Ninche stvarno si se potrudila i sve opsezno objasnila! Hvala!!! Nadam se da ce sve biti s dojenjem suprotno od sekinog jer kolko se ona namucila to je nevjerojatno! I jos se muci s tim izdajanjem. Bila sam uz nju od prvog dana do kraja 5tj i tocno znam sta me ceka. Bas mi je danas spomenula taj fingerfood i neku "sns tehniku" jer se zarko zeli vratiti dojenju. Dojenje je tako jednostavno i prakticno kad se upostavi ponuda i potraznja, kad se mama i beba usklade, i nadam se da cemo sve ovdje uspjesno savladati te pocetke.
Fingerfeeding je malo nepraktican ako dijete papa velike kolicine jer ti treba velika sprica ali neka proba jer nema sto izgubiti. I ja sam tu u Banhofapotheke vidjela taj SNS sustav za kupit. Svaka cast da se toliko trudi, nije lako..
Zelim ti puno srece i ne brini bit ce sve ok
Cure jeste li vi cule da zene dok doje ne dobivaju menstruaciju? Ja se nadala tako ce bit ali sam ocito izuzetak...Ja sam jucer vec dobila, 39.dan od poroda...nije obilna ko prije ali je menstruacija nije od poroda.
Ninche, ide sutra u ono savjetovaliste Roda pa ce vidit sta ce reci, jel ima mogucnosti da se vrati dojenju ili je kasno...
Ninche i Skocki, vi mozda znate... vis a vie onog slucaja u Hrvatskoj o kiretazi na zivo od neki dan, procitala sam iskustva zena da se i sivanje prilikom rezanja/pucanja kod poroda radi na zivo ako zena nije uzela epiduralnu... kak je to u Njemackoj?
Marijana ja ti ne znam jer nisam imala prirodni. Ali po svemu ostalom ovdje kako se radi, ne vjerujem da je na zivo.
Skocki bas sam ti jucer htjela napisati "jadna ti pa vec si dobila?" a onda je i mene navecer iznenadilo. Takoder se pridruzujem klubu.
Marijana ja sam popucala do guze (krenulo je pucat jos prije izgona) ali samo koza, a misic i sve je ostalo netaknuto. Nakon sto sam dobila bebu na prsa i istisnula posteljicu doktorica mi je priopcila tu vijest i dala mi injekciju lokalnog anestetika. Injekciju sam osjetila ali sivanje nisam osjetila. Bila sam kod Ginice na kontroli i kaze da uopce ne moze vidjeti gdje je sivano. Hehe
Jooj Ninche ja sam tako ljuta bila kad sam skuzila da je menstruacija...ali sreca u nesreci je da me ne boli kao prije trudnoce, inace sam redovno pila tablete,sad nisam nijednu.
Skocki i Ninche hvala za objasnjenja, joj bas je super znati bar nesto. Ja cekam da mi babica posalje prijavnicu za tecaj (rekla je sredinom 7mj) i da pocnem dobivat neke informacije. Ostalo mi je manje od 2mj i sad sam vec u panici da necu sve stic, da ce me iznenadit i slicno.
Marijana sad sam vidla za tvoj problem sa ogtt. Jesi vec napravila veliki test?
Ja sam radila samo mali i isto sam jela prije kruha i maslaca. Rezultati su bili odmah i doktorica je rekla da je sve u redu.
url=https://lilypie.com]
Marijana ako ti budu naplatili ogtt sacuvaj racun i posalji na IKK. Ja sam jucer dobila potvrdu da ce mi uplatit. Ja sam bila platila 38,89€.
Nisam jos dobila racun za ogtt, cekam i skupljam racune, jucer sam napravila veliki test i rekli su mi da ce nalaz biti iduci tjedan na pregledu u srijedu.
Zadnji put su mi ponovno radili i naplatili testiranje na toxoplasmosu, ne znam zasto kad sam vec radila u 4mj. Kao mora se. Ne znam sta glume...
Sad me opet pocela pipica peci, mislim da su mi se vratile gljivice koje sam imala pocetkom 5mj. Znate li jel se canesten krema moze kupiti u slobodnoj prodaji?
Sortiraj odgovore
Najstariji