Pozdrav cure, mi vass rwdovno itamoc ali smo alom manje aktivne :)
mi smo kuci i imamo dm-ove pelene i zadovoljna sam....u D sam rossmannove koristila i isto samo bila prilicno zadovoljna ,dogodilo se 2-3 puta da je malo promocilo,ali nakon 10 sati noci mislim da bi vecina propustila,ako grijesim ispravite me ..kad se budi da jede, ako vidim da je previse cekat do jutra presvucem je.
Pozz svima ja se upravo vratila sa pregleda i rece mi doktor da su mi nasli secer u urinu, i u pon. Me narucili da dodjem da mi rade nalaze za dijabetes da provjere...jel neka od vas imala slican problem... i koliko je to opasno ako se ustanovi da imam...ja sam sad 37. Nedjelja jel moguce i da me prije porode ili ostave u bolnici a bebi je teska 2600 nije nesto pretjerano dobila na tezini...hvala unaprijed 😘
Leptiricu ja ga nisam imala, al citala sam na jesenskim bebama od mama koje su imale trudnicki dijabetes, otkriven im je i puno ranije, pazile su na prehranu i iznesle do kraja. Vjerujem da nece kod tebe biti problema jer si vec u terminu, a bebica iako nije jako velika ima dovoljno da izađe van u krajnjem slucaju ako bude treba. Ako se i rodi manja nadoknadit ce to kad pocne papati, glavno da je zdrava.
Mame kad su vam bebe prospavale noc? Moj je na ad i vec par noci spava bez buđenja. Neki kazu da bih ga trebala buditi, a neki da ga ostavim da spava. Kad sm ga budila da jede potego je nesto malo i zaspo natrag i sve sto je pojeo bljucnuo van, pa mi nema smisla da ga silim. Inace kroz dan jede normalno, svaka 3 i pol sata (-/+) i ne spava previse, par puta zadrijema al nisu to duga spavanja.

url=https://lilypie.com]
Leptiric ja isto nisam imala secer,ali vjerujem da se ne trebas brinuti oko toga. Kao sto ti je Dena rekla,vec si u terminu i nema straha.
Dena mojoj je prvi put sa dva i pol mjeseca noc prespavala ali je to jilo nakon putovanja,jadnabila je izmorena. Ja svoju ne bi budila za jelo ako dijete normalno napreduje i ne gubi na tezini. Uzivaj u mirnoj noci i odmori se i ti. Daj Boze da ostane tako,ali po mom iskustvu nakon par dana ce opet pocet budjenje. Moja iduci tjedan puni 5mj ali i dalje nema ustaljeno spavanje po noci nekad se ne budi nikako a nekad dva puta. Kako si ti sad? Je li sa ranom sve uredu? I kako je bebac?
Ninche, Pandice je li vase bebe imaju ustaljeno spavanje po noci?
Moje dijete od kad smo se vratili iz rodilista spavalo od 22 sata do 6 ujutro...nikada ga nisam budila za hranjenje...super je napredovao...

Moj nosi vel 68
A sta se tice spavanja... huh.. tu nam se je s odlaskom na godisnju u Hrv dosta toga promijenilo i kad smo se vratili dosao je u cudnu fazu budenja po noci.. zaspi oko 9, pa se probudi zacas i pojede jos malo.. onda se budi oko pola 2,pa oko 4, pa 6.. uglavnom u zadnje vrijeme cesto ali vidim da se ne najede do kraja nego uvijek malo, samo da mu se trbuscic napuni.
Ali spava dugo, do 10,11 svako jutro. Naravno bude se za papanje.
Samo dojim.

Cure, nosila sam šefu potvrdu od doktora o trudnoći i rekao mi je da sam danas na bolovanju.. Ugovor imam do ožujka iduće godine, taman mjesec i pol prije po početka muterschutz. Rekao je da u to vrijeme dobivam placu. Jel možda netko ima iskustva s sličnim u njemačkoj? Imam li pravo na punu plaću ili neki postotak?

🖤 6.6.2018 🖤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji