Mame i bebe PROLJETNICE 2022 🍀🌸🌻🌺🐞

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mocusa

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

Arsancres baš si lijepo napisala ono o majčinstvu i o tome kako je bebi mjesto kraj mame. Koliko se samo mi majke žrtvujemo za tu djecu to samo mi znamo.Često puta nailazim na muževo nerazumijevanje pa me zanima kako vaši muževi sudjeluju u očinstvu s tako malim bebama? Moj govori kako ne zna što da radi s bebom od mjesec dana. Ne može ju nositi ni dok nešto obavim po kući jer od nje ja ne mogu ništa. On ju želi pričuvati samo ako se trebam okupati ili jesti, ali ne i ako moram skuhati ručak ili staviti veš prati. Ne znam jel i kod vas tako. Ne mogu reći da nisam razočarana time. Isto je bilo i kad sam sina rodila... 

• A11

Broj poruka: 161

Prijavi adminu

Mocusa a da cujes plac moje hahaha teska histerija,kad sam je prvi put cula u bolnici,šok. Tako da razumijem te 🤣 Sad smo vec naviknuli haha
    Bas mi je zao cuti to za muza..ne znam kako je to jer moj sudjeluje podjednako koliko i ja. Naravno,majku nitko ne moze zamijeniti ali on se jako puno trudi u svakoj situaciji,pogotovo kroz noc kad nju treba nositi,ponovno uspavati i slicno. Preko dana ista stvar,kad god i sto god treba. Ako ona zeli biti samo uz mene,on ce obaviti kucanske poslove..i tako se nekako uvijek nadopunjavamo. Nadam se da ce i tvoj shvatiti koliko ti je zapravo potreban 🥰

• 20.04.2022. 🌷

Mocusa

Prijavi adminu

Blago vama s takvim muževima. Moj mene ostavi bolesnu s temperaturom 38  s dvoje male djece i rješava "bitnije" stvari u gradu jer eto on je obećao to i mora rješavati. Normalno mu je da žena izgubi 11 kila u 13 dana poslije poroda. Kad kažem da nisam stigla jesti on kaže da nije ni on, ali ja ne stignem od male djece, dok njih ujutro nahranim i spremim, dok skuham ručak, a on ne stigne jesti zato jer ujutro mora piti kavu u kafiću s društvom dok sam ja sama s djecom kod kuće. Nekad mi bude baš teško, isplačem se baš... Jučer sinu od skoro tri godine govorim: "Vidi me sine, s jednom rukom skuham ručak dok u drugoj držim seku da ne plače, ja sam kraljica", a on se smije, smije se mada ne kuži, ali sviđa mu se riječ kraljica heheheh. Tata ne može 20 min s dvije ruke seku držati da ne prigovara. Oprostite što se žalim, nemam se kome izjadati, tješim se i kod drugih je tako, ali vidim da kod vas nije. 

Mocusa

Prijavi adminu

Milica. Kamilica baš sam se pronašla u onom tvom postu o rastriganosti na dvije strane. Ja isto imam sad dvoje djece, bebu curicu i sina od skoro 3 godine i baš zna biti teško, na dvije strane a nigdje nisi potpuno. Kad bebicu dojim ležeći na krevetu sinu okrenem leđa jer on zna oko nje dosta skakati ali još ne zna baš nježno pristupati iako ju jako voli, pa me onda zove "mama dođi kod mene", a ja moram dojiti, zna biti baš teško. Ali nekako sebi kažem da se ne mogu klonirati. Dajem sve od sebe i tako valjda mora biti.
    Tebi je još i teže jer ti je sin još i manji od moga

• A11

Prijavi adminu

Mocusa žene mogu sve!! Pogotovo kad su djeca u pitanju,najjace smo tada i to tek sad kuzim kad imam svoje. Drzi se 🤍

• 20.04.2022. 🌷

• A11

Prijavi adminu

Naisla sam na jednu sliku pa da stavim tu,bas smo jucer pricale o toj temi.. 🤣🤣https://www.instagram.com/p/CeCcj9lDzAp/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

• 20.04.2022. 🌷

• _Katja_

Broj poruka: 401

Prijavi adminu

Mocusa joj 💔 Tako mi je zao, evo bilo mi je teško to citati. Pa nije fer. Moj je daleko od savršenog, ali sto se tiče djece tu je uključen koliko god može biti. 
    A kakav je sa starijim sinom? Meni je super i kad muž odvede malu negdje pa sam sama s bebom neko vrijeme, ili ako beba zaspi sama sa sobom 😊
    Glupo pitanje, ali pričate li o tome? Ja bih mu rado objasnila neke stvari. Drži se 💪🏻❤️

• _Katja_

Broj poruka: 401

Prijavi adminu

A11 🤣🤣 Bas tako!
    Ja sam ovo htjela podijeliti s vama, Arsancres baci oko, pisale smo o tome na onoj temi 
    https://www.instagram.com/reel/CdcOt-mDZlV/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

• Jelle88

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

Mocusa baš mi je žao što se suprug tako ponaša! Da se i moj tako ponaša- to bi vjerojatno bila kap koja bi prelila čašu i ja bih na psihijatriji završila! Mene jedino moj suprug podržava i obavlja sve što i ja! Ima puno hobija i sad je sve stavljeno na stand by i onda mu se ljudi čude i ismijavaju kad kaže da ima obveza oko bebe, kao- pa imaš ženu, šta ti ona radi 
    To me ne dotiče, ali me, recimo, boli što mi moji bližnji nisu nikakva potpora, čak ni vlastita majka, samo me kritiziraju! Meni je prvo dijete i ništa ne znam, nema mi tko ni pokazati neke stvari, ali za kritizirati- svi su tu! Kako sam dosta nesigurna u sebe, ovo mi stvara dodatni teret, npr dižem dijete i tata mi se dere- slomit ćeš mu ruku, stavim bebu na trbuh- opet on, diži dijete, ugušit će se... i takve nebuloze! I onda mi je najbolje da nitko ne dolazi, baš sam ratoborna kad dođu, ne znaš ništa i ne želiš mi pomoći, ali eto znaš da ja pogrešno radim 

Arsancres

Broj poruka: 1250

Prijavi adminu

Mocusa meni je jako žao kad pročitam da ti se tako nešto događa, vjerujem da se takve crte muževog ponašanja vide i u drugim aspektima, ne samo oko djece. Iako svi kažu da bi letio van i sl, ja sam opet za Katjinu verziju, da o tome pokušate razgovarati, možda on uopće ne vidi sebe, a očito ne vidi niti problem u takvom ponašanju, možda recimp vuče takve stvari iz svoje obitelji, često to budu tako neke situacije. Ako nije za suradnju, onda razumijem i podržavam bilo kakve odluke oko npr. razvoda ili već nečega. Svako dijeze zaslužuje zdravo okruženje za odrastanje, kao i ti kao majka. Ne vrijedi trpiti ništa ni za koga. Uostalom, zašto bi sebi uskratila mogućbost da npr. danas - sutra budeš sretna s nekim drugim i svojom djecom. Nisi ti dužna biti nesretna zbog djece i sl, to je najveća moguća pogreška.
    Moj muž je uključen jako u odgoj djece, ovako općenito smo tim u svemu, iako ja baš ne volim kad neš čisti kod kuće jer on to nikad ne očisti kak treba 😅 voli kuhati i hoće kuhati i pokušavati, ali zaprlja 30x više svega i napravo svinjac od kuhinje haha pa onda mi draže da ja to😂 ali stvar je da želi i hoće uvijek, nema tu moje tvoje. Sad kad su dvije, drugačije je, on se uvijek može više posvetiri starijoj da ja mogu oko bebe pa vjerujem da se i on osjeća ok s tim, ali kad smo imali samo jednu curicu, znao je reći da jedva čeka da malo poraste da i njega "treba" jer se uvijek sve vrtilo oko toga da bi ona uvijek mene il kod mene ili sisu vrlo brzo i uvijek. Ako bi otišli npr. šetati u nosiljvci, zaspala bi brzo i spavala po par sati, al kad se probudi onda je odmah mama i sisa broj 1 😅
    Brak je zajednica i ja mislim da si uvijek trebate pomagati, ali da je razgovor uvijek recept za sve. Ja i sama puno puta budem nadrkana zbog nečeg na muža tj. smeta mi nešto il me živcira, a zapravo skužim da nisam ni pokušala razgovarat o tome s njim. 
    Katja ja nemam gotovo niti jednu sliku iz trudnoće, mislim da imam par ovako, ali u usporedvi s prvom curom, niš 🙈 a evo mala će 3 mjeseca, još uvijek nemamo niti jednu sliku nas 4 😂 mene generalno i sada pere često neki loš osjećaj zbog tog što mislim da stalno zapostavljam mlađu, s prvom sam mogla sve, a sad se uopće nemam vremena s njom povezati, kak da kažem. Nemamo vremena biti nas dvije malo same, onda pomislim da joj nisam dobra i tako 😐

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.