogotovo tokom skoka u razvoju. Drzala sam ih u frizideru i bile su mi super.
Pozdrav cure, mi vass rwdovno itamoc ali smo alom manje aktivne :)
mi smo kuci i imamo dm-ove pelene i zadovoljna sam....u D sam rossmannove koristila i isto samo bila prilicno zadovoljna ,dogodilo se 2-3 puta da je malo promocilo,ali nakon 10 sati noci mislim da bi vecina propustila,ako grijesim ispravite me ..kad se budi da jede, ako vidim da je previse cekat do jutra presvucem je.
Pozdrav cure, mi vass rwdovno itamoc ali smo alom manje aktivne :)
mi smo kuci i imamo dm-ove pelene i zadovoljna sam....u D sam rossmannove koristila i isto samo bila prilicno zadovoljna ,dogodilo se 2-3 puta da je malo promocilo,ali nakon 10 sati noci mislim da bi vecina propustila,ako grijesim ispravite me ..kad se budi da jede, ako vidim da je previse cekat do jutra presvucem je.
Pozz svima ja se upravo vratila sa pregleda i rece mi doktor da su mi nasli secer u urinu, i u pon. Me narucili da dodjem da mi rade nalaze za dijabetes da provjere...jel neka od vas imala slican problem... i koliko je to opasno ako se ustanovi da imam...ja sam sad 37. Nedjelja jel moguce i da me prije porode ili ostave u bolnici a bebi je teska 2600 nije nesto pretjerano dobila na tezini...hvala unaprijed 😘
Leptiricu ja ga nisam imala, al citala sam na jesenskim bebama od mama koje su imale trudnicki dijabetes, otkriven im je i puno ranije, pazile su na prehranu i iznesle do kraja. Vjerujem da nece kod tebe biti problema jer si vec u terminu, a bebica iako nije jako velika ima dovoljno da izađe van u krajnjem slucaju ako bude treba. Ako se i rodi manja nadoknadit ce to kad pocne papati, glavno da je zdrava.
Mame kad su vam bebe prospavale noc? Moj je na ad i vec par noci spava bez buđenja. Neki kazu da bih ga trebala buditi, a neki da ga ostavim da spava. Kad sm ga budila da jede potego je nesto malo i zaspo natrag i sve sto je pojeo bljucnuo van, pa mi nema smisla da ga silim. Inace kroz dan jede normalno, svaka 3 i pol sata (-/+) i ne spava previse, par puta zadrijema al nisu to duga spavanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji